dimecres, 27 d’agost del 2014

Així és el codi de disciplina de Guardiola al Bayern

Lahm recollirà els diners de les sancions

Així és el codi de disciplina de Guardiola al Bayern

El tècnic català va presentar al vestidor 1 ple catàleg de sancions de cara a aquesta propera temporada

Guardiola presenta el seu nou codi de disciplina
Guardiola presenta el seu nou codi de disciplina AFP.
DPA
SPORT 
2014.08.27 | 15:25 H.
Arribar tard a l'entrenament, vestir de manera incorrecta i fins a tenir alguns quilos de més costarà diners als jugadors del Bayern Munic, segons un nou codi de disciplina dissenyat pel tècnic Josep Guardiola per al planter.
La revista alemanya 'Sport Bild' i el diari 'Bild' han assegurat que l'entrenador espanyol va presentar al vestidor un catàleg de sancions ja abans de temporada i va conversar amb el planter punt per punt a la recerca d'una major disciplina dins i fora de la pista.
El codi fixa multes per infraccions com arribar tard a una cita de l'equip, parlar per telèfon mòbil en zones no habilitades, no vestir la indumentària establerta, deixar la roba usada en un entrenament fora del lloc previst per rentar o tenir sobrepès, segons els mitjans. La primera infracció al codi implica una multa de 250 € (330 $). Cadascuna de les següents es va incrementant en trams de 250 €. L'encarregat de recaptar els diners és el capità Philipp Lahm, va assenyalar el rotatiu alemany.
Guardiola ja havia fixat un codi de conducta al Barcelona amb multes de 500 a 6.000 €. Tal i com va revelar SPORT, el nou tècnic blaugrana, Luis Enrique, va recuperar ara el sistema sancions després que moltes normes es relaxessin amb el seu antecessor a la banqueta, el Tata Martino.

Pep Guardiola, nuevo socio del Rayo Vallecano femenino

Pep Guardiola, nuevo socio del Rayo Vallecano femenino

Guardiola con el carné de simpatizante del Rayo femenino

Mundodeportivo.com  27/08/2014 14:53
Pep Guardiola ha querido ayudar a las jugadoras del Rayo Vallecano, que deben buscar distintas vías de financiación para poder competir en la Superliga.
El pasado mes de junio el Rayo femenino lanzó un comunicado en el que se explicaba que el fútbol femenino del club "necesita urgentemente la colaboración financiera de organismos, instituciones, federaciones y patrocinadores que con su ayuda aseguren su arraigo social, su crecimiento y su potencial deportivo".
"Desde Múnich nos llega un gran apoyo para el Rayo Femenino. Tenemos un socio de honor: nada menos que Pep Guardiola".
Éste es el tuit que han colgado las jugadores dando las gracias al ex entrenador del Barça por abonarse a la entidad franjirroja, y junto a él han colgado la imagen del técnico del Bayern mostrando el carné de simpatizante disponible por 5 euros.

Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20140827/fc-barcelona/pep-guardiola-nuevo-socio-del-rayo-vallecano-femenino_54414051145.html#ixzz3BdMtHbIo
Síguenos en: https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

dilluns, 25 d’agost del 2014

Trobada Luis Enrique-Guardiola a Nyon

El tècnic del Bayern també es retrobarà amb Mourinho

Trobada Luis Enrique-Guardiola a Nyon

Els dos tècnics acudiran a la 16a edició del Fòrum d'Entrenadors de clubs d'elit que se celebrarà a Nyon els propers 3 i 4 de setembre

Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu de 2011 a la Ciutat Esportiva del Barça
Guardiola i Luis Enrique, en una imatge d'arxiu de 2011 a la Ciutat Esportiva del Barça Marc Casanovas
Sport.es
2014.08.25 | 17:44 H.
Luis Enrique i Pep Guardiola es trobaran la setmana que ve al Fòrum d'Entrenadors de Club de Elite que organitza la UEFA a la seva seu central de Nyon. Serà la primera vegada que tots dos tècnics coincideixin públicament des que l'asturià es fes càrrec del FC Barcelona.
La reunió, que tindrà lloc els propers 3 i 4 de setembre, servirà de punt de trobada dels grans entrenadors europeus, que debatran sobre aspectes tècnics i tàctiques, així com dels models de competició, que regnen en el vell continent. Sir Alex Fergusson serà el president d'un Fòrum que comptarà, a més, amb un altre punts d'interès ja que Pep Guardiola també es retrobarà amb José Mourinho.
Tots tres, Luis Enrique, Guardiola i Mourinho compartiran jornades amb Wenger (Arsenal), Klopp (Borussia), Pellegrini (Manchester City), Inzaghi (Milan), Allegri (Juventus), Ancelotti (Reial Madrid), Blanc (PSG) i Emery (Sevilla).

divendres, 22 d’agost del 2014

Guardiola, portada de la revista de la FIFA


Portada de la publicación 'The Weekly'

Guardiola, portada de la revista de la FIFA

El tècnic català protagonitza la portada de la publicació mensual del màxim organisme del futbol
.............................
Sota el títol 'The Playmaker'

Guardiola, portada de la revista de la FIFA

El tècnic català protagonitza la portada de la publicació mensual del màxim organisme del futbol

Portada de la publicació 'The Weekly'
Portada de la publicació 'The Weekly'
SPORT.es
2014.08.22 | 08:19 H.
Pep Guardiola s'ha convertit en el protagonista de la nova portada de la revista 'The Weekly' que elabora la FIFA mensualment.
El tècnic català ocupa la primera pàgina al complet sota el títol 'The Playmaker' ('El creador de joc') en al · lusió al futbol de toc que desenvolupament en la seva època al capdavant del Barça entre 2008 i 2012, on va guanyar 14 títols dels 19 possibles.
 

Pep comença amb un ajustat triomf, el Wolfsburg va poder empatar



BUNDESLIGA
Futbol internacional
Bayern Wolfsburg
2-1

Pep comença amb un ajustat triomf

El Wolfsburg va poder empatar, però Malanda, en un error garrafal, va enviar la pilota fora quan estava sol davant de la porteria

 Un Bayern mica rodat es porta la victòria en el debut

El Wolfsburg va poder empatar, però Malanda, en un error garrafal, va enviar la pilota fora quan estava sol davant de la porteria

Mueller, en una acció del partit davant Luiz Gustavo
Mueller, en una acció del partit davant Luiz Gustavo EFE
EFE
SPORT 
2014.08.22 | 22:54 H.
El Bayern Munic, defensor del títol, va obrir la temporada de la Bundesliga amb una victòria ajustada a casa per 2-1 davant el Wolfsburg.
El quadre del tècnic català Pep Guardiola va tenir alguns problemes al principi, quan es va notar que a l'equip encara li falta temps de rodatge després del retorn tardà dels seus mundialistes de vacances.
A això s'agregaven baixes important com les de Franck Ribery, Bastian Schweinsteiger i Javi Martínez, entre d'altres.
No obstant això, amb el pas dels minuts el Bayern va anar prenent el comandament al camp i va començar a generar arribades, sobretot per mitjà de Arjen Robben i de Thomas Müller.
Passats els vint minuts, la pressió va créixer i, després de dues bones ocasions en els peus de Robert Lewandowski, Müller va obrir el marcador en rematar dins l'àrea petita un centre de Robben des de la dreta.
El segon gol del Bayern va arribar al començament del segon temps, al minut 47, quan Robben va robar una pilota a la meitat del camp i, després de triangular amb Müller i Lewandowski, va arribar a l'àrea per definir.
Amb el segon gol, el partit semblava sentenciat a causa de la pressió que exercia el Bayern ja que el Wolfsburg pràcticament no havia tingut arribada fins a aquest moment.
No obstant això, en el minut 52, va venir el gol visitant amb una rematada des de la vora de l'àrea d'Ivica Olic.
El Bayern va poder augmentar el seu avantatge en el 57, quan Lewandowski va fallar, sol davant el porter Max Grün, un gol que li hagués evitat molts sobresalts en l'última hora de joc quan en els bavaresos es van veure clars símptomes de cansament.
Al minut 63, Joan Bernat va salvar el Bayern de l'empat, quan li va prendre la pilota a Kevin de Bruyne dins de l'àrea, quan Manuel Neuer ja estava vençuda.
L'ocasió més clara per al Wolfsburg va arribar en el 79, amb una rematada de Junior Malanda que Neuer va aconseguir desviar contra el travesser. El rebot va caure una altra vegada als peus del jugador belga que increïblement va rematar desviat a porta buida i des de menys d'un metre de distància.
El Bayern va tenir després dos ocasions per sentenciar, una rematada de Robben al travesser i una ocasió que va desaprofitar Xerhan Shaqiri, al marge d'un gol anul · lat equivocadament a Sebastian Rode per presumpte fora de joc de Rode.
Al final el Bayern es va emportar els tres punts, amb justícia pel fet en el primer temps, i comença així amb peu dret una temporada a la qual entra amb la hipoteca del desgast dels seus mundialistes.

dimecres, 13 d’agost del 2014

Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada

FUTBOL

Guardiola perd el primer títol oficial de la temporada

El Borussia de Klopp torna a prendre-li la Supercopa alemanya al Bayern

EL PERIODICO- BILD
ALBERT RAMÍREZ / Barcelona
Dimecres, 13 d'agost del 2014 - 21.17 h
El Borussia de Dortmund de Jurgen Klopp ha aprofitat aquest dimecres el partit de Supercopa d'Alemanya per avisar Pep Guardiola derrotant el seu equip (2-0) amb claredat i evidenciant que encara queda molta feina per fer. El Bayern no es va trobar còmode en cap fase del partit. Guardiola té clar com vol que sigui la seva pel·lícula però fins i tot li falta treballar molt el guió. Cert és que li faltaven molts mundialistes. Cert és que als que sí que van jugar, se'ls va notar mancats de rodatge. Però també és cert que els de groc i negre van ofegar els bavaresos en la medul·lar amb una pressió asfixiant, els van dificultar la sortida de pilota i van crear tal fortalesa defensiva que van aconseguir que un atac tan formidable com el dels seus rivals semblés previsible.
Fent honor a la seva indumentària, amb colors semblants als d'una abella, els de Klopp van saber atacar la línia de tres centrals del Bayern amb transicions tan ràpides i efectives que el Signal Iduna Park semblava un rusc. D'una d'aquestes jugades llampec, en aquesta ocasió per l'interior, va néixer el primer gol. Mkhitaryan va aprofitar una deixada d'Immobile dins de l'àrea per afusellar un Neuer que, fent honor al passador del gol, sols va poder fer l'estàtua. La resistència bavaresa al gol havia durat 23 minuts, en què Kirch i el mateix Immobile ja havien avisat Neuer mentre que els atacs dels pupils de Guardiola no aconseguien situacions clares més enllà de la línia de tres quarts.

Possible lesió de gravetat de Javi Martínez

Arribat a aquest punt, el tècnic de Sampedor va decidir reformatejar l'equip donant entrada a Lahm per afegir força a un migcamp sense idees fins aleshores. La millora de sensacions no es va fer esperar i, als pocs segons de començar el segon temps, Lewandowski es va plantar sol davant l'arquer rival. No obstant, l'ariet polonès havia mullat tantes vegades en els anteriors partits de pretemporada que va acabar per humitejar la seva pólvora enviant la pilota al cos de Langerak.
Passada aquesta situació, les aigües van tornar al seu lloc i el Dortmund va prendre de nou les brides del partit anul·lant per complet l'atac dels de Munic i generant perill aprofitant les fràgils bandes defensives del conjunt bavarès i la baixa de Javi Martínez, que va ser substituït per lesió. A falta de confirmació oficial, el navarrès podria tenir una greu lesió.
A 25 minuts per a la conclusió, Aubameyang va sentenciar el partit de cap aprofitant una centrada mesurada des de la banda dreta. El Bayern Munic no va saber reaccionar i va deixar en evidència que Guardiola encara ha de treballar per encertar-la.

diumenge, 10 d’agost del 2014

Pep Guardiola y Pepe Reina, estrellas de la presentación del nuevo Bayern

Fútbol Internacional

    Pep Guardiola y Pepe Reina, estrellas de la presentación del nuevo Bayern

  • Lewansdowski, Rode y el ex valencianista Bernat, junto al meta ex azulgrana las novedades de la plantilla

Pep Guardiola y Pepe Reina, dos de los grandes protagonistas de la presentación del Bayenr de 2014-15 / FOTO: FC BAYERN
MundoDeportivo.com  09/08/2014 18:13
Dos ex azulgrana, Pepe Reina y Pep Guardiola, han sido las grandes estrellas de la presentación del Bayern'2014-15, que se ha hecho este sábado la foto oficial.
Al margen del Reina, junto a Neuer y Starke uno de los tres porteros de la plantilla, los otros nuevos refuerzos (el ex valencianista Bernat, Lewandowski (ex Borussia Dormund) y Rode (ex Eintracht Frankfurt) asimismo han tenido protagonismo mediático.


La sesión fotográfica, que ha tenido lugar en la ciudad deportiva del club muniqués, ha estado marcado por el buen rollo y por el deseo unánime de jugadores y cuerpo técnico de que el año esté marcado por todos los éxitos futbolísticos posibles.

Tras el posado, se ha llevado a cabo una sesión de entrenamiento, la primera con presencia de Reina, vestido completamente de rojo.
(FOTO: FC BAYERN)

Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20140809/futbol/internacional/pep-guardiola-y-pepe-reina-estrellas-de-la-presentacion-del-nuevo-bayern_54413609325.html#ixzz3A0fYvHVb
Síguenos en: https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

divendres, 8 d’agost del 2014

Guardiola, en 'Herr Pep': "El Bayern aún no es mío por completo"

Guardiola, en 'Herr Pep': "El Bayern aún no es mío por completo"

Pep Guardiola está triunfando en el Bayern / FOTO: Axel Heimken - EFE
MUNDO DEPORTIVO
EFE  08/08/2014 13:07
Pep Guardiola, tras cumplir su primer año como entrenador del Bayern de Múnich, confiesa que necesita más tiempo para sentir que el equipo es suyo y que juegue como él quiere, a pesar de conseguir cuatro títulos, según revela el libro 'Herr Pep', escrito como crónica íntima por el periodista Martí Perarnau.
"Ganar títulos te regala tiempo para construir el futuro. Pero la satisfacción verdadera se consigue cuando sientes que el equipo es tuyo y juega como tú quieres. Y para esto aún necesito tiempo. El equipo aún no es mío por completo", relata Guardiola al ex atleta internacional Perarnau, en el balance final de temporada, tras abrirse el debate del tipo de juego que debía desplegar el Bayern al caer eliminados en la semifinal de la Copa de Europa ante el Real Madrid.
A pesar de conseguir la Supercopa de Europa, el Mundial de clubs, la Bundesliga y la Copa de Alemania en el debut en el banquillo muniqués, 'Herr Pep' transmite que el entrenador catalán está inmerso en un proceso de adaptación de su estilo de juego a la filosofía futbolística alemana.
Guardiola aboga por convencer a sus jugadores y crear un punto de encuentro con la directiva, especialmente con el presidente de la entidad, Uli Hoeness, con quien, a través del relato, se conoce que existe una gran armonía y admiración recíproca.
Otro capítulo relevante describe uno de los peores momentos de Pep en Alemania, incluso de su carrera como entrenador, tras la derrota 0-4 en el Allianz Arena ante el Madrid de Ancelotti en la vuelta de la semifinal de Champions. "Toda la temporada negándome a poner un 4-2-4. Todo el año resistiéndome. Y lo pongo el día más importante... Menuda cagada", aseguraba el entrenador de Santpedor, que recuperaría el ánimo días más tarde al culminar la temporada al ganar al Borussia de Dortmund en la final de la Copa de Alemania.
El ensayo también deja momentos como la necesidad que tiene Guardiola de contratar un nutricionista y la charla que posteriormente da a la plantilla, en la que aclaró lo siguiente: "Yo odio el tiquitaca. Lo odio. Es pasar el balón sin ninguna intención. Y esto no sirve para nada. No os creáis lo que dicen. ¡El Barça no tenía nada de tiquitaca!", aseveró el ex entrenador azulgrana saliendo al paso a las críticas a su estilo de juego ideal.
"Herr Pep" nos presenta a un Pep Guardiola que duda de todo, que da mil vueltas a las decisiones, tal y como expresa Perarnau en primera persona. Se comprueba la obsesión del ex futbolista por los detalles, una vocación del trabajo y tozudez en busca de la excelencia que dará sus resultados a medida que pase el tiempo: "Espero tener a más jugadores sanos todo el año, menos lesionados, tener algunos refuerzos y con todo eso contar con más posibilidades de jugar mejor y, por lo tanto, de ganar", sentenció Guardiola al autor del compendio, refiriéndose a la nueva temporada que dará comienzo en unos días.
Las anécdotas
También hay espacio para contar la salida del Barcelona y un posible retorno en el futuro al banquillo del Camp Nou, y otras anécdotas que sacan a relucir el lado más humano de Pep, el apoyo incondicional de la plantilla al entrenador durante todo el año y declaraciones interesantes como la que pronunció de Mandzukic, el nuevo jugador del Atlético de Madrid: "No he tenido un delantero centro como él", o comparaciones con su antiguo Barcelona: "Así entrenaban en el Barça el primer año", gritaba Pep al preparador físico, Lorenzo Buenaventura, al comienzo de la temporada 13-14.
El libro, de la editorial Córner, saldrá a la venta el 4 de septiembre en castellano y catalán. Recoge desde la estancia de Guardiola y su familia en Nueva York en 2012 hasta el 20 de mayo de 2013, día en el que el club bávaro se fue de vacaciones.

Leer más: http://www.mundodeportivo.com/20140808/futbol/guardiola-en-herr-pep-el-bayern-aun-no-es-mio-por-completo_54412879413.html#ixzz39q9SuC1F
Síguenos en: https://twitter.com/@mundodeportivo | http://facebook.com/MundoDeportivo.com

dijous, 7 d’agost del 2014

Un Guardiola empipat es nega a estrènyer la mà de l'entrenador rival-Pep Guardiola Refuses to shake Caleb Porter Hand ~ Bayern Munich vs MLS ...


Heus ací el vídeo:

Dijous  07.08.2014  11:30

Un Guardiola empipat es nega a estrènyer la mà de l'entrenador rival

Al final del partit entre el Bayern i una selecció de la lliga dels EUA

Vilasweb
A l'acabament del partit de dimecres entre el Bayern de Munic i una selecció de jugadors de la lliga nord-americana, l'MLS All Stars, Pep Guardiola es va negar a estrènyer la mà de l'entrenador de l'equip rival, Caleb Porter, que va guanyar per 2 a 1 el partit jugat al Providence Park de Portland. L'entrenador català del Bayern reaccionava així a la duresa amb què havien jugat els jugadors nord-americans. Guardiola es va negar a saludar en tot moment Porter.

dimarts, 5 d’agost del 2014

Guardiola: "El 0-4 contra el Madrid va ser la meva pitjor cagada"

Més frases del seu llibre Herr Pep

Guardiola: "El 0-4 contra el Madrid va ser la meva pitjor cagada"

El tècnic explica al seu llibre diverses anècdotes de la seva vida en el qual analitza èxits i també fracassos, com la golejada encaixada davant el Madrid a la Champions

Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units
Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units EFE
SPORT.ES
2014.08.05 | 09:57 H.
El llibre del periodista Marti Perarnau sobre Pep Guardiola, 'Herr Pep', segueix donant titulars. Entre molts temes, revela com va ser el final del de Santpedor al club dels seus amors.

"No és cert que em fos perquè Sandro Rosell no em donés suport en la remodelació de la plantilla. Jo estava al límit del desgast i no veia gens clar què podia oferir l'equip. No vaig demanar remodelar la plantilla, sinó que vaig ser jo qui va decidir anar-se'n ", assegura l'entrenador.

D'altra banda reconeix que el seu major fracàs com a tècnic va passar aquest mateix any. "Sens dubte el meu major cagada com a tècnic va ser el 0-4 contra el Madrid a la Champions".

Sobre el seu possible retorn al Barça, a dia d'avui és una cosa que veu bastant complicat per la forma en què funcionen les coses al club: "Oblida l'entorn. Tal com està muntat el club únicament hi ha dues opcions: o ets poder o no ets poder. I contra el meu desig m'han obligat a escollir un bàndol ".

Laureano Ruiz: "El Mètode Barça ho vaig inventar jo"

L'última entrevista del nostre company Jorge López

Laureano Ruiz: "El Mètode Barça ho vaig inventar jo"

El diari 'Olé' ha realitzar un últim homenatge a Jorge 'Topo' López publicant la seva última entrevista pendent, l'extècnic blaugrana Laureano Ruiz

L'entrevista de Jordi López a Laureano Ruiz
L'entrevista de Jordi López a Laureano Ruiz Font: 'Olé'
SPORT.es
2014.08.04 | 18:05 H.
El diari 'Olé' ha tingut un detall d'homenatge amb el desaparegut periodista Jorge 'Topo' López, que va ser redactor d'aquest diari argentí i de 'La Xarxa', així com de 'SPORT', 'As' i d'altres mitjans de comunicació impresos.
'Olé' publica en la seva última edició una entrevista realitzada per Jorge López a Laureano Ruiz, el que va ser tècnic del Barça, i que va elaborar abans de morir tràgicament en un accident de trànsit a Sao Paulo durant el Mundial de Brasil 2014.

En l'entrevista, Jorge treu tot el suc d'un dels 'històrics' de La Masia blaugrana. Ruiz eexplica el 'Mètode Barça' que "suposa aprendre la tècnica individual, els rondos (bojos), el joc de posició i conservació, el cop de cap, els tirs, els moviments tàctics, i tot repetint en els entrenaments, barrejant-ho amb les correccions constantment : fer, corregir, repetir, fer, corregir, repetir ... Les correccions són fonamentals ".
Don Laureano arriba a afirmar sobre això: "Res de llavors. Jo vaig ser el que va inventar el mètode. Cruyff i Guardiola el van copiar, però jo veig defectes que sempre hi ha a les imitacions".
Si vols accedir a l'entrevista completa, clica aquí .

dilluns, 4 d’agost del 2014

Pep Guardiola, capitán de barco en Nueva York - FC Bayern boat trip in New York


Pep Guardiola, capitán de barco en Nueva York

El Bayern de Pep Guardiola descubrió Manhattan desde el río Hudson

MundoDeportivo.com  03/08/2014 10:47
El Bayern ha pasado por Nueva York en el marco de su Audi Tour 2014 por tierras americanas y Pep Guardiola y sus jugadores han aprovechado para realizar una salida en barco por el río Hudson.
Encantado de volver a NY
Guardiola, que vivió en NY durante el año sabático que se tomó tras su salida del Barça y antes de sentarse en el banquillo del equipo muniqués, se mostró encantado de regresar a la 'Gran Manzana'.

En el vídeo grabado del paseo no sólo de ve al técnico de Santpedor 'capitaneando' la nave sino también a Manel Estiarte y Lorenzo Buenaventura, asimismo con pasado azulgrana, y a los cracks, siempre con la silueta de Manhattan al fondo.
 

'Der Spiegel' destaca l’independentisme de Guardiola

04/08/2014
Independència

'Der Spiegel' destaca l’independentisme de Guardiola

 Pep Guardiola durant la diada castellera a Berlín

Pep Guardiola durant la diada castellera a Berlín

El setmanari alemany assegura en un reportatge que l’extècnic blaugrana "ha alliberat als catalans del seu complex d'inferioritat vers Madrid"

Nerea Rodríguez
El Singular
El setmanari alemany ‘Der Spiegel’ es fa ressò, en l’edició d’aquesta setmana, de l’independentisme de l’exentrenador del Barça i actual tècnic del Bayern de Munich, Pep Guardiola. En un reportatge de tres pàgines titulat “El manifest de Pep”, destaca que Guardiola “lluita apassionadament per la independència de la seva Catalunya natal”.

En el text s’explica que fa unes setmanes l’exentrenador del Barça va volar a Berlín per participar en una manifestació a favor del dret a decidir i de la independència de Catalunya, a la jornada castellera que també va tenir lloc a altres capitals europees.

El setmanari recorda que Guardiola va agafar un micròfon i en alemany va reclamar poder votar el proper 9 de novembre. El periodista publica també declaracions de la presidenta d’Òmnium Cultural, Muriel Casals: "Guardiola ha canviat la nostra pròpia consciència. Els seus èxits ens han demostrat que els catalans podem guanyar la lluita per la independència".

A més, defineix aquesta entitat com una organització que vol “la separació immediata d’Espanya” i recorda que Guardiola n’és membre des de fa anys, i que també ho són els seus fills. El reportatge també inclou declaracions del pare de Guardiola, que tot i no voler parlar del seu fill perquè li va prometre, afirma que “desitjaria molt que el Pep intervingués més en la causa”.

En aquesta línia, el pare de l’extècnic blaugrana opina que “hauria de fer servir la possibilitat d'aclarir la situació de Catalunya a l'estrager. Ell té una veu de pes". Finalment, conclou afirmant que “Guardiola ha alliberat del complex d'inferioritat als catalans vers Madrid".

diumenge, 3 d’agost del 2014

El pla B de Mas: plebiscitàries amb Guardiola, segons 'La Gaceta'

03/08/2014
Procés

El pla B de Mas: plebiscitàries amb Guardiola, segons 'La Gaceta'

Guardiola via catalana
Pep Guardiola en el moment d'aparèixer en el vídeo de suport a la Via Catalana

La llista conjunta l'encapçalaria l'actual president, amb Junqueras de dos, i la presència de Joaquim Nadal

Bernat Vilaró
El Singular
Si no se celebra la consulta del 9 de novembre, el pla B d'Artur Mas passa per avançar unes eleccions plebiscitàries catalanes amb una llista única de multipartits, segons publica avui 'La Gaceta'. Aquesta suposada llista l'encapçalaria l'actual president de la Generalitat, amb el president d'ERC, Oriol Junqueras, com a número dos.

Fins aquí res de nou, o almenys res que resulti estrany o que no hagi aparegut ja en altres travesses d'hipotètiques llistes en unes plebiscitàries. Però 'La Gaceta' va més enllà i assegura que en aquesta llista de consens s'hi incorporaria Pep Guardiola, exjugador i exentrenador del Barça, que actualment dirigeix el Bayern de Munic alemany des de la banqueta.

Sempre segons el rotatiu madrileny, Mas té previst sumar a la llista el socialista Joaquim Nadal, per si finalment el PSC acabés "abraçant la causa del dret a decidir". A més, aquesta llista estaria oberta als líders d'altres formacions menors compromeses amb el referèndum.