dimarts, 18 de febrer del 2014

Pep Guardiola: "No tot en la vida és guanyar títols"



Champions League

Pep Guardiola: "No tot en la vida és guanyar títols"



L'entrenador del Bayer de Munic, Pep Guardiola durant una roda de premsa a Londres / FOTO: *FACUNDO ARRIZABALAGA - EFE

EFE  MD  18/02/2014 21:18

L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va mostrar avui a Londres el seu respecte a l'Arsenal, un dia abans de la trobada de "Champions" en el *Emirates, i va assenyalar que l'equip anglès està en bona forma i "no tot en la vida és guanyar títols".

"La vida no és solament guanyar títols, de vegades es guanya, de vegades es perd, i l'Arsenal competeix amb grans equips (...) Sigues que la gent pensa 'si ganes ets el millor, si quedes segon ets el pitjor'. No perquè guanya sóc el millor entrenador i demà si perdo sóc tan mal entrenador", va apuntar Guardiola en roda de premsa.

Guardiola va reconèixer que l'Arsenal de *Arsene Wenger està en bona forma, a solament un punt del capdavanter, el Chelsea, en la *Premier *League.

"He après que és impossible dominar a l'Arsenal. Es pot jugar bé i dominar durant mitja hora, dominar la meitat de partit o 75 minuts, però és impossible dominar els 90 minuts", va afirmar el tècnic espanyol, que ha viatjat a Londres amb 19 jugadors.

"Mai he guanyat aquí i espero que vagi bé", va dir en una roda de premsa a Londres, en la qual va afirmar que "gaudirà" de la trobada i que el seu equip intentarà sortir al camp "concentrat i sense pensar en la volta", que es disputarà en el *Allianz l'11 de març.

El Bayern Munic, actual campió d'Europa, va derrotar a l'Arsenal en aquesta mateixa ronda la temporada passada, amb una victòria en el *Emirates a Londres (1-3) i una derrota a Alemanya (0-2), i es va alçar com a guanyador de la Champions en la final davant el *Borussia *Dormund.

Guardiola va valorar avui la "qualitat" dels jugadors de l'Arsenal, al que va definir com un equip "mític de la Lliga de Campions" amb jugadors molt bons.

"Sé que van a lluitar perquè l'Arsenal no és un equip nou, estan sempre aquí, cada any, i estic molt segur que els jugadors van a sortir a guanyar el partit", va destacar el català, que semblava contestar més còmode en alemany que en anglès.

El tècnic del Bayern es va mostrar orgullós de participar en "una de les competicions més prestigioses del món del futbol" i en un escenari "perfecte", l'estadi *Emirates, per examinar el nivell del seu equip de cara a l'any proper i en el qual "la tàctica, el físic i el cap" explicaran a parts iguals.

En comparar la lliga espanyola amb la *Bundesliga, Guardiola va destacar que els estils són "completament diferents", perquè l'alemanya és "molt física" i li ha permès provar-se com a entrenador en un altre estil, amb unes idees diferents de les quals rebia quan estava al comandament del FC Barcelona.

La premsa espanyola li va preguntar en la roda de premsa si l'actual crisi en el comandament del Barcelona afectarà a l'equip en aquest campionat al que el *extécnico *blaugrana va contestar rotundament que "no", perquè "els jugadors del Barcelona tenen una qualitat especial".

Guardiola no va voler contestar si sentiria còmode tornant a l'equip català en aquest moment.

Robben, previngut

Per la seva banda, el migcampista holandès Arjen Robben també es va mostrar previngut davant el duel de matí al costat de Guardiola en la roda de premsa.

"Va a ser un partit completament diferent al de l'any passat perquè l'Arsenal ha millorat molt des de llavors. Sabem que (els jugadors) estan molt motivats i volen guanyar-nos. Va a haver-hi dos equips d'alta qualitat en el camp i hem d'estar preparats", va sentenciar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada