divendres, 7 de febrer del 2014

Javi Martínez: "Guardiola és un entrenador que imposa moltíssim respecte"

 
Pep al Bayern de Munic   

Javi Martínez: "Guardiola és un entrenador que imposa moltíssim respecte"

El migcampista espanyol del Bayern Munic, Javi Martínez, va definir l'actual tècnic de l'equip bavarès, Pep Guardiola, com "un entrenador que imposa moltíssim respecte" però que fa que sigui "fàcil saber com jugarà el contrari o per on se li pot atacar "

Javi Martínez y Pep Guardiola
Javi Martínez i Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu | EFE
EFE | 2014.06.02 | 12:26 h.
SPORT 
En una entrevista a la Revista Minut 116, l'internacional espanyol va confessar que "el vestidor li té molt respecte" al preparador català, tot i que valora el seu tracte amb el futbolista.
"En tots els entrenaments, una o dues vegades, parla amb un jugador, amb mi o amb qualsevol altre, i sempre t'explica el que vol de tu, el que pot treure, com pots ajudar l'equip", va revelar. La dedicació de Guardiola, però, fa que treballar amb ell sigui "dur, molt dur".
"Moltes vegades vaig a la tarda a la Ciutat Esportiva a treballar alguna cosa en concret o millorar alguna cosa específic i sempre està el seu cotxe. No sé a quina hora se'n va, però jo vaig cap a les 17:00 hores i està treballant, veient vídeos o esmicolant al rival ", va comentar.
Preguntat per la seva semblança amb l'argentí Marcelo Bielsa, exentrenador de l'Athletic Club de Bilbao, Martínez va indicar que per a tots dos "el futbol és la seva vida, és la seva passió i el viuen les 24 hores del dia", encara que de Guardiola va destacar les facilitats que atorga els jugadors "a l'hora de saber com jugarà el contrari".
Requerit en la temporada 2012/2013 per l'alemany Jupp Heynckes, Javi Martínez ha assegurat que el seu fitxatge pel Bayern de Munic va suposar "un pas endavant" en la seva carrera esportiva tot i que la decisió de deixar l'Athletic Club va ser "molt difícil" .
Campió de la Copa d'Alemanya, de la Bundesliga, de la Lliga de Campions, de la Supercopa d'Europa i del Mundialet de Clubs, el migcampista navarrès va apuntar, a més, que el Bayern de Munic és actualment "el rival a batre".
El cartell de favorit tindrà també el combinat espanyol en el pròxim Mundial de futbol, ​​que se celebrarà al Brasil. "Després d'haver aconseguit tot el que hem guanyat en els últims anys és lògic que siguem favorits, encara que veig seleccions que ens posaran les coses molt difícils", ha afegit.
D'estar entre els 23 elegits, Martínez podria ser requerit pel seleccionador espanyol Vicente del Bosque per jugar al centre del camp o en l'eix defensiu.
"Per a ell també és important disposar de futbolistes puguin jugar en diferents posicions i que cobreixin diferents llocs", va explicar el navarrès, per a qui el davanter del Juventus italià Fernando Llorente és un "jugadoràs". "Amb o sense Diego Costa, la selecció té grans nous", va abundar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada