dilluns, 25 d’agost del 2014

Trobada Luis Enrique-Guardiola a Nyon

El tècnic del Bayern també es retrobarà amb Mourinho

Trobada Luis Enrique-Guardiola a Nyon

Els dos tècnics acudiran a la 16a edició del Fòrum d'Entrenadors de clubs d'elit que se celebrarà a Nyon els propers 3 i 4 de setembre

Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu de 2011 a la Ciutat Esportiva del Barça
Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu de 2011 a la Ciutat Esportiva del Barça Marc Casanovas
Sport.es
2014.08.25 | 17:44 H.
Luis Enrique i Pep Guardiola es trobaran la setmana que ve al Fòrum d'Entrenadors de Club de Elite que organitza la UEFA a la seva seu central de Nyon. Serà la primera vegada que tots dos tècnics coincideixin públicament des que l'asturià es fes càrrec del FC Barcelona.
La reunió, que tindrà lloc els propers 3 i 4 de setembre, servirà de punt de trobada dels grans entrenadors europeus, que debatran sobre aspectes tècnics i tàctiques, així com dels models de competició, que regnen en el vell continent. Sir Alex Fergusson serà el president d'un Fòrum que comptarà, a més, amb un altre punts d'interès ja que Pep Guardiola també es retrobarà amb José Mourinho.
Tots tres, Luis Enrique, Guardiola i Mourinho compartiran jornades amb Wenger (Arsenal), Klopp (Borussia), Pellegrini (Manchester City), Inzaghi (Milan), Allegri (Juventus), Ancelotti (Reial Madrid), Blanc (PSG) i Emery (Sevilla).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada