dissabte, 17 de setembre del 2016

Guardiola assoleix el repte de les cinc victòries consecutives (4-0)

Esports

Guardiola assoleix el repte de les cinc victòries consecutives (4-0)

El Manchester City goleja el Bournemouth en un partit marcat pels contraatacs letals del conjunt 'citizen'



per Adrià Soldevila 17/09/2016 

elMón                           


Els jugadors del Manchester City celebren un gol. | EFE
"Ara estic en una lliga on gairebé és impossible guanyar cinc partits seguits. Però ho intentarem, provarem de superar el repte". Aquesta fou la reflexió de Pep Guardiola en la primera entrevista realitzada a Anglaterra com a nou entrenador del Manchester City, a principis de juliol i davant un artista molt respectat a la ciutat, el cantant d'Oasis Noel Gallagher. I el City ha necessitat únicament els cinc primers partits de la temporada per superar aquell repte autoimposat. Aquest dissabte, el conjunt skyblue ha golejat el Bournemouth amb una exhibició del belga Kevin De Bryune, escollit millor jugador del partit (4-0).

Sense David Silva, l'home que ha dut la batuta del Manchester City en els quatre primers partits de Premier League i que ja no va jugar dimecres davant el Borussia Mönchengladbach, i tampoc sense Sergio Agüero, sancionat per una agressió en la tercera jornada, l'equip de Pep Guardiola ha superat el seu rival sense una clara possessió de la pilota, tal i com acostuma a demanar el tècnic de Santpedor als seus jugadors, però amb una solvència ofensiva molt elevada.

Els contraatacs, liderats per De Bruyne i finalitzats per Raheem Sterling i Kelechi Iheanacho, han enfonsat el Bournemouth ja a la primera part del partit. Un golàs de falta del mitjapunta belga -per sota la barrera- ha fet aixecar l'Etihad Stadium, que ha vist com el substitut d'Agüero, el nigerià Iheanacho, feia el segon després d'un brillant contraatac iniciat per ell mateix, conduït per De Brunye i assistit per Sterling. Una acció magistral que s'ha repetit en la segona part i que ha acabat amb el tercer gol citizen, aquesta vegada amb intercanvi de papers entre Iheanacho i Sterling. El quart, ja amb l'equip vermell i negre desequilibrat, ha arribat amb una nova assistència magistral de De Bruyne i una bona finalització d'Ilkay Gündogan, un dels fitxatges estrella del City aquest estiu.

Un City molt solvent ja ha sumat cinc victòries consecutives a la Premier League, una fita marcada per Pep Guardiola i aconseguida en aquest primer mes de competició oficial. Sumades als triomfs a la Lliga de Campions, el conjunt del Greater Manchester ja acumula vuit victòries oficials consecutives. Els skyblue seguiran líders una jornada més.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada