dimecres, 27 d’agost del 2014

Així és el codi de disciplina de Guardiola al Bayern

Lahm recollirà els diners de les sancions

Així és el codi de disciplina de Guardiola al Bayern

El tècnic català va presentar al vestidor 1 ple catàleg de sancions de cara a aquesta propera temporada

Guardiola presenta el seu nou codi de disciplina
Guardiola presenta el seu nou codi de disciplina AFP.
DPA
SPORT 
2014.08.27 | 15:25 H.
Arribar tard a l'entrenament, vestir de manera incorrecta i fins a tenir alguns quilos de més costarà diners als jugadors del Bayern Munic, segons un nou codi de disciplina dissenyat pel tècnic Josep Guardiola per al planter.
La revista alemanya 'Sport Bild' i el diari 'Bild' han assegurat que l'entrenador espanyol va presentar al vestidor un catàleg de sancions ja abans de temporada i va conversar amb el planter punt per punt a la recerca d'una major disciplina dins i fora de la pista.
El codi fixa multes per infraccions com arribar tard a una cita de l'equip, parlar per telèfon mòbil en zones no habilitades, no vestir la indumentària establerta, deixar la roba usada en un entrenament fora del lloc previst per rentar o tenir sobrepès, segons els mitjans. La primera infracció al codi implica una multa de 250 € (330 $). Cadascuna de les següents es va incrementant en trams de 250 €. L'encarregat de recaptar els diners és el capità Philipp Lahm, va assenyalar el rotatiu alemany.
Guardiola ja havia fixat un codi de conducta al Barcelona amb multes de 500 a 6.000 €. Tal i com va revelar SPORT, el nou tècnic blaugrana, Luis Enrique, va recuperar ara el sistema sancions després que moltes normes es relaxessin amb el seu antecessor a la banqueta, el Tata Martino.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada