dijous, 18 d’abril del 2019

Els mitjans espanyols es delecten amb l'eliminació de Guardiola de la Champions

Els mitjans espanyols es delecten amb l'eliminació de Guardiola de la Champions

La premsa madrilenya no té pietat de l'entrenador català després de la desfeta del City a la Lliga de Campions

 
 
 
 
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Tottenham.
Pep Guardiola, durant el Manchester City-Tottenham. | EFE
Pep Guardiola va fer molt mal a Madrid. L’entrenador català va capitanejar el millor Barça de la història i, un cop va abandonar el Camp Nou, s’ha dedicat a internacionalitzar la repressió que pateix Catalunya i demanar la llibertat dels presos polítics. El tècnic de Santpedor sempre s’ha posicionat al costat del poble català i, sempre que perd, els mitjans de comunicació espanyols aprofiten per acarnissar-se contra ell.

Tant és així que, després de l’eliminació del Manchester City en una eliminatòria boja contra el Tottenham, a Madrid només s’escoltaven les paraules “fracàs” o “desastre” per catalogar el que va passar aquest dimecres a l’Etihad Stadium, en una eliminatòria en què, cal recordar-ho, el Reial Madrid no va participar en ser expulsat als vuitens per l’Ajax d’Amsterdam. Amb els blancs descansant i el Barça classificat per a les semifinals de la Champions i caminant cap al triplet, les tertúlies esportives i les portades de la premsa madrilenya s’han centrat en la desfeta citizen de la Lliga de Campions.
x
x
Mentre a Anglaterra parlen de la gesta del Tottenham i destaquen l’autor del gol de la classificació dels londinencs, l’espanyol Fernando Llorente, a Espanya se segueix criticant a Pep Guardiola, que en els seus tres primers anys al City ha arribat, com a màxim, als quarts de final de la màxima competició continental entre clubs. A Madrid continuen menyspreant el “Barça de Guardiola” (a qui ara li diuen “Barça de Messi”) i blocant el seu odi contra el de Santpedor quan aquest no aconsegueix els seus objectius.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada