dilluns, 4 de maig del 2015

El Barça prepara un gran mosaic davant el Bayern

El Barça prepara un gran mosaic davant el Bayern

'We are ready' serà el lema en anglès i es veuran els anys que el club blaugrana ha conquistat les 4 Champions

El Camp Nou rebrà l'equip de Guardiola amb un dibuix format per més de 94.000 cartolines i el missatge 'We are ready' (Estem preparats).
EL PERIÓDICO
Dilluns, 4 de maig del 2015 - 17.21 h
El Camp Nou prepara un gran mosaic per a l'anada de les semifinals davant el Bayern Munic, com sol passar en les grans cites, especialment en els clàssics contra el Madrid. El mosaic estarà format per 94.000 cartolines amb els colors blaugrana i de la senyera. El lema elegit és en anglès, 'We are ready' ('Estem preparats'), acompanyat pels anys de les quatre Lligues de Campions: 1992 (Londres, davant el Sampdoria), 2006 (París, davant l'Arsenal), 2009 (Roma, davant el Manchester United) i 2011 (Londres, també davant el United).
Els aficionats presents al Camp Nou seran els encarregats d'aixecar les cartolines al cel i rebre els dos equips amb els colors blau, grana i groc en el moment que entrin al terreny de joc. La cita davant el Bayern no només suposa la revenja de l'eliminació davant els alemanys fa dos anys, sinó també el retorn de Pep Guardiola a casa, que per primera vegada s'enfrontarà al club de la seva vida.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada