Pep comença amb un ajustat triomf, el Wolfsburg va poder empatar

Futbol internacional
Bayern Wolfsburg
2-1

Pep comença amb un ajustat triomf

El Wolfsburg va poder empatar, però Malanda, en un error garrafal, va enviar la pilota fora quan estava sol davant de la porteria

Un Bayern mica rodat es porta la victòria en el debut

Mueller, en una acció del partit davant Luiz Gustavo
Mueller, en una acció del partit davant Luiz Gustavo EFE
EFE
SPORT
2014.08.22 | 22:54 H.
El Bayern Munic, defensor del títol, va obrir la temporada de la Bundesliga amb una victòria ajustada a casa per 2-1 davant el Wolfsburg.
El quadre del tècnic català Pep Guardiola va tenir alguns problemes al principi, quan es va notar que a l'equip encara li falta temps de rodatge després del retorn tardà dels seus mundialistes de vacances.
A això s'agregaven baixes important com les de Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger i Javi Martínez, entre d'altres.
No obstant això, amb el pas dels minuts el Bayern va anar prenent el comandament al camp i va començar a generar arribades, sobretot per mitjà de Arjen Robben i de Thomas Müller.
Passats els vint minuts, la pressió va créixer i, després de dues bones ocasions en els peus de Robert Lewandowski, Müller va obrir el marcador en rematar dins l'àrea petita un centre de Robben des de la dreta.
El segon gol del Bayern va arribar al començament del segon temps, al minut 47, quan Robben va robar una pilota a la meitat del camp i, després de triangular amb Müller i Lewandowski, va arribar a l'àrea per definir.
Amb el segon gol, el partit semblava sentenciat a causa de la pressió que exercia el Bayern ja que el Wolfsburg pràcticament no havia tingut arribada fins a aquest moment.
No obstant això, en el minut 52, va venir el gol visitant amb una rematada des de la vora de l'àrea d'Ivica Olic.
El Bayern va poder augmentar el seu avantatge en el 57, quan Lewandowski va fallar, sol davant el porter Max Grün, un gol que li hagués evitat molts sobresalts en l'última hora de joc quan en els bavaresos es van veure clars símptomes de cansament.
Al minut 63, Joan Bernat va salvar el Bayern de l'empat, quan li va prendre la pilota a Kevin de Bruyne dins de l'àrea, quan Manuel Neuer ja estava vençuda.
L'ocasió més clara per al Wolfsburg va arribar en el 79, amb una rematada de Junior Malanda que Neuer va aconseguir desviar contra el travesser. El rebot va caure una altra vegada als peus del jugador belga que increïblement va rematar desviat a porta buida i des de menys d'un metre de distància.
El Bayern va tenir després dos ocasions per sentenciar, una rematada de Robben al travesser i una ocasió que va desaprofitar Xerhan Shaqiri, al marge d'un gol anul · lat equivocadament a Sebastian Rode per presumpte fora de joc de Rode.
Al final el Bayern es va emportar els tres punts, amb justícia pel fet en el primer temps, i comença així amb peu dret una temporada a la qual entra amb la hipoteca del desgast dels seus mundialistes.