divendres, 19 d’abril del 2019

Un exjugador del Barça defensa Guardiola de l'acarnissament mediàtic madrileny

Un exjugador del Barça defensa Guardiola de l'acarnissament mediàtic madrileny

“Definitivament, Pep va fer i segueix fent un mal irreparable a molts. El 2-6, el 5-0, Messi i els llaços grocs són massa per a alguns”, ha piulat Marc Crosas
ar

elMón


Pep Guardiola, durant un partit del Manchester City. | EFE
Si abans de retirar-se ja no tenia pèls a la llengua, quan Marc Crosas ha deixat de banda la pràctica professional del futbol encara ha tingut menys problemes per pronunciar-se. Ferm defensor de la llibertat dels presos polítics i l’autodeterminació de Catalunya, l’exfutbolista del Barça és molt actiu a les xarxes socials i les ha tornat a aprofitar per criticar els mitjans de comunicació esportius de Madrid.

“Definitivament, Pep va fer i segueix fent un mal irreparable a molts. El 2-6, el 5-0, Messi i els llaços grocs són massa per a alguns”, ha piulat Crosas després de veure l’acarnissament contra Guardiola per caure eliminat als quarts de final de la Champions League per segon any consecutiu.

Definitivamente Pep hizo y sigue haciendo un daño irreparable para muchos. El 2-6, el 5-0, Messi, y los lazos amarillos, son una losa demasiado pesada para algunos.


415 persones estan parlant sobre això



A més, Crosas també va compartir una publicació d’un altre usuari que reblava que “Guardiola és el millor entrenador que existeix”. “És el demiürg que ha canviat el futbol. Els quatre supervivents de la Champions són deutors d’idees seves. Gràcies a ell, aquesta Champions no és el regne del ‘ceroceïsme’ amb què somien els seus detractors”, continuava explicant el missatge difós per l’exfutbolista blaugrana.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada