dimecres, 10 d’abril del 2019

Rivera: “No es pot tolerar que Guardiola i Piqué parlin de dictadura i de presos polítics”

Rivera: “No es pot tolerar que Guardiola i Piqué parlin de dictadura i de presos polítics”

"Els demanaria que no diguessin mentides tan grosses com aquestes", ha assegurat el candidat de Ciutadans a les eleccions del 28 d'abril en una entrevista al diari 'MARCA'
Segona entrevista de MARCA a un candidat a les eleccions del 28 d’abril, segon atac a Pep Guardiola. El diari madrileny s’ha centrat, aquest dimecres, en Albert Rivera, que no ha tingut cap dubte a titllar l’entrenador del Manchester City de mentider per les seva acèrrima defensa al procés català i la llibertat dels presos polítics. El polític de Ciutadans, a més, ha afegit Gerard Piqué al mateix sac.

“No espero que Guardiola o Estiarte pensin com jo, però el que no m’agrada ni respecto és quan parlen de dictadura. No es pot tolerar que Guardiola digui que Espanya és una dictadura. És una persona que està mentint i ho sap. Espanya és una democràcia i quan algú parla dels presos polítics també menteix. Jo li demanaria que no digui mentides tan grosses com aquestes. Si poden dir obertament aquestes coses és perquè vivim en una gran democràcia. El mateix passa amb Piqué, que ha fet declaracions parlant de presos polítics i deixant entreveure que Espanya és una dictadura. Han d’acceptar que, si diuen això, ofendran molta gent”, han estat les paraules de Rivera,

El candidat de Ciutadans també ha assegurat, a més, que “no es negociable” que Catalunya tingui la possibilitat de jugar competicions oficials contra Espanya: “Espanya és una nació. No podem jugar contra nosaltres mateixos”. Qüestionat pel fet que les seleccions catalanes demanaran formalment el reconeixement internacional, Rivera s’ha mostrat intransigent: “També han demanat la independència i no els hi hem concedit. Jo he competit amb la selecció catalana a Espanya, però si anem a l’estranger som Espanya. L’únic que demano als països separatistes que fan política amb l’esport és que respectin, que gaudeixin amb la seva selecció autonòmica però no intentin trencar el nostre país. Amb la samarreta de la selecció espanyola, molts catalans han aconseguit èxits importants”:

En la mateixa entrevista al diari MARCA, que es pot llegir en aquest enllaç, Rivera ha valorat altres aspectes de l’actualitat esportiva i de l’actualitat política. “Vaig començar en la política per evitar que hi hagués presidents com Pedro Sánchez”, “Soc del Barça, però quan el Madrid guanya la Champions jo me n’alegro” i “Sergio Ramos és un símbol al que admiro” són alguns dels altres titulars que es poden extreure de la conversa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada