dimarts, 5 de maig del 2015

Guardiola: "No hi ha defensa ni entrenador que pari Messi"

SEMIFINALS DE LA LLIGA DE CAMPIONS

Guardiola: "No hi ha defensa ni entrenador que pari Messi"

L'entrenador del Bayern afronta un "partit molt especial" com un dels seus grans reptes i està segur que l'afició del Camp Nou el rebrà bé

Pep Guardiola, envoltat de periodistes, abans de començar la roda de premsa prèvia a la semifinal europea al Camp Nou.
JORDI COTRINA
Pep Guardiola, envoltat de periodistes, abans de començar la roda de premsa prèvia a la semifinal europea al Camp Nou.
EL PERIODICO
JORDI TIÓ / BARCELONA
Dimarts, 5 de maig del 2015 - 18.41 h
Pep Guardiola ha tornat al Camp Nou, no com a soci, com va fer fa molt poc amb el seu pare, Valentí, sinó com a entrenador del Bayern disposat a disputar-li a l'equip de la seva vida un lloc a la final de la Champions a Berlín. Per això el tècnic català no ha pogut negar que és un partit "molt especial". "És fantàstic poder tornar, tinc molts records... He passat molts anys en aquesta casa, però ara torno com a entrenador del Bayern. Estem en semifinals de la Champions els quatre millors equips d'Europa i no serà fàcil, però tampoc ho va ser contra el Porto. És una gran oportunitat de poder arribar a la final de Berlín", ha explicat Guardiola.
El tècnic de Santpedor està convençut que l'afició li dispensarà una bona acollida demà a l'estadi. "No estic per a homenatges, però sempre m'han tractat molt bé a casa i la rebuda serà bona". Ha afegit que la moguda emocional que suposa enfrontar-se al Barça no l'ha distret gens ni mica a l'hora de preparar la semifinal. "No és un partit normal per a mi, però he d'estar per la feina".

Parar-lo d'una altra manera

Guardiola fa molts dies que dóna voltes a com afrontar el duel, que assumeix que serà molt complicat. "És difícil trobar punts febles en el Barça, té molt talent. Intentarem augmentar les nostres virtuts i augmentar els seus punts febles, però són dos equips de molt nivell que es coneixen molt bé". També té molt clar que Messi és imparable. "Com intueixo que està Leo, no hi ha defensa ni entrenador que el pari, és impossible. No hi ha sistema defensiu, no hi ha entrenador que el pari. Se l'ha de limitar d'una altra manera, òbviament que no rebi la pilota, tancar passadissos interiors, però el talent d'aquesta magnitud no es defensa".
Quan li han preguntat si ho celebrarà si el seu equip marca un gol, ha manifestat: "No sé què faré si marquem un gol, no sé si ho celebraré. El meu respecte pel Barça no es demostra en si ho celebro o no. Estaré molt content i vull guanyar. Aquesta setmana ens hem preparat per donar el millor de nosaltres mateixos i si marquem estaré molt content, però no sé quina serà la meva reacció".
Tampoc creu que tingui avantatge per conèixer al mil·límetre els jugadors del Barça. "Són ells els que tenen avantatge perquè em coneixen i jo no puc controlar el seu talent. El talent decideix a l'instant la presa de decisions. Els entrenadors ens ho imaginem i ells ho executen".
TEMES


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada