divendres, 14 de febrer del 2014

Els sous del Bayern, al descobert


Guardiola cobra 17 milions d'euros  

Els sous del Bayern, al descobert

Habitualment ben informat pel que fa a temes del Bayern Munic es refereix, 'SportBild' va donar a conèixer la massa salarial del vestidor del club, que es reparteix 203 milions d'euros anuals en salaris i té en l'entrenador, Pep Guardiola, al millor pagat

'SportBild' publicó los sueldos de los jugadores del Bayern
'SportBild' va publicar els sous dels jugadors del Bayern
Robert Wulff | 2014.02.14 | 00:00 h.
SPORT 
D'acord amb aquesta informació, el ​​català rep un sou de 17 milions d'euros que el converteixen en el número u de les banquetes, molt per sobre de Mourinho, Pellegrini, Capello o Ancelotti.
Pel que fa a la plantilla es refereix, Ribéry i Götze comparteixen el primer lloc amb una fitxa de dotze milions, seguits de Lahm i Scheweinsteiger. El curiós és que Robben, un dels cracs més determinants de l'equip, tot just és el vuitè de la llista, amb els mateixos set milions d'Alaba i per sota de Thiago Alcántara, que és el cinquè amb un salari de vuit milions, gairebé cinc vegades més del que cobrava al Barcelona.
A la llista destaca igualment la posició de Toni Kroos, que acaba contracte el 2015 i que ja s'ha encarregat a través del seu entorn d'avisar que vol, almenys, doblegar el seu salari per renovar ... Situació que posa en dubte la seva permanència al club.
I a tot això cal, és clar, afegir el nom del proper a arribar, Lewandowski, de qui s'especula que gràcies a la prima de fitxatge que prorratejarà en els cinc anys de contracte arribarà un ingrés anual proper als 16 milions d'euros. Gairebé res ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada