divendres, 9 de setembre del 2016

Ansietat a Manchester davant el primer derbi entre Guardiola i Mourinho

Ansietat a Manchester davant el primer derbi entre Guardiola i Mourinho

La revenda arriba als 750 euros i hi ha apostes sobre si es donaran la mà o no                         

Ansietat a Manchester davant el primer derbi entre Guardiola i Mourinho
PAUL ELLIS

POL GUSTEMS / MANCHESTER
Dijous, 8 de setembre del 2016 - 22:05 CEST
EL PERIODICO                                           
És difícil respirar a Manchester aquesta setmana. La humitat és altíssima, hi ha obres a tots els seus carrers principals i els anglesos, atrets per la calor, han sortit dels seus amagatalls per impregnar-se del miracle i abarrotar les vies principals. Ha tornat Madches­ter. És com si l’ambient tens, asfixiant, del primer enfrontament entre Pep Guardiola i José Mourinho a la Premier s’hagi apoderat del cor de la ciutat.
«Five pounds! Today’s game! Five pounds!». Aquest és el so més repetit qualsevol matí de partit a Old Trafford. Els venedors ambulants ofereixen a cinc lliures bufandes half and half, meitat i meitat, dels equips protagonistes. Un complement ideal per a turistes que enfureix els seguidors locals, que no portaran mai els dos colors. Dijous a la tarda, als voltants del Teatre dels Somnis, dos dies abans del normal, aquests enginyosos mercaders ja oferien el producte estrella: la bufanda del Manchester United–Manchester City. Com si algú en necessités una amb aquesta temperatura.


Insofrible compte enrere

Potser és només una opció de consolació per a aquells optimistes que s’han aproximat a les oficines de tiquets dels red devils, pensant que seria el seu dia de sort. No ha sigut el cas. Si ja és difícil aconseguir una entrada per a qualsevol partit del United com a local, per al derbi la missió és digna de Tom Cruise. «Són especialment altes aquesta temporada. De 150 lliures com a mínim», murmurava un dels habituals de la revenda en el debut de Paul Pogba contra el Southampton. Per al primer derbi, el preu s’ha quintuplicat. Es demanen més de 750 euros per una sola entrada.
Demà, a les 13.30 hores, Pep Guardiola i José Mourinho es tornaran a saludar per inaugurar la segona part de rivalitat. «És clar, ¿per què no l’hauria de saludar?», va respondre el tècnic català a una de les primeres preguntes que va rebre com a responsable del City. Hi ha fins i tot apostes sobre si es donaran la mà o no. Dissabte no arriba mai. Els compromisos de seleccions han allargat un compte enrere insofrible. Tictac, tic-tac. A Manchester s’esgota la paciència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada