dissabte, 9 de maig del 2015

Tercera derrota seguida del Bayern de Pep Guardiola (0-1)

Bundesliga

El rival del Barça a les semifinals de la Lliga de Campions ha perdut aquest dissabte a casa contra l’Augsburg

El Bayern ha perdut aquest dissabte a casa contra l’Augsburg en el seu compàs d’espera abans de rebre dimarts al Barça. L’equip de Pep Guardiola ha sumat la tercera derrota consecutiva, el quart revés si es compta l’eliminació de la Copa alemanya per penals davant el Borussia Dortmund. A la Bundesliga el conjunt muniquès ja no es juga res i, de la mateixa manera que va perdre dissabte passat a Leverkusen (2-0) ahir va cedir un 0-1 en el derbi bavarès davant l’Augsburg, que s’ha col·locat provisionalment cinquè.
Els visitants han jugat inevitablement a més revolucions, ja que competeixen per accedir per primer cop en la seva història a la Europa League. Per al Bayern, en canvi, la cita ha pretès ser un bon entrenament, amb una alineació notable i ben poques rotacions (Rafinha, Benatia, Xabi Alonso i Neuer) respecte a l’equip que va caure al Camp Nou. El porter alemany, però, de seguida ha hagut d’oblidar-se de descansar, ja que ha hagut d’entrar al camp cap al quart d’hora després de l’expulsió de Reina, que ha forçat un penal no transformat per Verhaegh.
Götze i Lewandowski han tingut prou ocasions per inaugurar el marcador, si bé també l’Augsburg ha arribat clarament a zones de remat. Després d’una contra, Bobadilla ha sorprès d’esperó Neuer (m. 70) en un partit sobrer per a un Bayern que ara ja sí es pot concentrar en el Barça.