dimecres, 5 de febrer del 2014

Articles del Víctor, PEP GUARDIOLA AL BAYERN DE MUNIC.

Articles del Víctor

PEP GUARDIOLA AL BAYERN DE MUNIC.
De Barcelona a Munic, passant per Nova York. 
... a Nova York ...
Ja m’ha l’imagino al Pep Guardiola concentrat al despatx del seu luxós apartament. The Ardsley (1931) , un dels conjunts residencials més importants de la zona oest de Central Park de New York ,on destaca l’estil Art Decó en els seus interiors, i la forma de piràmide maia de la seva façana . Un edifici amb vistes al Central Park a la millor zona de l'Upper West Side on  ja fa gairebé cinc mesos que hi viu, juntament amb la seva família - la seva esposa Cristina i els seus tres fills Marius, María i Valentina...-. Mentre les portades dels diaris digitals , principalment els esportius, de tot el món, n’anaven plenes de la noticia, així com totes les xarxes de Twitter, piulaven d’allò més. Unes xarxes socials que treien foc , repetint la noticia que quan passava molt poc de les quatre de la tarda el Bayern de Munic va comunicar al món - desprès de molts dies d’incertesa, publicacions i de tot tipus de comentaris de que el Pep aniria a algun club de la Premier anglesa i que podria ser Chelsea, United, City, etc. -. Ho anunciava el Bayern de Munic a través del seu compte oficial de Twitter , (@ FCBayern), de que l’ex entrenador del Barça, el que està considerat un dels millors entrenadors del món, sinó el millor. L’ex jugador que en quatre anys va demostrar, amb una tècnica futbolística, i una filosofia impressionant, això si amb uns jugadors inigualables, que ell va aconseguir fer-los un equip de somni i així aconseguint uns records d’aquells que fan fredat, resumin-ho,  catorze de dinou (14 de 19) títols.

Pep Guardiola al  Bayern de Munic.
Des de feia dies que del que llegia arreu i tots els imputs que m’arribaven era que el Pep aniria al Munic i ho encertà. Va resultar que el passat dimecres 16.01.13, passant una mica de les quatre de la tarda el mateix club de la capital bàvara va confirmar que Guardiola dirigirà el Bayern de Munic a partir de la temporada vinent, amb un contracte fins el 2016
El dia 07.01.13 a l’entrega a Zuric de la Pilota d’Or, Pep Guardiola  va assegurar que tornaria a entrenar la propera campanya, i des de llavors les notícies sobre el seu futur no deixaven d’especular, Chelsea, United, City, Milan, Bayern Munic, Roma, tots disposats a tenir els serveis de l'ex tècnic blaugrana, malgrat que ell abans de Nadal ja havia firmat pel Bayern de Munic.
Paraula de Pep.
Crec que ara que el Pep s’envá a Munic valdria la pena de recordar algunes paraules seves sobre futbol i sobre la seva filosofia de joc .
Abans de la gala anual a Zuric manifestava a “fifa.com “ que: "El sistema del Barça, encara que la gent digui que és molt complicat, és tan simple com això: tenim la pilota i a veure si ens la treuen, ens l'anem passant al màxim i a veure si fem el gol. I el que intentaré fer en el futur és el que he fet quan jugava, el que sentia, o el que he fet durant els cinc anys que he estat entrenant: atacar el millor possible, agafar la pilota i que se la passin els jugadors de la mateixa samarreta", Preguntat per la pressió que pugui tenir per repetir els èxits de Barcelona, va afirmar: ”… que no ho canviaria per res, tot i que li seria més fàcil començar de zero, sense antecedents tan bons” i "És una mica diferent. Quan vaig començar a casa el 86 o 87 per cent no em volien. Ara, a causa com ha anat tot, hi haurà algun equip que tindrà més interès en mi ".
... i encara a Nova York ...

Ara en el mateix apartament de Manhattan a l’Avda. Central Park West, carrer 92, vint carrers al nord d’on va viure i morir fa mes de trenta dos anys John Lennon , en Pep esta visionant munteres i  munteres de vídeos del Bayern, dels equip de la Bundesliga i per afegitó, coneguen al Pep , la màxima informació de tots els equips europeus i d’arreu, a més d’estudiar alemany a marxes forçades per poguer transmetre tota la seva famosa filosofia futbolística amb l’idioma original del país on anirà a entrenar, mentre van fen les maletes ...
Residencia a Munic.
De moment no sabem on anirà a viure el Pep i família quan siguin a Munic, encara que les meves informacions , podria ser per : - si és a la ciutat, al barri de Schwabing 8 és un barri dels més "in" de la ciutat", i si és a les afores podria ser Starnberg amb un gran  llac i és un lloc bastant xic i amb una escola internacional o  be Grünwald, una altra zona xic.  El que si penso que a partir de poc, doncs començarà a entrenar al juliol, en lloc de la de la Gran Poma de Nova York, aviat el podrem trobar, si anem a Munic, a alguns llocs típics com la Marienplatz el centre neuràlgic i més freqüentat de Munic, amb el seu ajuntament neogòtic, on cada dia el carilló dona  l'hora a les 11 i 12 del mati i a les 5 de la tarda. Ho prop d’allà a la Hofbräuhaus - la cerveseria més famosa del món fundada pel Duc Guillermo V, el local i la fàbrica de cervesa, i on Hitler va començar - , a fer una Weisswurst, la famosa salsitxa blanca muniquesa, o un Haxn Colze, “codillo” de porc, amb col fermentada i puré de patates amb pretzel i una gran cervesa. Pot anar a Karlsplatz a Hugendubel, el lloc mes important d’Alemanya en venda de llibres. També passejar pel Tierpark Hellabrun, el zoo municipal, un dels zoològics més importants del món. Ho passar la ma pels lleons de la Residenz entre milers de d’altres coses.
Desitgem molts èxits al Pep, amb el seu saber a la banqueta del Bayern dins i fora de l’ Allianz Arena i una bona estada a Munic.
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada