dijous, 31 de juliol del 2014

Guardiola torna a queixar-se de les gires transoceàniques

El Bayern va aterrar aquest dijous a Nova Yersey

Guardiola torna a queixar-se de les gires transoceàniques


Com ja passava en la seva etapa com a tècnic al Barça, l'entrenador considera que una gira no és la forma òptima de preparar una pretemporada

Josep Guardiola, feliz por tener tantos campeones del Mundo en el Bayern
VIDEO: ATLAS
Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units
Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units EFE
DPA
SPORT 
2014.07.31 | 08:43 H.
L'entrenador del Bayern, Josep Guardiola, va demostrar que no està disposat a donar un minut de treva als seus jugadors en la gira d'estiu als Estats Units. "No estem aquí per divertir-nos, sinó per preparar-nos bé de cara a la nova temporada", va dir l'entrenador de 43 anys poc després d'arribar a la localitat de Harrison, en l'estat nord-americà de Nova Jersey.
Els New York Red Bulls tenen seu allà, i el seu estadi va ser l'escenari del primer entrenament del Bayern en terres nord-americanes. "Per descomptat que no és fàcil, amb el jetlag, jugar ia l'endemà un partit, però som el Bayern Munic, i no sonaria bé si un club tan gran es queixés", va argumentar el català.
D'aquesta manera, el tècnic va tornar a mostrar la seva disconformitat amb aquest tipus de preparació de la pretemporada, com ja va passar durant la seva etapa com a entrenador del Barça, en considerar que és una forma excel · lent de promocionar el club a nivell de màrqueting, però no és la millor manera de preparar físicament la temporada.
El Bayern s'enfrontarà demà als mexicans del Chivas de Guadalajara i el 6 d'agost a una selecció de la Lliga nord-americana (MLS) en un partit a jugar-se a Portland, trobada a la qual se sumaran al club bavarès dels sis internacionals campions del món amb Alemanya.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada