dimecres, 13 d’agost del 2014

Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada

FUTBOL

Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada

El Borussia de Klopp torna a prendre-li la Supercopa alemanya al Bayern

EL PERIODICO- BILD
ALBERT RAMÍREZ / Barcelona
Dimecres, 13 d'agost del 2014 - 21.17 h
El Borussia de Dortmund de Jurgen Klopp ha aprofitat aquest dimecres el partit de Supercopa d'Alemanya per avisar Pep Guardiola derrotant el seu equip (2-0) amb claredat i evidenciant que encara queda molta feina per fer. El Bayern no es va trobar còmode en cap fase del partit. Guardiola té clar com vol que sigui la seva pel·lícula però fins i tot li falta treballar molt el guió. Cert és que li faltaven molts mundialistes. Cert és que als que sí que van jugar, se'ls va notar mancats de rodatge. Però també és cert que els de groc i negre van ofegar els bavaresos en la medul·lar amb una pressió asfixiant, els van dificultar la sortida de pilota i van crear tal fortalesa defensiva que van aconseguir que un atac tan formidable com el dels seus rivals semblés previsible.
Fent honor a la seva indumentària, amb colors semblants als d'una abella, els de Klopp van saber atacar la línia de tres centrals del Bayern amb transicions tan ràpides i efectives que el Signal Iduna Park semblava un rusc. D'una d'aquestes jugades llampec, en aquesta ocasió per l'interior, va néixer el primer gol. Mkhitaryan va aprofitar una deixada d'Immobile dins de l'àrea per afusellar un Neuer que, fent honor al passador del gol, sols va poder fer l'estàtua. La resistència bavaresa al gol havia durat 23 minuts, en què Kirch i el mateix Immobile ja havien avisat Neuer mentre que els atacs dels pupils de Guardiola no aconseguien situacions clares més enllà de la línia de tres quarts.

Possible lesió de gravetat de Javi Martínez

Arribat a aquest punt, el tècnic de Sampedor va decidir reformatejar l'equip donant entrada a Lahm per afegir força a un migcamp sense idees fins aleshores. La millora de sensacions no es va fer esperar i, als pocs segons de començar el segon temps, Lewandowski es va plantar sol davant l'arquer rival. No obstant, l'ariet polonès havia mullat tantes vegades en els anteriors partits de pretemporada que va acabar per humitejar la seva pólvora enviant la pilota al cos de Langerak.
Passada aquesta situació, les aigües van tornar al seu lloc i el Dortmund va prendre de nou les brides del partit anul·lant per complet l'atac dels de Munic i generant perill aprofitant les fràgils bandes defensives del conjunt bavarès i la baixa de Javi Martínez, que va ser substituït per lesió. A falta de confirmació oficial, el navarrès podria tenir una greu lesió.
A 25 minuts per a la conclusió, Aubameyang va sentenciar el partit de cap aprofitant una centrada mesurada des de la banda dreta. El Bayern Munic no va saber reaccionar i va deixar en evidència que Guardiola encara ha de treballar per encertar-la.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada