dissabte, 26 de juliol del 2014

¡Valdés podria fitxar pel Bayern!

Guardiola busca un porter que li faci la competència a Neuer

¡Valdés podria fitxar pel Bayern!

¡Valdés podría fichar por el Bayern!

Valdés podria retrobar-se amb Guardiola. El porter està entrenant en solitari, sense equip, i Pep busca un meta que pressioni Neuer. El Bayern podria ser el destí de l'ex blaugrana

Valdés s'entrena en solitari a l'espera d'equip
Valdés s'entrena en solitari a l'espera d'equip EFE
SPORT
Lluís Mascaró
2014.07.26 | 13:44 H.
Víctor Valdés podria acabar jugant al Bayern de Munic. Pep Guardiola ha anunciat que està buscant un porter que pressioni a Manuel Neuer i l'exblaugrana, que en aquests moments es troba sense equip, seria la solució ideal per al tècnic de l'equip bavarès.
Valdés es troba en aquests moments recuperant en solitari de la seva greu lesió de genoll, després que el Mònaco el deixés 'tirat' després de no superar la revisió mèdica. El porter, que està convençut que tornarà a jugar al mateix nivell que abans de la lesió que també el va apartar del Mundial, està a l'espera que el seu representant li trobi un destí després de la seva no renovació voluntària pel Barça i el seu fiasco amb el Mònaco.
Guardiola coneix perfectament Valdés i creu que encaixaria com a teòric suplent al Bayern de Munic, encara que falta saber si el porter està disposat a assumir aquesta nova situació. I si l'oferta econòmica que li faria el Bayern (molt inferior, evidentment, a la del Mònaco) satisfaria les seves pretensions econòmiques.
En les properes setmanes es pot produir aquest sorprenent desenllaç del 'cas Valdés', mentre el seu gran amic Iniesta assegura que "Víctor diu que tot va bé, que s'està recuperant del genoll, que és el més important". Veurem si aquesta genoll li permet seguir jugant a l'elit futbolística ..

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada