dijous, 4 d’abril del 2019

Guardiola torna a manar a la Premier League (2-0)

Guardiola torna a manar a la Premier League (2-0)

El Manchester City derrota còmodament el Cardiff i recupera el lideratge de la Primera Divisió anglesa quan falten set jornades per al final
Share to More
Pep Guardiola celebra un dels gols del Manchester City al Cardiff.
Pep Guardiola celebra un dels gols del Manchester City al Cardiff. | EFE
El Manchester City recupera la primera posició de la Premier League. Els de Pep Guardiola vencen el Cardiff a l’Etihad Stadium i desbanquen el Liverpool al capdavant de la màxima competició anglesa. Els citizens imposen l’autoritat que se’ls pressuposava i no donen opció als gal·lesos gràcies a les dianes de Kevin De Bruyne i Leroy Sané.

Només han hagut de passar sis minuts perquè De Bruyne avancés el City. El belga ha convertit la passada d’Aymeric Laporte en un gol des d’una posició molt escorada i ha ensenyat el camí del triomf. Els de Guardiola han seguit dominant amb molta autoritat –han fregat un 80% de possessió– i han tingut la paciència necessària fins que han trobat el premi del segon gol. Molt poc abans del descans, Sané ha enganxat una voleia molt potent des de la frontal de l’àrea i ha previst una represa de tràmit.

Efectivament, el marcador no s’ha mogut més. El monòleg del City s’ha traduït en oportunitats, però els locals no les han aconseguit transformar. El Cardiff ha evitat marxar de l’Etihad Stadium essent golejat, però no ha tingut cap opció de rescatar algun punt de la seva visita a Manchester. Quan falten set jornades per al final de la Premier, Guardiola i els seus tornen a ser el millor equip de la competició.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada