dissabte, 24 de setembre del 2016

El Manchester City de Guardiola segueix imparable

El Manchester City de Guardiola segueix imparable

El líder de la Premier noqueja el Swansea (1-3) amb dos gols d'Agüero i un de Sterling                     

El Manchester City de Guardiola segueix imparable

ADRIAN DENNIS


POL GUSTEMS / MANCHESTER


Dissabte, 24 de setembre del 2016 - 23:17 CEST

MundoDeportivo

Elogi rere elogi, Pep Guardiola va murmurar l’altre dia que potser els aniria bé una derrota, com més aviat millor, per superar també el primer obstacle anímic. Tot seguit, va rectificar. «És broma, és broma». El Manchester City no sap el que és perdre. En realitat no ha anat per darrere al marcador ni un sol minut. Sis de sis a la Premier League, un registre que el club mai havia assolit.
El City va noquejar el Swansea al Liberty Stadium per 1 a 3, amb dos gols del Kun Agüero i un altre del renascut Sterling. L’argentí va tornar de la seva sanció demostrant que té la punteria intacta, però el Pep el vol convertir en millor futbolista: «Dins de l’àrea ens ajudarà ell. A fora el vull ajudar jo, volem que participi més, involucrar-lo en la nostra dinàmica». L’equip de Guardiola amplia el seu avantatge en el lideratge de la competició. La derrota de l’Everton de Ronald Koeman a Bournemouth (1-0) situa Tottenham i Liverpool com a principals perseguidors dels citizen, a quatre i cinc punts respectivament.
FESTIVAL A ANFIELD / El conjunt de Jürgen Klopp va humiliar el Hull City en una exhibició a Anfield (5-1) i el de Mauricio Pochettino es postula com a candidat al títol després d’una altra sòlida victòria a domicili, a Middlesbrough (1-2). La setmana que ve els spurs amenaçaran la imbatibilitat del City en un atractiu partit a White Hart Lane.
 

Share Video
00:00
00:00

MARCA POGBA / Unes quantes hores abans, a Old Trafford, José Mourinho va oblidar la petita crisi de la setmana passada a cop de córner. Dels quatre gols que el Manchester United li va endossar al Leicester City, tres es van originar en córners. Pogba per fi va anotar el seu primer gol amb el club i va deixar algun detall de qualitat que aquesta vegada sí que va ser efectiu. Després que els aficionats li demanessin a Mourinho que fes asseure el capità –segons les enquestes online, més del 99% recolzava la seva suplència–, el portuguès va obeir i el seu equip va ser un altre. Sense Rooney, el United va recuperar la seva voracitat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada