divendres, 28 de febrer del 2014

El Barça estreny el setge per Müller

Icona del conjunt bavarès  

El Barça estreny el setge per Müller

'Sport Bild' assegura que el FC Barcelona està preparant una ofensiva pel jugador del Bayern Munic

Müller tiene una polivalencia que gusta mucho al Barça
Müller té una polivalència que agrada molt al Barça | Foto: AFP
SPORT.es | 2014.02.26 | 09:10 h.
Segons informa el setmanari alemany 'Sport Bild', el FC Barcelona va després dels passos de Thomas Müller per reforçar l'equip la pròxima campanya.
El jugador de el Bayern Munic sembla haver despertat l'interès del conjunt blaugrana i, a més, en aquesta publicació s'assegura que el president del Barça ja "ha donat llum verda per iniciar l'ofensiva pel jugador".
El futbolista té contracte fins al 2017 amb el conjunt bavarès i el director esportiu del club, Matthias Sammer, ja ha sortit al pas per declarar al seu jugador com intransferible: "És igual el que ofereixin per ell, qualsevol proposta que rebem rebotarà a la porta del club ".
A més assegura: "Müller no només forma part del Bayern sinó que és un dels seus estendards. Volem caminar junts durant molt temps".

UN TOMB PER ALEMANYA- VISIONS DE MUNIC. (1)


 24.02.14
UN TOMB PER ALEMANYA- VISIONS DE MUNIC. (1)
Del 19 al 26 de febrer del 2014
La d'enguany deu ser la meva enèsima visita que faig a Munic, la capital ancestral de l'Estat Lliure Associat de la Baviera, ara una part important (Land) des del punt de vista turístic, industrial i econòmic de l'Alemanya Unificada. Una visita que des de fa anys faig més o menys per aquestes dates.
Munic com tots els llocs del món per moltes vegades que si vagi es força difícil conèixer-ho a fons, i es per això que aquesta vegada m'agradaria anomenar algunes coses que els turistes o viatgers esporàdics no descobreixen normalment. Ara com d'altres llocs d'Alemanya he pogut comprovar que la capital bavaresa està de moda, o més que abans, per motius molt diversos, primerament per les seves característiques de ser un lloc turístic per excel·lència i segons per la crisi imperant a Europa, sobretot al països del Sud. Deixeu-me que per constatar-ho us anomeni uns quants dels principals llocs muniquesos, com:
La Marienplatz amb la gran façana neogòtica del Neues Rathaus ( Nou Ajuntament) amb el seu famós carilló , un dels més grans d'Europa que toca i dansa a les 11 i 12 del mat, i a l'estiu ho fa a les 5 de la tarda. Aquest lloc que és el centre teòric i pràctic de la ciutat. Molt a prop hi podeu trobar el Viktualienmarkt un gran mercat a l'aire lliure que està obert tot l'any on a part de menjar i beure i podeu trobar tota classe especies, herbes, salses i més de quaranta varietats de patates entre moltes d'altres coses.
La Hofbräuhaus una de les cerveseries més famoses del món, d'obligada visita si es va a Munic, hom ho fa cada vegada que i sóc .I que es troba a uns centenars de metres de la Marienplatz, fundada com a fàbrica de cervesa negra pel Rei Guillem IV de Baviera el 1589, però que no s'obrí al public com a cerveseria fins a 1828. En la Hofbräuhaus fou on el 1920 es va fundar l'NSPD (Partit Nacional Socialista Alemany del Treball ) per part d'Adolf Hitler, encara que ho busqueu no hi trobareu cap referència ni vestigi, com si mai hagés passat (com en tota Alemanya, o gairebé).
L'Allianz Arena ( Estadi del FC. Bayern de Munic). Degut a la incorporació com a entrenador del FC. Bayern Munchen del llorejat ex jugador i entrenador ( Considerat un dels millors del món) en Pep Guardiola en la seva primera temporada del 2013-14, i seguin amb els èxits que tenia, tant l'equip bavarès en particular, com l'entrenador Guardiola per l'altra part. Tant la capital bavaresa, el seu principal club de Futbol i a la vegada el seu estadi d'original disseny arquitectonic s'han fet populars molt populars pels afeccionats al futbol, al Barça, o al mateix Pep. L'Allianz Arena es l'Estadi del FC. Bayern de Munic, tot i així i juguen els dos equips de ciutat el FC. Bayern de Munic i el TSV 1860 Munchen. Per anar-hi des de Munic agafarem el metro, línia U6 fins a l'estació Fröttmaning que no te pèrdua doncs és el final de la línia.
Es troba a uns 10 quilòmetres del centre de Munic, construït el 2002 i 2005 . Amb capacitat al voltant de 70.000 espectadors, fet amb façana d' un disseny molt futurista composta per uns 3000 panels d'alumini translúcid que sembla un neumàtic de goma.
Aquestes instal·lacions es poden visitar cada dia fins a les sis de la tarda, també amb visites guiades excepte els dies que hi ha partit. Les sis de la tarda a la mateixa hora que la façana amb aparença plastificada (d'alumini translucit) de l'Estadi canvia del seu blanc diürn per un blau o vermell-rosat nocturn (depenent de l'equip que hi juga) que s' albira des de molt lluny i sobretot de la Zona de l'autopista A29 (autobahn Munic- Berlin) o la A99 (autobahnring).
N'anirem parlant...
Víctor Lluelles i Cardona

dimarts, 18 de febrer del 2014

Pep Guardiola: "No tot en la vida és guanyar títols"



Champions League

Pep Guardiola: "No tot en la vida és guanyar títols"



L'entrenador del Bayer de Munic, Pep Guardiola durant una roda de premsa a Londres / FOTO: *FACUNDO ARRIZABALAGA - EFE

EFE  MD  18/02/2014 21:18

L'entrenador del Bayern Munic, Pep Guardiola, va mostrar avui a Londres el seu respecte a l'Arsenal, un dia abans de la trobada de "Champions" en el *Emirates, i va assenyalar que l'equip anglès està en bona forma i "no tot en la vida és guanyar títols".

"La vida no és solament guanyar títols, de vegades es guanya, de vegades es perd, i l'Arsenal competeix amb grans equips (...) Sigues que la gent pensa 'si ganes ets el millor, si quedes segon ets el pitjor'. No perquè guanya sóc el millor entrenador i demà si perdo sóc tan mal entrenador", va apuntar Guardiola en roda de premsa.

Guardiola va reconèixer que l'Arsenal de *Arsene Wenger està en bona forma, a solament un punt del capdavanter, el Chelsea, en la *Premier *League.

"He après que és impossible dominar a l'Arsenal. Es pot jugar bé i dominar durant mitja hora, dominar la meitat de partit o 75 minuts, però és impossible dominar els 90 minuts", va afirmar el tècnic espanyol, que ha viatjat a Londres amb 19 jugadors.

"Mai he guanyat aquí i espero que vagi bé", va dir en una roda de premsa a Londres, en la qual va afirmar que "gaudirà" de la trobada i que el seu equip intentarà sortir al camp "concentrat i sense pensar en la volta", que es disputarà en el *Allianz l'11 de març.

El Bayern Munic, actual campió d'Europa, va derrotar a l'Arsenal en aquesta mateixa ronda la temporada passada, amb una victòria en el *Emirates a Londres (1-3) i una derrota a Alemanya (0-2), i es va alçar com a guanyador de la Champions en la final davant el *Borussia *Dormund.

Guardiola va valorar avui la "qualitat" dels jugadors de l'Arsenal, al que va definir com un equip "mític de la Lliga de Campions" amb jugadors molt bons.

"Sé que van a lluitar perquè l'Arsenal no és un equip nou, estan sempre aquí, cada any, i estic molt segur que els jugadors van a sortir a guanyar el partit", va destacar el català, que semblava contestar més còmode en alemany que en anglès.

El tècnic del Bayern es va mostrar orgullós de participar en "una de les competicions més prestigioses del món del futbol" i en un escenari "perfecte", l'estadi *Emirates, per examinar el nivell del seu equip de cara a l'any proper i en el qual "la tàctica, el físic i el cap" explicaran a parts iguals.

En comparar la lliga espanyola amb la *Bundesliga, Guardiola va destacar que els estils són "completament diferents", perquè l'alemanya és "molt física" i li ha permès provar-se com a entrenador en un altre estil, amb unes idees diferents de les quals rebia quan estava al comandament del FC Barcelona.

La premsa espanyola li va preguntar en la roda de premsa si l'actual crisi en el comandament del Barcelona afectarà a l'equip en aquest campionat al que el *extécnico *blaugrana va contestar rotundament que "no", perquè "els jugadors del Barcelona tenen una qualitat especial".

Guardiola no va voler contestar si sentiria còmode tornant a l'equip català en aquest moment.

Robben, previngut

Per la seva banda, el migcampista holandès Arjen Robben també es va mostrar previngut davant el duel de matí al costat de Guardiola en la roda de premsa.

"Va a ser un partit completament diferent al de l'any passat perquè l'Arsenal ha millorat molt des de llavors. Sabem que (els jugadors) estan molt motivats i volen guanyar-nos. Va a haver-hi dos equips d'alta qualitat en el camp i hem d'estar preparats", va sentenciar.

Rummenigge es rendeix a Guardiola: "Mai he vist un tècnic així"

Futbol Internacional
\"¿Guardiola? Nunca ví un técnico así\"

"Guardiola? Mai he vist un tècnic així"

Karl-Heinz Rummenigge porta una vida sencera en el futbol i quatre dècades v inculat al Bayern Munic, però assegura que fins ara no havia vist un fenomen igual a Guardiola

Bayern  

Rummenigge es rendeix a Guardiola: "Mai he vist un tècnic així"

Karl-Heinz Rummenigge porta una vida sencera en el futbol i quatre dècades vinculat al Bayern Munic, però assegura que fins ara no havia vist un fenomen igual al de l'entrenador català Josep Guardiola

Rummenigge, junto a Guardiola en el día de la presentación de Pep
Rummenigge, al costat de Guardiola al dia de la presentació de Pep | Foto: EFE
DPA | 2014.02.17 | 14:12 h.
SPORT 
"Mai vaig veure un tècnic així. I aviat compliré 40 anys al Bayern", va dir el cap de la junta directiva del club. "Aquest home té un do increïble per preparar un equip fins al més mínim detall: tàctica, física i mentalment".
Amb la Lliga a la butxaca i favorit a la Copa Alemanya, el Bayern inicia aquesta setmana la fase més complicada en la defensa del títol a la Lliga de Campions europea amb una difícil visita al Arsenal anglès per l'anada de vuitens de final. Però Rummenigge creu que l'aportació de Guardiola va més enllà de l'esportiu. "No cal cometre l'error fer-ho dependre exclusivament dels títols. Per a mi l'important és el que passa entre setmana al camp d'entrenament".
I l'ex internacional no dubta a qualificar d '"exemplar". "Té un pla molt clar de com s'han de comportar els jugadors també fora del camp. A això van associades coses que ja m'agradaven al Barcelona: els jugadors no són arrogants", ha assenyalat com a exemple. És una actitud amb conseqüències concretes. "Tenim un nivell de popularitat que el Bayern no va tenir mai", ha fet Rummenigge. Guardiola "s'exigeix ​​molt a si mateix, però també exigeix ​​als jugadors que l'acompanyin en aquest camí".
 

dilluns, 17 de febrer del 2014

Renzi, l'amic de Guardiola

17/02/2014
Itàlia

Renzi, l'amic de Guardiola

L'home cridat a formar govern a Itàlia és un bon amic de l'exentrenador del Barça, amb qui manté trobades a la Toscana i altres aficions

Lluís Goñalons
El Singular Digital

Pep Guardiola i Matteo Renzi en una foto d'Istagram

L'exentrenador del FCBarcelona, Josep Guardiola, ha demostrat repetidament la seva amistat amb el secretari del Partit Demòcrata (PD) italià, Matteo Renzi.
Avui, el polític de 39 anys ha estat cridat pel president de la República italiana, Giorgio Napolitano, per encarregar-li la formació d'un nou govern.

El fins ara alcalde de Florència, Matteo Renzi, té 39 anys. És un dels polítics més ben valorats pels ciutadans italians. Fins i tot, fa uns anys era un dels favorits per esdevenir el futur president de govern del país transalpí.

L'amistat és ferma. Una relació que s'ha expressat amb gestos amables: Renzi ha convidat en repetides ocasions a Pep Guardiola a la Toscana. Però també amb bones paraules, com el comentari que li va dedicar el polític el dia que Guardiola va decidir abandonar la banqueta blaugrana: "És el més gran de tots, com a entrenador i com a persona".

L'amistat no s'atura aquí. Segons el rotatiu 'Le Figaro', Renzi i Guardiola ja havien passat dies junts a la ciutat dels Medici; han dinat junts; Renzi li ha lliurat les claus d'Or de Florència; han compartit vacances i fins i tot seguit junts partits de la Lega.

Renzi, per feina

Renzi ja treballa en l'elaboració del nou executiu de coalició, en què el partit Nou Centre Dreta d'Angelino Alfano reivindica ministeris clau.

El jove polític italià comptaria amb la majoria absoluta a la cambra de diputats, però no és clar què passaria al Senat. A la Cambra alta una desena de representants del seu partit descontents amb la caiguada del fins ara primer ministre podrien votar-hi en contra.

diumenge, 16 de febrer del 2014

Martino recupera una defensa de Guardiola

DAVANT EL RAYO

Martino recupera una defensa de Guardiola

L'entrenador blaugrana ha utilitzat una defensa inèdita en el partit davant el Rayo Vallecano

Piqué observando una acción de Messi
Piqué observant una acció de Messi | Foto: Valenti Enrich
Albert Rogé | 2014.02.15 | 20:19 h.
SPORT 
El Tata Martino ha alineat a una defensa inèdita en el partit davant el Rayo Vallecano. La defensa formada per Adriano, Puyol, Piqué i Alves no jugava des del març del 2012, etapa Guardiola, en un partit davant el Granada on els blaugranes van guanyar 5-3.
Una altra dada del partit és que la parella Puyol - Piqué no jugava junta, en partit oficial d'inici, des el deu de febrer de l'any passat. Aquest fet ha estat per culpa de les diferents lesions que ha patit el capità blaugrana durant aquest temps.

dissabte, 15 de febrer del 2014

El passeig triomfal del Bayern segueix amb un 4-0 al Friburg

 

El passeig triomfal del Bayern segueix amb un 4-0 al Friburg

El Bayern, líder destacat, continua el seu camí directe i triomfal cap a un nou títol a la Bundesliga alemanya, aquesta vegada amb un còmode triomf per 4-0 a casa davant el Friburg

Más motivos de alegría para el Bayern
Més motius d'alegria per al Bayern | Foto: EFE
EFE | 2014.02.15 | 17:44 h.
SPORT -BILD
El Bayern i el Borussia Dortmund van liquidar amb golejades, totes dues per 4-0, els seus partits davant el Friburg i l'Eintracht Frankfurt, respectivament, mentre que l'Hamburg va caure per 4-2 davant el cuer Eintracht Braunschweig i aguditzar la seva crisi.
El Friburg va tenir una bona arrencada de partit i va aconseguir mantenir a l'equip de Pep Guardiola lluny de la seva porteria fins al minut 19, quan l'equip bavarès va aconseguir obrir el marcador en la seva primera arribada a porta amb una rematada de cap del central brasiler Bonfin Dante. La jugada es va originar en una falta llançada des de la dreta per Toni Kroos que va rebutjar la defensa de l'Friburg. Diego Content recollir el rebot i va llançar un segon centre a l'àrea que Dante va rubricar de cap. El gol va donar al trast amb el bon plantejament inicial del Friburg i el Bayern va treure tot el partit de la seva classe i del seu ofici per anar-se'n al descans amb el partit ja sentenciat.
El segon gol va arribar al minut 34, per mitjà del suís Xerdhan Shaqiri, que va definir dins de l'àrea després de rebre una gran passada de taló del peruà Claudio Pizarro. Shaqiri també va fer el tercer, en el 42, aprofitant un bon centre de Kroos. Poc abans del final del partit va arribar el quart per al Bayern en una jugada individidual de Pizarro.
El Dortmund, per la seva banda, va obrir el marcador amb un gol del gabonès Pierre-Emerick Aubameyang al minut 10, aprofitant un centre llançat des de l'esquerra pel armeni Henrihk Mhkitaryan. El mateix Aubameyang augmentar el compte en el 21, al recollir un rebot després d'una parada a mitges del porter de l'Eintracht, Kevin Trapp, en un servei de córner. Al començament del segon temps, un penal convertit pel polonès Robert Lewandowski va significar el tercer per al Dortmund i en el minut 69 el debutant Milosz Jojik va marcar el quart per a l'equip de Jürgen Klopp.
A l'altre extrem de la classificació, l'Eintracht Braunschweig conrear esperances per sortir del soterrani amb la seva victòria davant l'Hamburg, del qual ara només està separat per un punt, i fins i tot per lliurar-se del descens. Pel Hamburg, després d'haver vist apallissat per 5-0 pel Bayern als quarts de final de la Copa d'Alemanya, la derrota d'avui és un nou revés enmig d'una crisi en la que tot el projecte de Bert van Marwijk està sent posat en dubte. Si es veu el partit, està clar que era poc el que Van Marwikk podia fer davant els errors individuals dels seus jugadors-dos dels quatre gols es van originar en errors del meta René Adler-, però no és menys cert que en situacions així el que sol pagar els plats trencats és l'entrenador i és difícil que l'holandès pugui suportar la pressió.
El Hoffenheim, per la seva banda, va golejar l'Stuttgart per 4-1, mentre que el Borussia Mönchengladbach i el Werder Bremen van empatar a un gol.

divendres, 14 de febrer del 2014

Els sous del Bayern, al descobert


Guardiola cobra 17 milions d'euros  

Els sous del Bayern, al descobert

Habitualment ben informat pel que fa a temes del Bayern Munic es refereix, 'SportBild' va donar a conèixer la massa salarial del vestidor del club, que es reparteix 203 milions d'euros anuals en salaris i té en l'entrenador, Pep Guardiola, al millor pagat

'SportBild' publicó los sueldos de los jugadores del Bayern
'SportBild' va publicar els sous dels jugadors del Bayern
Robert Wulff | 2014.02.14 | 00:00 h.
SPORT 
D'acord amb aquesta informació, el ​​català rep un sou de 17 milions d'euros que el converteixen en el número u de les banquetes, molt per sobre de Mourinho, Pellegrini, Capello o Ancelotti.
Pel que fa a la plantilla es refereix, Ribéry i Götze comparteixen el primer lloc amb una fitxa de dotze milions, seguits de Lahm i Scheweinsteiger. El curiós és que Robben, un dels cracs més determinants de l'equip, tot just és el vuitè de la llista, amb els mateixos set milions d'Alaba i per sota de Thiago Alcántara, que és el cinquè amb un salari de vuit milions, gairebé cinc vegades més del que cobrava al Barcelona.
A la llista destaca igualment la posició de Toni Kroos, que acaba contracte el 2015 i que ja s'ha encarregat a través del seu entorn d'avisar que vol, almenys, doblegar el seu salari per renovar ... Situació que posa en dubte la seva permanència al club.
I a tot això cal, és clar, afegir el nom del proper a arribar, Lewandowski, de qui s'especula que gràcies a la prima de fitxatge que prorratejarà en els cinc anys de contracte arribarà un ingrés anual proper als 16 milions d'euros. Gairebé res ...

Guardiola, 17 milions, triplica el contracte de Martino (5,5), per Josep Maria Casanovas

LA MEVA VERITAT

Guardiola, 17 milions, triplica el contracte de Martino (5,5)

Josep Maria Casanovas | 2014.02.14 | 04:05 h.
SPORT 
PEP, EL TÈCNIC MILLOR PAGAT. Quan estava al Barça, Guardiola era molt gelós de la seva intimitat fins al punt que obligava el club a posar una clàusula de confidencialitat en els seus contractes. Això vol dir que mai es va arribar a saber amb certesa la quantia de la seva fitxa tot i que es comentava entre bastidors que el seu últim contracte era de 12 milions. Doncs bé, fa només sis mesos al Bayern i ja s'ha filtrat el seu contracte oficial, 17 milions per temporada. La informació apareix en el Sport Bild, una revista pertanyent al diari de més venda d'Alemanya i que té bones relacions amb el club de Baviera ja que Beckenbauer és uns dels seus col · laboradors distingits. Aquesta informació no ha fet cap gràcia al Pep ja que apareix com el tècnic més ben pagat del món per sobre de Mourinho i Wenger. Guanya cinc milions més que el jugador més ben pagat de la plantilla del Bayern, Ribéry, i triplica el contracte del Tata Martino al Barça, 5,5. A Alemanya, Guardiola no pot controlar l'entorn com feia aquí ja que també s'han filtrat tots els contractes de la plantilla destacant que Thiago Alcántara (8) guanya dos milions més que Javi Martínez (6). El Bayern és un club dirigit per exfutbolistes, Hoeness i Rummenigge, on Pep té el radi d'acció marcat i delimitat al camp. Al Barça manava tant com el president mentre que hi ha d'acceptar que els temes de despatx i relacions amb la premsa ni se li consulten.
 
CONTRACTES AL DESCOBERT. L'estreta relació entre el Bayern i el Bild crearà molts traumes a Guardiola que sempre ha volgut controlar-ho tot i blindar el vestidor de les informacions econòmiques. A Alemanya el poder del Bild és terrible pel simple fet de vendre 4 milions d'exemplars diaris. Tots li tenen por i ningú vol portar malament amb el diari que crea corrent d'opinió. Guardiola encaixarà la informació amb disgust i silenci. Els 17 milions que cobra Pep, bonus per títols a part, dobla el que guanyava Jupp Heynckes el que ha provocat una gran polèmica a les xarxes socials germàniques. Aquesta xifra descobreix que el tècnic de Santpedor ha assegurat 51 milions (va fitxar per tres anys) mentre que al Barça mai va voler signar per més d'un any. En aquesta mateixa informació s'assegura que Ancelotti té una fitxa de 7 milions al Madrid, Pellegrini, 4,2 al City, Simeone 2,5 a l'Atlètic i Vicente del Bosque 2,3 com a seleccionador. Si els títols han d'estar d'acord amb el contracte, Guardiola està obligat a guanyar-ho tot.

dijous, 13 de febrer del 2014

Els salaris dels jugadors del Bayern de Munic

Futbol Internacional

Els salaris dels jugadors del Bayern de Munic

*Sport *Bild ha publicat una llista amb el que percep cada jugador.

Els últims a arribar, *Götze i *Thiago, destaquen per sobre d'altres noms 'il·lustres' del club bavarès.

*Gotze celebra el seu gol al *CSKA amb la resta dels seus companys / FOTO: Ivan *Sekretarev - Ap

Habiti *Sharing *Services

Mundodeportivo.com 13/02/2014 16:19

El Bayern de Munic és un dels clubs europeus que més destina a salaris de jugadors i cos tècnic. En total 203 milions d'euros en els quals sobresurt la figura de Pep Guardiola, que cobra 17 milions d'euros per temporada. El tècnic català del Bayern finalitza contracte en 2016. Només Manchester *City i Chelsea paguen més en salaris que els bavaresos, que superen a altres 'grans' com Barça, Madrid o *PSG.

*Sport *Bild ha fet públics ara els salaris dels jugadors en els quals destaca el 'empat' al capdavant entre Frank *Ribéry i l'ex estavella del *Borussia *Dortmund, Mario *Götze. Tots dos cobren 12 milions d'euros. Dos 'il·lustres' del conjunt bavarès, *Lahm i *Schweinsteiger estan un nivell més a baix amb un salari de 10 milions d'euros cadascun. Sorprèn també la posició de *Thiago Alcántara, cinquè de l'equip quant a salari, que percep el mateix -8 milions d'euros per temporada- que altres 'veterans' de l'equip com *Neuer i *Müller i més que Arjen Robben -7 milions d'euros per temporada-, Javi Martínez -6 milions d'euros- o *Mandzukic -5 milions d'euros-, en el seu moment fitxatges estavella del Bayern.

Aquesta és la llista completa de salaris de jugadors del Bayern de Munic:

*Franck *Ribéry - 12 milions d'euros - Juny de 2017

Mario *Götze - 12 milions d'euros - Juny de 2017

Philippe *Lahm - 10 milions d'euros - Juny de 2016

*Bastian *Schweinsteiger - 10 milions d'euros - Juny de 2016

Thomas *Müller - 8 milions d'euros - Juny de 2017

*Thiago *Alcântara - 8 milions d'euros - Juny de 2017

Manuel *Neuer - 8 milions d'euros - Juny de 2016

Arjen Robben - 7 milions d'euros - Juny de 2015

David Lloa - 7 milions d'euros - Juny de 2018

Javi Martínez - 6 milions d'euros - Juny de 2017

*Jêróme *Boateng - 6 milions d'euros - Juny de 2018

Daniel van *Buyten - 5 milions d'euros - Juny de 2014

Mario *Mandzukic - 5 milions d'euros - Juny de 2016

*Rafinha - 5 milions d'euros - Juny de 2017

Toni *Kroos - 4,5 milions d'euros - Juny de 2015

Claudio Pizarro - 4,5 milions d'euros - Juny de 2014

Dante - 3,5 milions d'euros - Juny de 2016

*Holger *Badstuber - 3,5 milions d'euros - Juny de 2017

*Xherdan *Shaqiri - 2,5 milions d'euros - Juny de 2016

Diego Acontento - 2 milions d'euros - Juny de 2016

Tom *Starke - 1,5 milions d'euros - Juny 2015

Pierre-*Emile *Höjbjerg - 1 milió d'euros - Juny 2016

*Mitchell *Weiser - 0,5 milions d'euros - Juny 2015

Julian Green - 0,5 milions d'euros - Juny 2017

Lukas *Raeder - 0,4 milions d'euros - Juny 2014

*Alessandro *Schöpf - 0,2 milions d'euros - Juny 2016

Patrick *Weihrauch - 0,2 milions d'euros - Juny 2014

Jonathan Soriano: "A Guardiola sempre el defensaré a mort"

BON RENDIMENT A ÀUSTRIA   

Jonathan Soriano: "A Guardiola sempre el defensaré a mort"

L'ex azlugrana està jugant al Salzburg d'Àustria on ja acumula 27 gols en 21 partits amb una mitjana de 1'2 gols per partit

Soriano, agradecido a Guardiola
Soriano, agraït a Guardiola
EFE | 2014.02.13 | 15:50 h.
SPORT 
A Jonathan Soriano (Rocafort i Vilumara, Barcelona, ​​28 anys) li ha arribat tard a l'èxit. És un dels múltiples exiliats espanyols que es guanya l'olla fora de la Lliga espanyola. Ho fa a Àustria, al Salzburg, equip en què està temporada acumula 27 gols en 21 partits amb una mitjana de 1,2 gols per partit, millor que la de "monstres" com Cristiano Ronaldo, que arriba als 1,13.
El "Mozart de Salzburg" és un dels primers violins d'un club al qual va arribar amb una mica més de 26 anys després de donar voltes pel futbol espanyol. Format al planter de l'Espanyol, cedit en clubs com Albacete o Poli Ejido i amb un gran rendiment al Barcelona B, tot just va tenir una oportunitat en l'elit. En una entrevista amb EFE, va assegurar que aquells que no la van donar li van cridar quan va començar a brillar lluny de la seva terra. Es van trobar amb el contundent "no" de Jonathan Soriano. És feliç a Àustria.
Pregunta: Ja porta dues temporades i mitja a Àustria i s'haurà creat una bona idea del país. Com és? Com es troba allà?
Resposta: Estic molt content. Sempre és difícil quan canvies de país. És complicat per tot. El clima, el menjar, la Lliga és diferent i costa acostumar. Quan t'acostumes, es fa més suportable.
P: Què és el que més li costa?
R: De moment, encara l'idioma. Potser el domino, però costa. Aquí a Àustria tenen un dialecte. No és el mateix que l'alemany i costa entendre-ho.
P: Una cosa així com l'anglès de Liverpool que no és igual que el de Londres ...
R: És com anar a aprendre espanyol a Galícia. Encara que et parlin en espanyol, tenen aquest accent que els fa especials. Tenen el seu propi vocabulari, les seves pròpies paraules i l'alemany és d'una manera i l'austríac és d'una altra. Tenim jugadors de Viena o d'altres llocs. A Salzburg es parla d'una manera ia Viena d'una altra. Quan escoltes parlar a companys t'adones que no entens res. Un parla vienès i un altre salzburguès, no parlen alemany.
P: Això traslladat al camp de futbol ...
R: Ells em parlen en alemany. És com si parlés un basc amb un català. És com això i que entre ells s'entenguessin. A mi em passa això. I quan em parlen a mi, ho fan en alemany.
P: Dades d'Àustria: atur del cinc per cent. Espanya, 25. Com molts, potser també tindrà familiars o amics en una situació complicada. Des de lluny, s'adona que és el que es fa bé allà i el que es fa malament a Espanya?
R: Tot el que passa a Espanya el segueixo molt. És la meva terra. Aquí la gent al · lucina amb el que passa a Espanya. Els alemanys i austríacs volen anar molt, perquè els encanta. Quan veuen tot el que passa, manifestacions per aquí, baralles, polítics, la Infanta ... aquí no ho conceben. Et diuen que no ho entenen. Aquí saben tot, surt tot. Espanya és important. El intentes explicar i segueixen sense entendre. No entenen que en un país tan gran i tan bonic, et diuen, hi hagi gent que no treballi, que se suïcidi, que no pugui pagar coses. Porto anys veient com està la crisi i està clar que no encaixo bé que la gent s'ho passi tan malament.
P: És curiosa aquesta rectitud actual quan la seva carrera esportiva ha estat plena de corbes. Ara té 28 anys, ha triomfat tard ...
R: Fins que vaig arribar a Barcelona, ​​no vaig tenir cap regularitat. Ni a Espanyol, ni a Almeria, ni a Albacete ...
P: No va arribar un punt en el que va pensar que era ja impossible arribar a l'elit?
R: Alguna vegada em pregunten si m'agradaria tornar a una Lliga major. Una Bundesliga o Espanya. I penso que a la Lliga espanyola he jugat i sé el que és jugar a Primera. No assíduament, però sé el que és jugar. Jo tinc 28 anys, tres filles centrades en el col · legi amb el seu alemany i el seu anglès, casat i tranquil. Estic jugant i, per fi, després de tants anys lluitant, sóc feliç. Ara em costarà molt canviar aquesta idea, anar a un altre equip. Aquí he trobat el que no he trobat a Espanya. Estar en una lliga major, guanyar lligues, estar en UEFA, ser important en un equip i això allà no ho vaig aconseguir.
P: Fins a quin punt la felicitat s'aconsegueix en un club gran?
R: Exacte. A vegades em pregunten si m'agradaria anar a un gran. És clar, home, a tothom li agrada. Però, de què em serveix si torno a no ser convocat oa jugar vint minuts? Vull això. Vull jugar. Ara estic jugant i la meva família està bé, estic content, el club ho està amb mi i això no es canvia per res.
P: Li anava a preguntar més tard pel seu futur, per com ho veia, però s'avança la qüestió i ja m'està gairebé responent.
R: He estat molts anys sent suplent, sense convocar, patint i per fi ara que he trobat la tranquil · litat, serà difícil (canviar d'equip). No diré que és impossible, perquè al final mai se sap. Però és cert que aquí estic molt a gust i hauria de ser una cosa molt, molt bo per canviar a tota la meva família.
P: Tal com està Espanya, amb la crisi que hi ha també en el futbol, ​​sembla complicat aconseguir alguna cosa bona.
R: És que és això. Anar-te'n a Espanya, avui en dia com està tot, en un any tot canvia. Mira el Màlaga, d'un any a estar gairebé en semifinals de Lliga de Campions, que era la bomba, a estar aquest any lluitant per salvar-se. No hi ha una seguretat i una estabilitat en els equips. És cert que aquesta lliga no és de les primeres, però a nivell personal tinc la tranquil · litat d'estar en un equip gran, lluitar per les lligues, per l'Europa League i fins i tot per entrar a la Lliga de Campions.
P: Esperava rendir a aquest nivell quan va arribar a Salzburg?
R: No, ni molt menys. Sempre somies amb intentar fer el mateix que amb el Barcelona (32 gols amb el filial a Segona). Però a Barcelona era a casa i aquí no tindria a ningú. Només les filles i la meva dona. No tindria família i amics i no podria parlar gairebé amb ningú. Mai saps el que t'espera. Però després de dos anys i de veure el rendiment que he donat, estic content.
P: Com el tracten els mitjans de comunicació a Àustria? Pels seus números, ha de ser molt respectat.
R: Aquí no tenim tanta repercussió. En els diaris hi ha tres o quatre pàgines esportives. Surt l'esquí, motos, Fórmula U i un apartat de futbol. No és com a Espanya, que hi ha molts diaris esportius que parlen només de futbol.
P: Alleuja a un futbolista que no hagi aquesta pressió mediàtica?
R: No és que m'agradi o no m'agradi. Entenc que t'oblides una mica. Vas a entrenar i t'oblides. Que si ara hi ha càmeres, que si ara entrevistes ... no tenim aquesta pressió. Només tenim la pressió de ser un equip gran i quan les coses van malament, la premsa fica canya. A nivell nacional no tenim un gran ressò mediàtic.
P: La seva mitjana de gols per partit és de 1,2. La de Cristiano és de 1,13. Què li diu aquesta dada?
R: (riu) Res, comparar amb Cristiano, no perdré el temps. És la nit i el dia. Cristiano és una bèstia. Juntament amb Messi és el millor.
P: Amb aquesta dada, com és possible que no hagi triomfat a Espanya? ¿Potser es mira més el de fora abans de donar oportunitats al de dins?
R: (llarg silenci) Al final és la frase famosa aquella de "mai t'adones fins que ho has perdut '. Tot es basa en la confiança que li donis a un jugador. Molts em diuen que em havia d'haver quedat a l'Espanyol i més ara que fico gols i em pregunten per què no estic allà. Al final cal donar confiança ia veure el rendiment que es treu. Malauradament no vaig tenir aquesta confiança a Espanya. No vaig tenir aquest entrenador que em donés partits de titular per demostrar-ho. I quan ho vaig ser, tenia la pressió de sortir, fer-ho bé i al final això sempre és difícil. Aquí això no ho tinc perquè hi ha la confiança de l'entrenador i del club.
P: En els dos anys que porta a Àustria, algun dels que no van confiar en vostè el van cridar perquè tornés i va contestar que no?
R: Sí, sí, és clar. Quan estava a Espanya no m'han volgut i ara sí que em volen.
P: Típic d'Espanya?
R: Sí I no em sorprèn. He vist casos. Jugadors que he conegut que han estat a l'estranger perquè a Espanya s'adonessin que valien. 'Aquest jugador valia, ja ho deia jo', deien. Després és quan es pengen les medalles i això no m'agrada. Si cap gols quan era jove i segueixo fent ara, no crec que jo hagi après de sobte. És només falta de confiança. De vegades cal apostar més pels espanyols.
P: I a l'inrevés, gent que s'acordi molt de vostè, que li donés confiança i que hagi estat una gran influència.
R: (llarg silenci) Guardiola. Sempre li defensaré a mort. He après moltíssim de Guardiola. I només vaig jugar un partit, però amb dos entrenaments he après moltíssim.
P: Què té tan especial que amb només en dos entrenaments es converteixi en una gran influència?
R: La seva manera de treballar. Escoltava les seves xerrades i també per la ràdio i per la televisió i em semblava una persona súper intel · ligent. Tot el que feia en els entrenaments i el que deia tenia el seu sentit. Al final, en els partits es reflectia.
P: Si diu Guardiola per anar al Bayern, no pot dir que no ...
R: No I el tinc al costat. En pretemporada vaig estar amb ell. Molt bé. El de sempre, per a mi com a entrenador és molt bo i té molta psicologia per al jugador.
P: Feia on va la seva Salzburg? Primer en Lliga i viu a la Copa ia la Lliga Europa, competició en la qual s'enfronta a l'Ajax.
R: Primer, deixar lligada la Lliga. Traiem disset punts al segon. Esperem que no se'ns escapi. I hi ha moltes esperances posades en la Lliga Europa. El Salzburg no ha passat de vuitens. L'Ajax davant és complicat, però nosaltres estem en un bon moment.
P: De Vicente del Bosque i les seves llistes no parlem?
R: No, m'ho han preguntat molt ... Home, impossible no veig res. En el futbol tot pot passar. Però molt poques possibilitats. Els jugadors que hi ha són els campions del Món i d'Europa. No deixen de ser grandíssims jugadors i davanters.
P: Té coneixement que li segueixi?
R: És complicat portar un jugador que juga en una lliga estrangera i secundària. Hi ha jugadors espanyols que podrien jugar més. Confiar més. De vegades es valora més a un estranger.

dimecres, 12 de febrer del 2014

HAMBURG, 0 - BAYERN DE MUNICH,5 -El Bayern resol el partit que tant temia Pep

HAMBURG, 0 - BAYERN DE MUNICH, 5  

El Bayern resol amb un 0-5 el partit que tant temia Pep Guardiola

Els de Pep Guardiola demostren ser un equip per guanyar-ho tot després que el de Sampedor ahir assegurés el perill de perdre la Copa Alemanya

El Bayern resuelve con un 0-5 el partido que tanto temía Pep Guardiola
Mandzukic celebra el seu tercer gol EFE
AFP | 2014.02.12 | 22:53 h.
SPORT 
El Bayern de Munic, amb un triplet inclòs del croat Mario Mandzukic, va atropellar 5-0 l'Hamburg aquest dimecres per accedir a les semifinals de la Copa d'Alemanya, on la gran sorpresa va ser la caiguda del Bayer Leverkusen al seu estadi (1 -0) davant el Kaiserlautern, de la segona divisió.
L'equip muniquès, defensor del títol, continua sense poder comptar amb Franck Ribery, però va aprofitar un nou gran partit de Mario Götz, per ser superior a un adversari que travessa una profunda crisi i que amb prou feines és setzè a la Bundesliga.
Mandzukic (22, 74, 76), que compta ara amb 18 gols tenint en compte totes les competicions, el brasiler Dante (26) i l'holandès Arjen Robben (54) van ser els autors dels gols.
Bastian Schweinsteiger va reaparèixer després de més de tres mesos de baixa per lesió, prenent el braçalet de capità de Philipp Lahm (65).
El Bayer Leverkusen, segon classificat a la Bundesliga, va ser no obstant això el protagonista negatiu del dia, amb la seva derrota per 1-0 a casa contra el Kaiserlautern, un equip també amb història, però caigut a la segona categoria.
El Wolfsburg també es va classificar, guanyant 3-2 al Hoffenheim.
La llista de semifinalistes la completa el Borussia Dortmund, que dimarts va guanyar 1-0 al camp de l'Eintracht Frankfurt.
- Resultats dels quarts de final de la Copa d'Alemanya:
- Dimarts:
Eintracht Frankfurt - Borussia Dortmund 0-1
Gol:
Borussia Dortmund: Aubameyand (83)
- Dimecres:
Hoffenheim - Wolfsburg 2-3
Gols:
Hoffenheim: Firmino (36, 90 +1)
Wolfsburg: Rodríguez (28 de penal, 44 de penal), Dost (64)
Bayer Leverkusen - Kaiserslautern (2a) el 0 - 1 després prolongació
Gol:
Kaiserslautern: Jenssen (114)
Hamburg - Bayern Munic 0 - 5
Gols:
Bayern: Mandzukic (22, 74, 76), Dante (26), Robben (54)

Guardiola adverteix sobre un Hamburg en crisi: "Podem perdre un títol"


En els quarts de final de la Copa  

Guardiola adverteix sobre un Hamburg en crisi: "Podem perdre un títol"

El Bayern no renuncia a res i Guardiola vol que el seu equip es prengui seriosament l'Hamburg a la Copa d'Alemanya

SPORT
DPA | 2014.11.02 | 14:57 h.
El Bayern Munic intentarà dimecres donar un altre pas en la seva defensa del títol a la Copa Alemanya disputant els quarts de final davant un Hamburg en crisi, però el tècnic Josep Guardiola va demanar aquest dimarts el seu equip no fiar-se del mal moment del rival.
"La situació a Hamburg els fa encara més perillosos", va dir l'entrenador català a Munic. Els bavaresos tenen molt a perdre, va avisar Guardiola als seus jugadors: "Demà no podem guanyar un títol, però sí que podem perdre".
El Bayern arriba al duel en camp de l'Hamburg com un dels equips més en forma del món i líder absolut de la Lliga alemanya. La situació és oposada pels hamburgueses, penúltims a la Lliga i amenaçats per baixar per primera vegada en la seva història.
"Els jugadors de l'Hamburg voldran reaccionar just davant del Bayern Munic. (La Copa) és una altra competició: aquí és només un partit", ha assenyalat Guardiola.
Pep va recolzar també al seu parell de l'Hamburg, Bert van Marwijk: "És un entrenador magnífic i va portar a Holanda a la final del Mundial", va recordar.
LA SITUACIÓ Kroos
Entre els pocs fronts oberts que incomoden Guardiola està la situació de l'internacional Toni Kroos. El migcampista va reaccionar enfadat després de seure dos partits seguits a la banqueta i no és segur que demà torni a la pista.
"No és la primera vegada que un jugador critica una decisió meva", va assenyalar l'ex tècnic del Barcelona. "Un jugador s'enfada quan no juga. És una cosa que he d'acceptar", ha explicat Guardiola.
Una altra incògnita de la formació que tregui demà el campió alemany i europeu és Bastian Schweinsteiger. L'internacional alemany va deixar enrere una llarga baixa per lesió i podria seure demà almenys a la banqueta. "Basti va estar més de dos mesos lesionat. Necessita temps", va advertir Guardiola.
Els quarts de final de la Copa Alemanya comencen aquest dimarts nit amb la visita del Borussia Dortmund l'Eintracht Frankfurt. A més del Bayern, buscaran també un lloc en semifinals el Bayer Leverkusen davant el Kaiserslautern i el Hoffenheim davant el Wolfsburg.

diumenge, 9 de febrer del 2014

Guardiola va elogiar l'actitud del seu equip





Guardiola va elogiar l'actitud del seu equip

   Pep Guardiola
Del Bild i de la web del club 

     Aviat em vaig adonar de per què
el Bayern ha guanyat en els últims sis anys només un cop a Nuremberg. Nuremberg molt agressiva, joc molt intens, va atacar molt ràpidament i va tenir dues o tres ocasions clares. Després de 2-0 que va ser una mica més fàcil per a nosaltres. Felicitacions als meus jugadors. Era difícil jugar en aquest lloc bo - especialment per al nostre joc de passades curtes. És per això que he provat les boles més llargs en ​​els nostres jugadors Enfrontaments Super com Mandzu. La nostra actitud era increïble.
     Pep Guardiola (43 anys, entrenador del Bayern) al lloc web del club


Traduit per

dissabte, 8 de febrer del 2014

Nuremberg -Bayern 0-2,el Bayern es passeja a Nuremberg i segueix llançat

EL BAYERN DEL PEP
Mandzukic i Lahm marquen els gols dels de Guardiola  

El Bayern es passeja a Nuremberg i segueix llançat

El Bayern de Munic va sumar un nou triomf al seu compte particular, aquest dissabte com a visitant en el terreny del seu veí Nuremberg per 0-2, amb el que va consolidar la seva primera plaça

 
Los de Guardiola no sufrieron ante el Nuremberg
Els de Guardiola no van patir davant el Nuremberg | Foto: AFP
AFP | 2014.08.02 | 18:59 h.
SPORT 
Els gols en aquesta ocasió van portar la signatura del croat Mario Mandzukic (minut 18) i Philipp Lahm (49), en un partit tranquil per als homes de Pep Guardiola.
Divendres, el segon de la taula, el Bayer Leverkusen, havia guanyat 1-0 al camp del Borussia Moenchengladbach (5è) i s'havia acostat provisionalment a deu punts del conjunt muniquès, que va tornar a elevar el seu avantatge a 13.
Els números del Bayern espanten: 18 victòries i 2 empats en vint jornades, 45 partits sense perdre en el campionat, incloent 12 triomfs consecutius i un futbol molt superior, que ningú a Alemanya sembla poder combatre. L'última derrota a la Lliga de l'equip es remunta ja a octubre de 2012.
El Nuremberg, per la seva banda, veu frenada la seva reacció i és setzè-antepenúltim-, després d'haver guanyat els seus dos partits anteriors i caure ara davant el superfavorit del campionat.
El gol de Mandzukic al 18 va arribar amb una jugada de Mario Götz, que va obrir per l'austríac David Alaba, autor del centre que va rematar a la xarxa el croat.
Lahm va rematar a la perfecció en un contraatac al principi de la segona part (49), per sentenciar el xoc.
A la resta de partits de dissabte va destacar la golejada del Borussia Dortmund per 5-1 a Bremen el Werder (13 º).
L'equip de Jurgen Klopp, tercer classificat, s'havia vist distanciat provisionalment el divendres a set punts del segon lloc del Bayer Leverkusen, però va respondre amb un bon partit i va tornar a col · locar a quatre.
Els gols del Borussia arribar amb sengles 'doblets' del polonès Robert Lewandowski (26, 85) i l'armeni Henrikh Mkhitaryan (41, 62), a més d'una mica de Manuel Friedrich (48). El Werder només va poder maquillar la seva derrota al final, amb un gol anecdòtic de Levent Aycicek (89).
Per la seva banda, el Wolfsburg (6è) va aconseguir un triomf important en el seu intent de classificar-se per la propera Europa League, amb una golejada 3-0 a casa sobre un rival directe, el Magúncia (7è).
Els 'Lobos' van marcar tots els seus gols a la segona meitat, amb un penal transformat pel suís d'origen xilè i espanyol Ricardo Rodríguez (59) i els gols després de l'holandès Bas Dost (66) i el brasiler Luiz Gustavo (75).
També per 3-0 vèncer l'Eintracht Frankfurt (12è), en el seu cas davant el cuer Eintracht Braunschweig, mentre que Friburg (15 º) i Hoffenheim (11è) van empatar 1-1.

divendres, 7 de febrer del 2014

Javi Martínez: "Guardiola és un entrenador que imposa moltíssim respecte"

 
Pep al Bayern de Munic   

Javi Martínez: "Guardiola és un entrenador que imposa moltíssim respecte"

El migcampista espanyol del Bayern Munic, Javi Martínez, va definir l'actual tècnic de l'equip bavarès, Pep Guardiola, com "un entrenador que imposa moltíssim respecte" però que fa que sigui "fàcil saber com jugarà el contrari o per on se li pot atacar "

Javi Martínez y Pep Guardiola
Javi Martínez i Pep Guardiola, en una imatge d'arxiu | EFE
EFE | 2014.06.02 | 12:26 h.
SPORT 
En una entrevista a la Revista Minut 116, l'internacional espanyol va confessar que "el vestidor li té molt respecte" al preparador català, tot i que valora el seu tracte amb el futbolista.
"En tots els entrenaments, una o dues vegades, parla amb un jugador, amb mi o amb qualsevol altre, i sempre t'explica el que vol de tu, el que pot treure, com pots ajudar l'equip", va revelar. La dedicació de Guardiola, però, fa que treballar amb ell sigui "dur, molt dur".
"Moltes vegades vaig a la tarda a la Ciutat Esportiva a treballar alguna cosa en concret o millorar alguna cosa específic i sempre està el seu cotxe. No sé a quina hora se'n va, però jo vaig cap a les 17:00 hores i està treballant, veient vídeos o esmicolant al rival ", va comentar.
Preguntat per la seva semblança amb l'argentí Marcelo Bielsa, exentrenador de l'Athletic Club de Bilbao, Martínez va indicar que per a tots dos "el futbol és la seva vida, és la seva passió i el viuen les 24 hores del dia", encara que de Guardiola va destacar les facilitats que atorga els jugadors "a l'hora de saber com jugarà el contrari".
Requerit en la temporada 2012/2013 per l'alemany Jupp Heynckes, Javi Martínez ha assegurat que el seu fitxatge pel Bayern de Munic va suposar "un pas endavant" en la seva carrera esportiva tot i que la decisió de deixar l'Athletic Club va ser "molt difícil" .
Campió de la Copa d'Alemanya, de la Bundesliga, de la Lliga de Campions, de la Supercopa d'Europa i del Mundialet de Clubs, el migcampista navarrès va apuntar, a més, que el Bayern de Munic és actualment "el rival a batre".
El cartell de favorit tindrà també el combinat espanyol en el pròxim Mundial de futbol, ​​que se celebrarà al Brasil. "Després d'haver aconseguit tot el que hem guanyat en els últims anys és lògic que siguem favorits, encara que veig seleccions que ens posaran les coses molt difícils", ha afegit.
D'estar entre els 23 elegits, Martínez podria ser requerit pel seleccionador espanyol Vicente del Bosque per jugar al centre del camp o en l'eix defensiu.
"Per a ell també és important disposar de futbolistes puguin jugar en diferents posicions i que cobreixin diferents llocs", va explicar el navarrès, per a qui el davanter del Juventus italià Fernando Llorente és un "jugadoràs". "Amb o sense Diego Costa, la selecció té grans nous", va abundar.

dijous, 6 de febrer del 2014

" No és tan fàcil ser just ! " Al · legacions d'arrogància : Sammer defensa Pep

" No és tan fàcil ser just ! " Al · legacions d'arrogància : Sammer defensa Pep

Actualització : 2014.01.30 -

Ha estat un mal  entès : l'entrenador del Bayern de Pep Guardiola .

© AFP

DIARI TZ

Stuttgart - Abans Bayern temporada a Stuttgart designat entrenador de Guardiola el joc com una prova , que li va ser vist com arrogància . Matthias Sammer pren la defensa de l'entrenador .
" Volem que el nostre ritme , vegeu" Matthias Sammer , va dir abans del partit . " Rhythm " Una paraula bonica . Origen grec , final latinisierende , difícil ortografia . Ells volen dir és , per exemple , una seqüència uniformement recurrent d'esdeveniments . Per a la majoria dels equips és el seqüència de jocs - al Bayern és simplement " joc" se substitueix per "la victòria" Deu victòries de la Lliga Premier en una fila , el campió rècord ara en el compte ..
Director Encara lluint Sammer no va deixar de recordar - a la vista de la jugabilitat també fer front. Que fa a la Ribery lesionat, Robben , Schweinsteiger , van Buyten i Martínez , va dir a Sky : "No ens fa mal una mica, no hi ha dubte . Després del partit Salzburg , hem mostrat una bona resposta . Però no és fàcil en aquests moments. "De fet , és de cap manera perquè el Bayern seria mantenir el cap als núvols . I que l'entrenador Pep Guardiola havia estat col · locat a la boca , Stuttgart seria només un joc de prova que va fer Sammer molt astut . " Això va ser només per l'idioma alemany té un vocabulari bé. Pep coneix la tradició del VfB Stuttgart . Hauries d'haver vist la sessió abans del partit - llavors vostè sap que el Pep té un gran respecte per l'oponent "Amb les proves de Guardiola només han fet que ell ha de provar algunes coses - només perquè alguns jugadors ho estan perdent .Bayern guanya contra VfB - Notes : a uns , quatre de cinc
Però com que té una sèrie d'alt calibre en les cambres del darrere , que podia fer una substitució d'un sol cop Mandzukic i Pizarro . El segon cop a l'equilibri , es presentava al final del VfB Stuttgart i després amb les mans buides . L'entrenador Thomas Schneider va ser servida en conseqüència - , sinó també d'alguna manera orgullosa . " Hem merescut un punt aquí . Hem defensat bé i fins tenia bones possibilitats . Els nois s'han implementat de manera òptima , per desgràcia no es poden veure en el resultat ", va dir .
Però en última instància , l'objectiu de Thiago havia proporcionat . Schneider : " . Ser un tret Domingo" I al mig de la setmana - només una qüestió de ritme ...


Traducció Google
http://www.tz.de/sport/fc-bayern/arroganz-vorwuerfe-bayern-sportdirektor-matthias-sammer-verteidigt-guardiola-3339825.html

Franz *Beckenbauer: "Guardiola està malgastant el talent de *Götze"

Fútbol Internacional   CRITICA A GUARDIOLA
 

Franz *Beckenbauer: "Guardiola està malgastant el talent de *Götze"

Pep Guardiola i Franz Beckenbauer / FOTOMONTATGE DIARI  'TZ'

MUNDO DEPORTIVO-DIARI  'TZ' 
Carles Andreu 06/02/2014 11:36

El Bayern *Munich de Pep Guardiola sembla funcionar a la perfecció. Líders en la *Bundesliga a 13 punts del Bayer *Leverkusen, en semifinals de la Copa d'Alemanya i en vuitens de final de la Champions League. Sembla impossible que algú pugui qüestionar les estratègies i tàctiques usades pel tècnic català, però algú ho ha fet i, sorprenentment, ha estat del mateix club.

El president d'honor del conjunt bavarès, Franz *Beckenbauer, ha criticat la *decisón del de *Sampedor per usar al mitja punta Mario *Götze com a fals davanter. "Guardiola no li està fent cap favor al jugador situant-ho davant de dos murs que no li deixen rebre", va afirmar l'alemany "El Bayern està malgastant el talent de *Götze".

L'ex jugador del *Borussia *Dortmund ha estat utilitzat en aquesta posició en diversos partits. El mes passat, davant el *Borussia *Monchengladbach, l'alemany va ser utilitzat com a únic davanter i l'equip va guanyar a un rival complicat per 2-0. Fins al moment, *Götze ha marcat sis gols en catorze partits i la seva funció en el camp ha anat variant segons el tècnic ho veia convenient.

"És clar que pot jugar aquí, però no és la millor opció per al jugador". *Götze, de 21 anys, ha canviat la seva posició respecte la temporada passada perquè Guardiola li veu potencial per fer de fals '9', però per *Beckenbauer, "estaria millor darrere d'un davanter, és molt més perillós en aquesta posició".

L'experiment va funcionar amb Messi

Malgrat el que digui el President d'Honor del Bayern, és possible que Guardiola segueixi amb la seva intenció de posar a *Götze en aquesta posició i el passat li avala. En un Reial Madrid - Barcelona, l'entrenador va fer la prova de canviar a Leo Messi de l'extrem al centre, partit que es va guanyar per 2-6 i en el qual l'argentí va anotar dos punts. Després d'això, el millor jugador del món no es va moure d'aquesta posició i els seus millors registres golejadors van arribar des de llavors. Alguna cosa ha d'haver vist Guardiola en *Götze per fer la mateixa prova i potser, amb el temps, l'alemany acaba aportant els mateixos nombres que aporta Messi en l'actualitat.

dimecres, 5 de febrer del 2014

Stuttgart, 1 - Bayern de Munic, 2 .Un golàs de Thiago Alcántara dóna els tres punts al Bayern en el temps afegit

 EL BAYERN DEL PEP

Stuttgart, 1 - Bayern de Munic, 2  

Un golàs de Thiago Alcántara dóna els tres punts al Bayern en el temps afegit

El Bayern Munic va aconseguir una soferta victòria per 2-1 al camp de l'Stuttgart gràcies a dos gols sobre el final de la trobada de Claudio Pizarro i Thiago Alcántara

Así marcó Thiago el gol de la victoria del Bayern
Així va marcar Thiago el gol de la victòria del Bayern | Foto: Twitter
EFE | BILD 2014.01.29 | 22:22 h.
El conjunt local va plantar una dura batalla i va estar molt a prop d'acabar amb la ratxa invicta del campió del futbol alemany i europeu, però va haver de marxar amb les mans buides després d'un emotiu final. El desè segon lloc que ocupa a la Bundesliga no reflecteix el mostrat en pista per l'Stuttgart, que va sorprendre en obrir el marcador als 28 minuts. El bosnià Vedad Ibisevic capturar la pilota a l'àrea després d'un rebot i va definir amb classe per anotar el seu desè gol de la temporada, tot i el reclam de fora de joc dels jugadors del Bayern.
El conjunt de Pep Guardiola es va mostrar deslluït en la primera meitat, sentint potser les absències de figures com Arjen Robben i Franck Ribéry. Els bavaresos van millorar en la segona part i van dominar davant un Stuttgart molt replegat, que no obstant això va estar a punt d'augmentar les diferències al 54 ', quan David Alaba salvar un tret en la línia. Guardiola va decidir expulsar llavors el tauler i enviar a la pista a Pizarro ia Mario Mandzukic, en reemplaçament de Xherdan Shaqiri i un enfurismat Toni Kroos.
Els canvis van rendir els seus fruits, perquè va ser Pizarro l'autor del gol de l'empat al 75 ', quan va connectar de cap un tir lliure. L'Stuttgart va comptar amb tres noves ocasions després de l'empat, però el Bayern es portaria el triomf en el segon minut de descompte amb una espectacular tisora ​​de Thiago Alcántara.
El triomf en un partit pendent per la data 17 permet el Bayern estirar a 13 punts el seu enorme avantatge al capdavant de la Bundesliga, molt lluny del seu escorta, el Bayer Leverkusen.El equip bavarès va poder més salvar la seva ratxa invicta, que ascendeix ara a 43 partits a la Bundesliga.

Articles del Víctor, PEP GUARDIOLA AL BAYERN DE MUNIC.

Articles del Víctor

PEP GUARDIOLA AL BAYERN DE MUNIC.
De Barcelona a Munic, passant per Nova York. 
... a Nova York ...
Ja m’ha l’imagino al Pep Guardiola concentrat al despatx del seu luxós apartament. The Ardsley (1931) , un dels conjunts residencials més importants de la zona oest de Central Park de New York ,on destaca l’estil Art Decó en els seus interiors, i la forma de piràmide maia de la seva façana . Un edifici amb vistes al Central Park a la millor zona de l'Upper West Side on  ja fa gairebé cinc mesos que hi viu, juntament amb la seva família - la seva esposa Cristina i els seus tres fills Marius, María i Valentina...-. Mentre les portades dels diaris digitals , principalment els esportius, de tot el món, n’anaven plenes de la noticia, així com totes les xarxes de Twitter, piulaven d’allò més. Unes xarxes socials que treien foc , repetint la noticia que quan passava molt poc de les quatre de la tarda el Bayern de Munic va comunicar al món - desprès de molts dies d’incertesa, publicacions i de tot tipus de comentaris de que el Pep aniria a algun club de la Premier anglesa i que podria ser Chelsea, United, City, etc. -. Ho anunciava el Bayern de Munic a través del seu compte oficial de Twitter , (@ FCBayern), de que l’ex entrenador del Barça, el que està considerat un dels millors entrenadors del món, sinó el millor. L’ex jugador que en quatre anys va demostrar, amb una tècnica futbolística, i una filosofia impressionant, això si amb uns jugadors inigualables, que ell va aconseguir fer-los un equip de somni i així aconseguint uns records d’aquells que fan fredat, resumin-ho,  catorze de dinou (14 de 19) títols.

Pep Guardiola al  Bayern de Munic.
Des de feia dies que del que llegia arreu i tots els imputs que m’arribaven era que el Pep aniria al Munic i ho encertà. Va resultar que el passat dimecres 16.01.13, passant una mica de les quatre de la tarda el mateix club de la capital bàvara va confirmar que Guardiola dirigirà el Bayern de Munic a partir de la temporada vinent, amb un contracte fins el 2016
El dia 07.01.13 a l’entrega a Zuric de la Pilota d’Or, Pep Guardiola  va assegurar que tornaria a entrenar la propera campanya, i des de llavors les notícies sobre el seu futur no deixaven d’especular, Chelsea, United, City, Milan, Bayern Munic, Roma, tots disposats a tenir els serveis de l'ex tècnic blaugrana, malgrat que ell abans de Nadal ja havia firmat pel Bayern de Munic.
Paraula de Pep.
Crec que ara que el Pep s’envá a Munic valdria la pena de recordar algunes paraules seves sobre futbol i sobre la seva filosofia de joc .
Abans de la gala anual a Zuric manifestava a “fifa.com “ que: "El sistema del Barça, encara que la gent digui que és molt complicat, és tan simple com això: tenim la pilota i a veure si ens la treuen, ens l'anem passant al màxim i a veure si fem el gol. I el que intentaré fer en el futur és el que he fet quan jugava, el que sentia, o el que he fet durant els cinc anys que he estat entrenant: atacar el millor possible, agafar la pilota i que se la passin els jugadors de la mateixa samarreta", Preguntat per la pressió que pugui tenir per repetir els èxits de Barcelona, va afirmar: ”… que no ho canviaria per res, tot i que li seria més fàcil començar de zero, sense antecedents tan bons” i "És una mica diferent. Quan vaig començar a casa el 86 o 87 per cent no em volien. Ara, a causa com ha anat tot, hi haurà algun equip que tindrà més interès en mi ".
... i encara a Nova York ...

Ara en el mateix apartament de Manhattan a l’Avda. Central Park West, carrer 92, vint carrers al nord d’on va viure i morir fa mes de trenta dos anys John Lennon , en Pep esta visionant munteres i  munteres de vídeos del Bayern, dels equip de la Bundesliga i per afegitó, coneguen al Pep , la màxima informació de tots els equips europeus i d’arreu, a més d’estudiar alemany a marxes forçades per poguer transmetre tota la seva famosa filosofia futbolística amb l’idioma original del país on anirà a entrenar, mentre van fen les maletes ...
Residencia a Munic.
De moment no sabem on anirà a viure el Pep i família quan siguin a Munic, encara que les meves informacions , podria ser per : - si és a la ciutat, al barri de Schwabing 8 és un barri dels més "in" de la ciutat", i si és a les afores podria ser Starnberg amb un gran  llac i és un lloc bastant xic i amb una escola internacional o  be Grünwald, una altra zona xic.  El que si penso que a partir de poc, doncs començarà a entrenar al juliol, en lloc de la de la Gran Poma de Nova York, aviat el podrem trobar, si anem a Munic, a alguns llocs típics com la Marienplatz el centre neuràlgic i més freqüentat de Munic, amb el seu ajuntament neogòtic, on cada dia el carilló dona  l'hora a les 11 i 12 del mati i a les 5 de la tarda. Ho prop d’allà a la Hofbräuhaus - la cerveseria més famosa del món fundada pel Duc Guillermo V, el local i la fàbrica de cervesa, i on Hitler va començar - , a fer una Weisswurst, la famosa salsitxa blanca muniquesa, o un Haxn Colze, “codillo” de porc, amb col fermentada i puré de patates amb pretzel i una gran cervesa. Pot anar a Karlsplatz a Hugendubel, el lloc mes important d’Alemanya en venda de llibres. També passejar pel Tierpark Hellabrun, el zoo municipal, un dels zoològics més importants del món. Ho passar la ma pels lleons de la Residenz entre milers de d’altres coses.
Desitgem molts èxits al Pep, amb el seu saber a la banqueta del Bayern dins i fora de l’ Allianz Arena i una bona estada a Munic.
Víctor Lluelles i Cardona
http://elblocdelvictor.blogspot.com