diumenge, 28 d’abril del 2019

El City de Guardiola recupera el liderat de la Premier a falta de dues jornades pel final (0-1)

El City de Guardiola recupera el liderat de la Premier a falta de dues jornades pel final (0-1)

Els 'citizens' guanyen per la mínima el Burnley i tornen a col·locar-se per davant del Liverpool
 

elMón

Els jugadors del City celebren el gol d'Agüero.
Els jugadors del City celebren el gol d'Agüero. | EFE
Després de molts anys, la Premier League tornarà a viure un final de competició d’infart. El Manchester City de Pep Guardiola i el Liverpool de Jürgen Klopp segueixen sense fallar i, quan només falten dues jornades perquè s’acabi la Primera Divisió anglesa, citizens i reds només estan separats per un punt (92 i 91, respectivament). Després que el rival del Barça a les semifinals de la Champions golegés el Huddersfield el divendres passat, aquest diumenge el conjunt mancunià ha assaltat el Burnley a Turf Moor i ha recuperat el liderat.

No ha estat un partit fàcil per al City. El Burnley s’ha tancat molt bé i ha deixat molts pocs espais als de Guardiola, que no obstant això n’han tingut prou amb un solitari gol d’Agüero per emportar-se els tres punts cap a casa. L’argentí ha vist porteria ben entrada la represa –en un gol que ha validat la tecnologia de la línia de gol– i els de Manchester no s’han entrebancat en el seu camí cap al tron de la Premier.

City i Liverpool treuen les calculadores i miren els seus respectius calendaris de cara a les dues darreres jornades de campionat. Els primers, que acumulen 12 triomfs consecutius, rebran el Leicester City (6 de maig) i visitaran el Brighton (12 de maig); els de Klopp, per la seva banda, jugarà a Newcastle el 4 de maig i finalitzarà la temporada a Anfield contra el Wolverhampton. La diferència entre els dos aspirants a la competició de la regularitat anglesa és mínima: els petits detalls acabaran determinant cap a on es decanta la balança.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada