dijous, 10 de juliol del 2014

UNA JUGADA GAIREBÉ IDÈNTICA MACHERANO VA SALVAR AL BARÇA EL 2011.

UNA JUGADA GAIREBÉ IDÈNTICA MACHERANO VA SALVAR AL BARÇA EL 2011.

Mascherano va salvar a Argentina com el Barça el 2011

Pocs ho recorden, la veritat és que el FC Barcelona li deu molt a Javier Mascherano. La quarta Champions aconseguida el 2011 mai hagués arribat sense una miraculosa acció seva

Dos jugadas casi idénticas en momentos cruciales 
Dues jugades gairebé idèntiques en moments crucials
Javier García de Alcaraz | 2014.10.07 | 16:20 h.
SPORT 
Defensa al Barça i migcampista de contenció en l'Argentina de Sabella, Javier Mascherano és sempre una peça fonamental en els èxits dels equips amb els que juga. La seva acció d'aquest dimecres, desviant en última instància un xut de Arjen Robben que anava directe a gol va ser providencial perquè l'Argentina estigui celebrant el seu retorn a una final d'un Mundial 24 anys després.
Habitualment el futbol no té memòria amb els defenses i no solen recordar intercepcions salvadores, pràcticament miraculoses com la de el 'jefecito' davant Holanda.
Fa tres anys i quatre mesos, el FC Barcelona de Pep Guardiola, havia de remuntar un 2-1 advers contra l'Arsenal en els vuitens de final de la Champions al Camp Nou. Dos gols de Messi i un altre de Xavi van donar la volta a l'eliminatòria però un gol en pròpia de Busquets donava ales als 'gunners'. Corria el minut 86 i una pèrdua de pilota al centre del camp va originar una ràpida contra l'Arsenal que va deixar a Bendtner només davant Valdés. Just en aquest instant va aparèixer la bota salvadora d'un Mascherano colossal.
El Barça va celebrar aquell pas a quarts de final on un feble Xakhtar Donetsk no va ser rival i va permetre de jugar les semifinals contra el Reial Madrid. Els blaugrana van superar els blancs i en la final de Wembley, van derrotar el Manchester de Rooney aconseguint la quarta i última Champions League del FC Barcelona fins al moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada