dimarts, 30 d’abril del 2019

Klopp es rendeix al Barça de Guardiola: “Era tan superior a la resta d’equips...”

Klopp es rendeix al Barça de Guardiola: “Era tan superior a la resta d’equips...”

“No hi havia competència. A mi m’agrada el futbol amb oportunitats per als dos equips, que els partits siguin igualats”, ha declarat l’entrenador del Liverpool abans del partit contra el Barça
 

elMón


Jürgen Klopp, durant la roda de premsa prèvia al Barça-Liverpool.
Jürgen Klopp, durant la roda de premsa prèvia al Barça-Liverpool. | EFE
Jürgen Klopp és un entrenador peculiar. L’entrenador alemany ha estat notícia durant les últimes hores per unes declaracions en les quals assegurava que “el Camp Nou només és un camp, no un temple de futbol” i, en la roda de premsa prèvia al partit d’anada de les semifinals de Champions entre el Barça i el Liverpool, ha aprofitat per matisar les seves paraules. “La frase del temple i el Camp Nou? Ai, els periodistes... He dit milers de coses i us fixeu en això. El Barça té moltes coses que m’encanten. El seu futbol, el seu estadi, la seva gent...”.

A més, l’entrenador del Liverpool també ha aprofitat l’avinentesa per elogiar el Barça de Guardiola: “Era tan bon i tan superior a la resta d’equips... que no hi havia competència. A mi m’agrada el futbol amb oportunitats per als dos conjunts, que siguin igualats”. D’altra banda, Klopp ha assegurat que el seu equip no se centrarà a defensar el líder d’aquell conjunt blaugrana i de l’actual, Leo Messi, ja que “si només ens centrem en ell els altres deu poden decidir el partit”. “Sabem que estarà al camp i el que podrà fer”.

Per últim, Klopp ha reflexionat sobre el fet que mai ha guanyat a Espanya: “He perdut deu de deu, cada vegada la cosa va pitjor. No he perdut tots els partits, per exemple demà un empat no seria el pitjor resultat del món. Significaria molt guanyar demà, han vingut aquí molts equips i alguns els han creat problemes com el Llevant l'altre dia o la Reial Societat. Com més alt és el nivell, més es concentren en el partit. Ara que el Barça ha guanyat la Lliga, se centrarà més en la Champions, clar...”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada