divendres, 18 de juliol del 2014

"Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial", desvela Löw

El Periódico
FINAL A MARACANÁ

Götze: "La sensació és indescriptible"

"Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial", desvela Löw

El seleccionador Joaquim Löw dóna instruccions a Mario Götze abans de l'entrada del davanter al camp.
EFE / MARCUS BRANDT
El seleccionador Joaquim Löw dóna instruccions a Mario Götze abans de l'entrada del davanter al camp.
EDU SOTOS / Rio de Janeiro
Dilluns, 14 de juliol del 2014 - 09.56 h
Alemanya ha aconseguit col·locar una quarta estrella en la seva samarreta al derrotar Argentina a Maracaná (1-0). L'heroi de la nit, el que ha aconseguit arruïnar els plans de Leo Messi de convertir-se en el millor jugador de tots els temps, superant el seu ídol Diego Armando Maradona, no ha estat altre que Mario Götze. El jugador ha iniciat el partit a la banqueta, igual que ho ha fet durant gran part de la temporada a les ordres de Pep Guardiola al Bayen de Munic, però s'ha reivindicat amb un autèntic golàs que ha fulminat els d'Alejandro Sabella a la segona part de la pròrroga.
"La sensació és indescriptible. Un simplement xuta cap a la porteria sense pensar què està passant. Estem disfrutant amb tot l'equip, amb tot el país, és un somni que s'ha fet realitat. Estic molt content", ha declarat al final del partit el davanter de 22 anys, que ha reconegut que la temporada 2013-2014 no ha estat fàcil per a ell. "No ha estat un any bo, no he tingut un campionat fàcil. Dec molt a la meva família, la meva nòvia i els amics que sempre han cregut en mi", ha agraït.

Crítiques a la Pilota d'Or

Qui no ha tingut dubtes ha estat el seleccionador alemany, Joaquim Löw, que s'ha desfet en elogis. "Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial, que tenia capacitat per a això. Götze pot jugar en la posició que vulgui, és un xaval excel·lent i té una qualitat tècnica superior", ha afirmat.
En la línia del seu tècnic, Bastian Schweinsteiger, que ha estat l'ombra de Messi al Maracaná, ha dubtat de la Pilota d'Or atorgada a 'la Pulga' com a millor jugador del torneig. "Quan un jugador aconsegueix aquest trofeu, un ha de demostrar respecte i felicitar-lo, però jo tinc una altra opinió. Quan veig jugadors com Müller, Neuer i Lahm, que han fet un Mundial increïble, penso que són ells els que l'haurien d'haver guanyat. Però ells ja estan contents amb el títol", ha argumentat el centrecampista, encara amb les marques de la seva topada amb Agüero a la cara.
Finalment, Lukas Podolski, el jugador més estimat pels brasilers a causa de les contínues mostres de complicitat amb el país amfitrió, ha enviat un missatge més d'agraïment: "Ha sigut un gran torneig. El Brasil és un òptim país amb molt bona gent, és per això que suporto els brasilers. A les ciutats on hem estat ens hem divertit molt, crec que va ser una elecció perfecta de la FIFA fer la Copa aquí".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada