dilluns, 28 de juliol del 2014

Lewandowski guia el Bayern a la Telekom Cup

BAYERN MUNICH, 3 - Wolfsburg, 0

Lewandowski guia el Bayern a la Telekom Cup

El Bayern Munic es va mostrar en bona forma en guanyar a Hamburg la final de l'Telekom Cup per 3-0 al Wolfsburg

El Bayern va aixecar el primer títol de l'any
El Bayern va aixecar el primer títol de l'any AFP
DPA
2014.07.27 | 20:40 H.
L'equip dirigit per Josep Guardiola es va imposar amb gols de nous fitxatges com el polonès Robert Lewandowski (minuts 4 i 20) i l'alemany Sebastian Rode (15).
L'Hamburg es va quedar amb el tercer lloc després de vèncer per 3-1 al Borussia Mönchengladbach en l'altre partit del día.Veintiseis dies abans del començament de la temporada, el Bayern va mostrar bon funcionament col · lectiu, tot i no comptar amb diversos internacionals que van disputar al Mundial del Brasil, molts dels quals van guanyar el títol amb Alemanya.
El francès Franck Ribéry, que es va perdre la Copa del Món per lesió, va ser l'home que va preparar el primer gol de Lewandowski amb una notable acció individual per la banda dreta.
Guardiola va elevar el ritme del seu equip, en què també van destacar jugades de combinació entre Rode i el peruà Claudio Pizarro. "Els nois ho han fet fantàstic, però cal mantenir els peus a terra", va dir el defensa central Holger Badstuber

"Lewandowski és un grandíssim jugador"

Autor d'un excel · lent gol contra el Borussia Mönchengladbach i dos més davant el Wolfsburg, el davanter polonès va rebre encesos elogis de l'entrenador català a la sala de premsa. "És un grandíssim jugador, ho té tot", ha afirmat Guardiola referint-se a Lewandowski, a qui considera un futbolista "molt complet" i que oferirà el Bayern moltes opcions de joc per la qualitat que li permet "jugar de diferents maneres".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada