dimarts, 18 de febrer del 2014

Rummenigge es rendeix a Guardiola: "Mai he vist un tècnic així"

Futbol Internacional
\"¿Guardiola? Nunca ví un técnico así\"

"Guardiola? Mai he vist un tècnic així"

Karl-Heinz Rummenigge porta una vida sencera en el futbol i quatre dècades v inculat al Bayern Munic, però assegura que fins ara no havia vist un fenomen igual a Guardiola

Bayern  

Rummenigge es rendeix a Guardiola: "Mai he vist un tècnic així"

Karl-Heinz Rummenigge porta una vida sencera en el futbol i quatre dècades vinculat al Bayern Munic, però assegura que fins ara no havia vist un fenomen igual al de l'entrenador català Josep Guardiola

Rummenigge, junto a Guardiola en el día de la presentación de Pep
Rummenigge, al costat de Guardiola al dia de la presentació de Pep | Foto: EFE
DPA | 2014.02.17 | 14:12 h.
SPORT 
"Mai vaig veure un tècnic així. I aviat compliré 40 anys al Bayern", va dir el cap de la junta directiva del club. "Aquest home té un do increïble per preparar un equip fins al més mínim detall: tàctica, física i mentalment".
Amb la Lliga a la butxaca i favorit a la Copa Alemanya, el Bayern inicia aquesta setmana la fase més complicada en la defensa del títol a la Lliga de Campions europea amb una difícil visita al Arsenal anglès per l'anada de vuitens de final. Però Rummenigge creu que l'aportació de Guardiola va més enllà de l'esportiu. "No cal cometre l'error fer-ho dependre exclusivament dels títols. Per a mi l'important és el que passa entre setmana al camp d'entrenament".
I l'ex internacional no dubta a qualificar d '"exemplar". "Té un pla molt clar de com s'han de comportar els jugadors també fora del camp. A això van associades coses que ja m'agradaven al Barcelona: els jugadors no són arrogants", ha assenyalat com a exemple. És una actitud amb conseqüències concretes. "Tenim un nivell de popularitat que el Bayern no va tenir mai", ha fet Rummenigge. Guardiola "s'exigeix ​​molt a si mateix, però també exigeix ​​als jugadors que l'acompanyin en aquest camí".
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada