dissabte, 20 d’abril del 2019

Valderde es rendeix a Guardiola: “És el millor entrenador del món”

Valderde es rendeix a Guardiola: “És el millor entrenador del món”

L'entrenador extremeny considera, "sense cap mena de dubte i independentment del que ha passat a la Champions", que el català és el tècnic més destacat
 

elMón



Ernesto Valverde, en la roda de premsa prèvia al Barça-Reial Societat.
Ernesto Valverde, en la roda de premsa prèvia al Barça-Reial Societat. | FC Barcelona
Ernesto Valverde no és dels que canvien d’opinió en funció dels resultats. En una setmana en què des de Madrid s’ha aprofitat l’eliminació del Manchester City per carregar contra Pep Guardiola, l’entrenador del Barça ha reivindicat que el de Santpedor és “el millor del món independentment que hagi estat eliminat de la Champions”. “No en tinc cap dubte”, ha declarat el tècnic extremeny en la roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat.

A més, en la mateixa compareixença davant els mitjans de comunicació, Valverde ha assegurat que, segons el seu parer, “Coutinho no va faltar el respecte a ningú” en la celebració del seu gol contra el Manchester United. “No he parlat amb ell, és veritat que va fer un gest però no em va semblar gens especial ni una falta de respecte cap a ningú. S’està parlant més del gest que del golàs que va fer. Li donem molt bombo a coses una mica anecdòtic. És cert que ha patit crítiques perquè aquest és un club exigent, però em quedo amb què va fer un gran partit i un gran gol”, ha valorat el tècnic culer.

A més, Valverde ha titllat el Liverpool “d’equip potentíssim”, però ha demanat que el seu equip “se centri en la Lliga, ja que encara queden deu dies per disputar les semifinals de la Champions”. Sobre els problemes físics d’Umtiti, que aquesta setmana no s’ha entrenat amb el grup després del triomf contra el United, l’entrenador del Barça no ha donat massa informació: "Veurem com està avui, l'altre dia no va participar en l'entrenament però pensem que avui estarà bé i podrà entrenar".

Les declaracions de Valverde prèvies al Barça-Reial Societat


TOTHOM CENTRAT EN LA REIAL SOCIETAT
"Guanyar la Reial Societat per a nosaltres significa molt. Venim d'un partit de Champions espectacular, però aquest és un partit molt important per ser campions i seguir amb l’impuls aconseguit després de classificar-nos per a les semifinals de la Lliga de Campions contra el United. Ara toca pensar en la Lliga i el partit de demà és importantíssim per a nosaltres. Volem guanyar la Lliga”.

VALORACIÓ DEL LIVERPOOL
"És un equip potentíssim amb una gran davantera, ja van arribar a la final l'any passat i ara estan en semifinals i lluitant també per la Premier. Serà una eliminatòria molt atractiva per a ells, per a nosaltres i per al públic en general. Serà molt difícil perquè està la final en l'horitzó. Dit això, queda molt per jugar contra el Liverpool, deu dies, i ara venen partits molt importants de Lliga".

EL GEST DE COUTINHO
"No he parlat amb ell, és veritat que va fer un gest però no em va semblar gens especial ni una falta de respecte cap a ningú. S’està parlant més del gest que del golàs que va fer. Li donem molt bombo a coses una mica anecdòtic. És cert que ha patit crítiques perquè aquest és un club exigent, però em quedo amb què va fer un gran partit i un gran gol".

EL BRASILER, ACOSTUMAT A LES CRÍTIQUES
"Els jugadors s'alimenten de sensacions, com tothom. Quan encerten i fan ocasions i bons partits, el creixement és exponencial i el futbolista té un punt de confiança que abans no tenia. Tots els que ens dediquem al futbol sabem que hem d’acceptar les crítiques de la mateixa forma que les lloances. Coutinho també".

ELS PROBLEMES FÍSICS D’UMTITI
"Veurem com està avui, l'altre dia no va participar en l'entrenament però pensem que avui estarà bé i podrà entrenar".

T’AGRADARIA SENTENCIAR LA LLIGA ABANS DE L’ELIMINATÒRIA CONTRA EL LIVERPOOL?
"Tant de bo, ja que això significaria que som campions. Hem de centrar-nos en el partit de demà perquè estem obligats a no fallar mai. Sembla que estàs arribant ja a la meta i el de demà pot ser un partit decisiu per guanyar la Lliga o per animar-la. Encara no hem guanyat res".

UN CALENDARI FRENÈTIC
"Els partits venen tan ràpid que no tens temps a sentir ni el vertigen. Tenim la il·lusió de continuar lluitat per tots els títols, els equips ens alimentem de les victòries. Quan això va començar al juliol somiàvem amb estar en aquesta situació i ara hem d'afrontar-la".

MESSI, INDESCRIPTIBLE
"Ja no sé com valorar-lo, m'agradaria tenir un vocabulari més ric per no repetir-me. Està batent tots els rècords, fa que el públic sempre esperi una cosa especial i ho aconsegueix. Sabem el que és Leo i el que significa en el món del futbol".

EL FRANCÈS, UN MÉS DE L’EQUIP
"És un jugador que està amb nosaltres i el que volem és que estigui tan bé com sigui possible. Ni tu ni jo som mèdics i ja veurem com està".

GUARDIOLA, EL MILLOR ENTRENADOR DEL MÓN
"Per a mi, el millor entrenador del món és Pep Guardiola, independentment que hagi estat eliminat"

EL TRIPLET, UN SOMNI, NO UN OBJECTIU
"Jugarem una final de Copa amb el València, que està molt bé. I ara estem classificats per a les semifinals de Champions i cal arribar a la final. Hi ha hagut dues vegades en la història del club que s'ha guanyat el triplet, no se n’han guanyat 57. Si es guanya estarà molt bé, però ja està”

SUÁREZ, UNA ASSEGURANÇA
"Crec que la gent li reconeix la seva relació amb el gol i el seu treball".

NO HI HA TREVA
"No, ara no és novembre o febrer, que quan arriba un partit de Champions i et centres en aquest tens temps de marge per Ara ens juguem la Lliga i tothom ho sap"
L’ATLÈTIC DE MADRID NO ES RENDIRÀ
"M'encantaria estar sorprès el dimarts, però l'Atlètic és un gran competidor i lluitarà fins al final. El que hem de fer és guanyar demà i tant de bo arribi aquest moment en què diguem que guanyant som campions. Però aquest moment encara no ha arribat".

ALINEACIÓ CONTRA LA REIAL SOCIETAT
"Faré una alineació per guanyar".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada