dilluns, 11 de maig del 2015

Del 06 al 18 de Maig del 2015. A MUNIC, DURANT ELS DUELS BARÇA-BAYERN (3-0) I BAYERN–BARÇA (?-?),PER LA LLIGA DE CAMPIONS. (1 de 2).

05/11.05.15.
Del 06 al 18 de Maig del 2015.
Per cincunstàncies, - i perquè els camins del senyor són inescrutables- he viatjat de nou a Munic del 6 al 18 de Maig, precisament, els dies que juguen el Bayern del Pep contra el Barça del Messi/Luis Enrique i tutti quanti (i que l'anada al Camp Nou fou el 6 de maig, que va perdre el Bayern per 3-0, 2 gols de Messi i 1 de Neymar*). Dintre d'aquests dies coincidirem amb la tornada que és farà el dimarts dia 12 de maig a l'Alianz Arena de Munic i pel Pep i el seu equip la cosa està molt magra.

Dies abans de marxar.
De fet el xup-xup entorn el Barça- Bayern fa dies que es cou, primerament perquè després de conquerir la Bundeslliga amb uns 13 punts d'avantatge, encara que per altra banda va perdre la Copa d'Alemanya davant de l'altre Bayern, el Leverkusen, amb parit que segurament en Pep voldria oblidar, i a més l'equip de Guardiola té una tirallonga de baixes de tot tipus i ara fa dos partits que no guanya.
 Viatge a Munic el dia de l'encontre d'anada Barça-Bayern (3-0).
Només arribar a l'aeroport del Prat i a l'espera d'agafar el vol a Munic , vàrem veure un munt d'aficionats, la majoria amb samarretes vermelles i el seu escut rodó amb la bandera de rombes bavaresa i que després sabérem que en vingueren a Barcelona més de 5000. Que quedaren encantats per l'organització, com em digueren els molts fans que estaven deprimits però esperançats, prenen cervesa al Biergarden del Viktualienmarkt de Munic ,el famós mercat del centre neuràlgic muniquès i que aquest divendres estava ple de gom a gom amb el dia calorós que feia i que tot Munic estava de panxa al sol.
Arribarem a la capital bavaresa en un dia asoleiat i amb un vol esplèndid. Passava un quart de les vuit de la tarda i després de sopar- aquí tot ho fan d'hora -, ens preparem com mig món, ho gairebé, a seguir el partit Barça-Bayern, aquí ho transmeten en obert ( sense pagar) per la HD de la Cadena ZDF i la meva intenció és seguir-lo- paral-lelament- per ràdio, - com faig sempre a Catalunya - per la TDP (La Transmissió d`en Puyal) del Quim Maria Puyal a Catalunya Ràdio, ja que així m'ho expliquen. En aquest cas ho faig per internet, ja que aquest sistema de ràdio/internet és un boníssim invent per quan és va pel món i és vol escoltar casa directament.

*El primer partit (3-0 )
Comença la transmissió... amb un gran mosaic amb colors blaugrana i de la senyera, amb un eslògan com el que van fer el dia abans al Juventus Stadium, on jugaven la Juventus contra el Reial Madrid - casualitat ???-, i que deia en anglès,We are ready “Estem preparats” i els anys que el Barça va guanyar la Lliga de Campions: 1992, 2006, 2009 i 2011 - dos de Guardiola-. Encara que ho van dir, no presentaren a Guardiola, el partit que duran els quinze minuts primers van jugar amb tres defenses, segons tàctica Pep, per emmanillar Messi,- i que després no va servir de res-. La primera part va ser interessant i bona. Amb uns 30 minuts molts forts per ambdós i que segons la TdP d'en Puyal era un partit preciós i igualat, el que el porter de Bayern va aturar diversos gols i que Lewandosky també va fallar un gol. La segona part semblava que el Bayern dominava, amb igualtat , idees clares i que s'assemblaven molt. Però al minut 77 va venir la individualitat de Messi va fer primer gol, seguidament un grandiós segon, i Neymar un senzill tercer , que va deixar completament KO al Bayern i deprimits completament al bavaresos. Després del partit Messi va dir : “Sacamos un buen resultado, pero aún no conseguimos nada. Quedan 90 minutos muy complicados en Múnich, hay que estar preparados”

Fa temps que el Bayern del Pep és el Campió de la Bundeslliga.
Quan mancaven quatre jornades per a l'acabament de la Bundeslliga alemanya, l'equip muniqués del Pep ja avantatja al Wolfsburg, el segon, en quinze punts. ja que el dissabte es va imposar a l'Hertha Berlín (1-0), proclamant-se el diumenge següent matemàticament campió de la Bundeslliga 2014-15, després de perdre el Wolfsburg en contra el Borussia Monchengladbach (1-0). Encara que després ha perdut alguns partits...
I aquest dissabte el Bayern a perdut a casa.
I avui mateix, dissabte 09 de maig el Bayern a perdut a casa amb l'Augsburg per 0 a 1 al minut 71 , encara que ja sabem que el Bayern del Pep fa molts dies (quatre jornades abans del final) que és l'actual campió de la Bundeslliga, tots els diaris de Baviera ja diuen que el Pep i el seu futbol estan en crisi. Per altra banda resulta que el Barça ha guanyat a la Reial Societat 2 a 0 i només necessita sumar tres punts en dos partits després de l'empat del Madrid davant el València...
 La roda de premsa del Pep abans del partit de demà.
Avui dia 11 de maig a les 11 del matí Guardiola ha dit : “El Barça s'ha convertit en el millor equip del món al contraatac.” i que:Fins al minut 77 anàvem 0-0 i en pocs minuts ens van fer 3 gols. Així és el futbol”, tambè : “Hem de defensar bé demà. Amb aquest atac del Barça no pots controlar el partit. Cada pèrdua de pilota era una en contra del Barça. Tenen una gran capacitat en l'u contra u, en les passades i en el dríblings”. Etc...

Acabo aquest escrit un dia abans que el Bayern del Pep i el Barça jugui a l'Alianz Arena de Munic, emociò , intriga...!!!. o continuarem explicant.