dimecres, 5 de febrer del 2014

Guardiola, diu, en broma, que 'espera una oferta' per fitxar per un equip de futbol femení

Pep al Bayern

Guardiola, diu, en broma, que 'espera una oferta' per fitxar per un equip de futbol femení




L'entrenador del Bayern va sorprendre en un acte amb nens d'un club de fans del club bavarès. "S'imagina sent entrenador d'un equip femení? "Sí, estic esperant una oferta", va respondre amb un somriure.

Guardiola es va mostrar d'allò més afable amb els nens.
No hi ha dubte que des que Pep Guardiola ha arribat a Alemanya ha vist que el futbol es viu d'una forma molt diferent al que es fa a Espanya, també en qüestió del futbol femení. Fa alguns mesos, les jugadores del Bayern sorprendre amb una animada reversió de l'himne del club, i ara Pep ha pogut comprovar de nou com l'amor del país al futbol femení és elevat. Campiones de la passada Eurocopa, la selecció alemanya és un referent mundial, ja que també el país teutó va ser el dominador de la passada Champions (victòria del Wolfsburg) i de la gala de la pilota d'or, on el premi a millor entrenadora i jugadora van ser per alemanyes.
Aquest cap de setmana, l'extècnic del Barça va participar en un acte d'un club de fans del Bayern amb nens que el van sotmetre durant 1 hora a preguntes de tot tipus, des de les més compromeses a les més curioses. El punt àlgid de la trobada va arribar quan un dels joves nois li va preguntar al Pep si s'imaginava sent entrenador d'un equip de futbol femení. Amb un somriure d'orella a orella, Pep va respondre al xaval "que està esperant una oferta", donant a entendre ironia en les seves paraules, ja que durant l'acte va reafirmar el seu convenciment de fer grans coses al Bayern de Munic els propers anys. Però i si el fet de viure en un país tan devot a futbol femení ha fet plantejar noves experiències a Pep Guardiola? Després d'haver-ho guanyat tot al màxim nivell masculí, un nou repte podria ser el d'esdevenir un astre del futbol femení i convertir-se així en l'entrenador total. El futur dirà.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada