dijous, 31 de juliol del 2014

Guardiola torna a queixar-se de les gires transoceàniques

El Bayern va aterrar aquest dijous a Nova Yersey

Guardiola torna a queixar-se de les gires transoceàniques


Com ja passava en la seva etapa com a tècnic al Barça, l'entrenador considera que una gira no és la forma òptima de preparar una pretemporada

Josep Guardiola, feliz por tener tantos campeones del Mundo en el Bayern
VIDEO: ATLAS
Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units
Pep Guardiola i el Bayern estan de gira als Estats Units EFE
DPA
SPORT 
2014.07.31 | 08:43 H.
L'entrenador del Bayern, Josep Guardiola, va demostrar que no està disposat a donar un minut de treva als seus jugadors en la gira d'estiu als Estats Units. "No estem aquí per divertir-nos, sinó per preparar-nos bé de cara a la nova temporada", va dir l'entrenador de 43 anys poc després d'arribar a la localitat de Harrison, en l'estat nord-americà de Nova Jersey.
Els New York Red Bulls tenen seu allà, i el seu estadi va ser l'escenari del primer entrenament del Bayern en terres nord-americanes. "Per descomptat que no és fàcil, amb el jetlag, jugar ia l'endemà un partit, però som el Bayern Munic, i no sonaria bé si un club tan gran es queixés", va argumentar el català.
D'aquesta manera, el tècnic va tornar a mostrar la seva disconformitat amb aquest tipus de preparació de la pretemporada, com ja va passar durant la seva etapa com a entrenador del Barça, en considerar que és una forma excel · lent de promocionar el club a nivell de màrqueting, però no és la millor manera de preparar físicament la temporada.
El Bayern s'enfrontarà demà als mexicans del Chivas de Guadalajara i el 6 d'agost a una selecció de la Lliga nord-americana (MLS) en un partit a jugar-se a Portland, trobada a la qual se sumaran al club bavarès dels sis internacionals campions del món amb Alemanya.

dilluns, 28 de juliol del 2014

Lewandowski guia el Bayern a la Telekom Cup

BAYERN MUNICH, 3 - Wolfsburg, 0

Lewandowski guia el Bayern a la Telekom Cup

El Bayern Munic es va mostrar en bona forma en guanyar a Hamburg la final de l'Telekom Cup per 3-0 al Wolfsburg

El Bayern va aixecar el primer títol de l'any
El Bayern va aixecar el primer títol de l'any AFP
DPA
2014.07.27 | 20:40 H.
L'equip dirigit per Josep Guardiola es va imposar amb gols de nous fitxatges com el polonès Robert Lewandowski (minuts 4 i 20) i l'alemany Sebastian Rode (15).
L'Hamburg es va quedar amb el tercer lloc després de vèncer per 3-1 al Borussia Mönchengladbach en l'altre partit del día.Veintiseis dies abans del començament de la temporada, el Bayern va mostrar bon funcionament col · lectiu, tot i no comptar amb diversos internacionals que van disputar al Mundial del Brasil, molts dels quals van guanyar el títol amb Alemanya.
El francès Franck Ribéry, que es va perdre la Copa del Món per lesió, va ser l'home que va preparar el primer gol de Lewandowski amb una notable acció individual per la banda dreta.
Guardiola va elevar el ritme del seu equip, en què també van destacar jugades de combinació entre Rode i el peruà Claudio Pizarro. "Els nois ho han fet fantàstic, però cal mantenir els peus a terra", va dir el defensa central Holger Badstuber

"Lewandowski és un grandíssim jugador"

Autor d'un excel · lent gol contra el Borussia Mönchengladbach i dos més davant el Wolfsburg, el davanter polonès va rebre encesos elogis de l'entrenador català a la sala de premsa. "És un grandíssim jugador, ho té tot", ha afirmat Guardiola referint-se a Lewandowski, a qui considera un futbolista "molt complet" i que oferirà el Bayern moltes opcions de joc per la qualitat que li permet "jugar de diferents maneres".

El president del Bayern assegura que "mai acomiadarà Pep Guardiola"

El president del Bayern assegura que "mai acomiadarà Pep Guardiola"

L'exentrenador del Barça va dir a principis de setmana que, si no guanya res, l'any que ve vindrà un altre entrenador

Guardiola parla amb Rummenigge el 24 de juny de l'any passat, durant la seva presentació com a entrenador de l'equip alemany.
AFP / CHRISTOF STACHE
Guardiola parla amb Rummenigge el 24 de juny de l'any passat, durant la seva presentació com a entrenador de l'equip alemany.
EL PERIODICO
EFE / Berlín
Diumenge, 27 de juliol del 2014 - 15.55 h
El president del Bayern Munic ha assegurat en una entrevista al 'Welt am Sonntag' que el club muniquès "mai acomiadarà Pep Guardiola", actual tècnic del conjunt bavarès i que la temporada passada va aconseguir els títols de lliga i copa alemanyes.
"El Bayern mai acomiadarà Pep Guardiola, això ho puc donar avui per escrit", va contestar Rummenigge al ser preguntat per l'entrenador espanyol.
Guardiola, que la campanya passada va rebre algunes crítiques pel joc desplegat pel seu equip, entre elles les del llegendari jugador Franz Beckenbauer, va dir a principis de setmana que, si no guanya res, l'any que ve vindrà un altre entrenador.
No obstant, Rummenigge ha descartat aquesta possibilitat i ha recordat que el preparador de Santpedor té contracte amb l'equip alemany fins al juny del 2016.
"Ell serà el nostre entrenador el 30 de juny del 2016. Almenys, fins que acabi el seu contracte", ha assegurat el mandatari del Bayern.

dissabte, 26 de juliol del 2014

¡Valdés podria fitxar pel Bayern!

Guardiola busca un porter que li faci la competència a Neuer

¡Valdés podria fitxar pel Bayern!

¡Valdés podría fichar por el Bayern!

Valdés podria retrobar-se amb Guardiola. El porter està entrenant en solitari, sense equip, i Pep busca un meta que pressioni Neuer. El Bayern podria ser el destí de l'ex blaugrana

Valdés s'entrena en solitari a l'espera d'equip
Valdés s'entrena en solitari a l'espera d'equip EFE
SPORT
Lluís Mascaró
2014.07.26 | 13:44 H.
Víctor Valdés podria acabar jugant al Bayern de Munic. Pep Guardiola ha anunciat que està buscant un porter que pressioni a Manuel Neuer i l'exblaugrana, que en aquests moments es troba sense equip, seria la solució ideal per al tècnic de l'equip bavarès.
Valdés es troba en aquests moments recuperant en solitari de la seva greu lesió de genoll, després que el Mònaco el deixés 'tirat' després de no superar la revisió mèdica. El porter, que està convençut que tornarà a jugar al mateix nivell que abans de la lesió que també el va apartar del Mundial, està a l'espera que el seu representant li trobi un destí després de la seva no renovació voluntària pel Barça i el seu fiasco amb el Mònaco.
Guardiola coneix perfectament Valdés i creu que encaixaria com a teòric suplent al Bayern de Munic, encara que falta saber si el porter està disposat a assumir aquesta nova situació. I si l'oferta econòmica que li faria el Bayern (molt inferior, evidentment, a la del Mònaco) satisfaria les seves pretensions econòmiques.
En les properes setmanes es pot produir aquest sorprenent desenllaç del 'cas Valdés', mentre el seu gran amic Iniesta assegura que "Víctor diu que tot va bé, que s'està recuperant del genoll, que és el més important". Veurem si aquesta genoll li permet seguir jugant a l'elit futbolística ..

divendres, 18 de juliol del 2014

"Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial", desvela Löw

El Periódico
FINAL A MARACANÁ

Götze: "La sensació és indescriptible"

"Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial", desvela Löw

El seleccionador Joaquim Löw dóna instruccions a Mario Götze abans de l'entrada del davanter al camp.
EFE / MARCUS BRANDT
El seleccionador Joaquim Löw dóna instruccions a Mario Götze abans de l'entrada del davanter al camp.
EDU SOTOS / Rio de Janeiro
Dilluns, 14 de juliol del 2014 - 09.56 h
Alemanya ha aconseguit col·locar una quarta estrella en la seva samarreta al derrotar Argentina a Maracaná (1-0). L'heroi de la nit, el que ha aconseguit arruïnar els plans de Leo Messi de convertir-se en el millor jugador de tots els temps, superant el seu ídol Diego Armando Maradona, no ha estat altre que Mario Götze. El jugador ha iniciat el partit a la banqueta, igual que ho ha fet durant gran part de la temporada a les ordres de Pep Guardiola al Bayen de Munic, però s'ha reivindicat amb un autèntic golàs que ha fulminat els d'Alejandro Sabella a la segona part de la pròrroga.
"La sensació és indescriptible. Un simplement xuta cap a la porteria sense pensar què està passant. Estem disfrutant amb tot l'equip, amb tot el país, és un somni que s'ha fet realitat. Estic molt content", ha declarat al final del partit el davanter de 22 anys, que ha reconegut que la temporada 2013-2014 no ha estat fàcil per a ell. "No ha estat un any bo, no he tingut un campionat fàcil. Dec molt a la meva família, la meva nòvia i els amics que sempre han cregut en mi", ha agraït.

Crítiques a la Pilota d'Or

Qui no ha tingut dubtes ha estat el seleccionador alemany, Joaquim Löw, que s'ha desfet en elogis. "Li vaig dir que demostrés a tots que és millor que Messi i decidís el Mundial, que tenia capacitat per a això. Götze pot jugar en la posició que vulgui, és un xaval excel·lent i té una qualitat tècnica superior", ha afirmat.
En la línia del seu tècnic, Bastian Schweinsteiger, que ha estat l'ombra de Messi al Maracaná, ha dubtat de la Pilota d'Or atorgada a 'la Pulga' com a millor jugador del torneig. "Quan un jugador aconsegueix aquest trofeu, un ha de demostrar respecte i felicitar-lo, però jo tinc una altra opinió. Quan veig jugadors com Müller, Neuer i Lahm, que han fet un Mundial increïble, penso que són ells els que l'haurien d'haver guanyat. Però ells ja estan contents amb el títol", ha argumentat el centrecampista, encara amb les marques de la seva topada amb Agüero a la cara.
Finalment, Lukas Podolski, el jugador més estimat pels brasilers a causa de les contínues mostres de complicitat amb el país amfitrió, ha enviat un missatge més d'agraïment: "Ha sigut un gran torneig. El Brasil és un òptim país amb molt bona gent, és per això que suporto els brasilers. A les ciutats on hem estat ens hem divertit molt, crec que va ser una elecció perfecta de la FIFA fer la Copa aquí".

Kroos: "L'estil de Guardiola em va venir molt bé"

Primeres paraules com a jugador del Madrid  

Kroos: "L'estil de Guardiola em va venir molt bé"

El migcampista alemany va tenir una presentació multitudinària al Bernabéu, després de la qual va lloar Pep Guardiola

Toni Kroos, durante su presentación como jugador del Real Madrid
Toni Kroos, durant la seva presentació com a jugador del Reial Madrid | Foto: AFP
EFE | 2014.07.17 | 18:27 h.
El migcampista alemany Toni Kroos, nou jugador del Reial Madrid, va protagonitzar una presentació multitudinària, davant d'uns 10.000 aficionats, al Santiago Bernabéu. Durant les seves primeres paraules com merengue, el jugador va recordar el seu treball a les ordres de Pep Guardiola, al Bayern de Munic, del qual va assegurar que manté un bon record.
"La raó de la meva sortida del Bayern és el Reial Madrid, no vaig tenir cap problema amb Guardiola", va assegurar el jugador, després de les especulacions sobre els seus enfrontaments amb el tècnic català. Kroos va voler desmentir de manera categòrica els rumors sobre la seva mala relació amb el del Santpedor, en destacar que "h i tingut una relació molt bona amb Guardiola. A més, crec que el seu estil em va venir molt bé".
De fet, el jugador va aprofitar la seva carta de comiat a l'afició del Bayern a través de Facebook per agrair a Guardiola el tracte rebut, "la temporada passada estar sota les ordres de Pep Guardiola va ser una experiència excepcional per a mi. Pep és un ésser humà excepcional, un entrenador molt especial i excel · lent entre tots els grans entrenadors amb els quals he treballat. M'ha ajudat tremendament costat de Matthias Sammer, i estic molt agraït per la confiança que m'han donat. Benvolgut Pep Guardiola, estimat Matthias Sammer, estimats amics del Bayern: els desitjo molt èxit en els propers anys ".
"Vull agrair al Bayern per haver-me donat l'oportunitat de fer aquest pas que tant desitjava. És el pas correcte, estic orgullós de ser aquí. Sé com són les coses, cal guanyar títols i crec que sóc l'home correcte per a això perquè el conec en els últims anys en què no hem conegut més que victòries. És un estímul fer això aquí perquè crec que el Reial Madrid està un pas per sobre del Bayern ", ha afegit.
El jugador també va tenir un record per a l'expresident d'honor: "M'agradaria expressar la meva tristesa per la mort de di Stéfano. Sé quant significava per a aquest club i els seus seguidors i vull manifestar que tinc tristesa per la seva mort".
FLORENTINO RECORDA Di Stéfano
El president del Reial Madrid, Florentino Pérez, va tenir una especial referència a Alfredo Di Stéfano, mort el dia 7 de juliol, "trobem a faltar a algú que ens va acompanyar en tantes presentacions en els últims anys. No serà fàcil acostumar-nos a viure sense Alfredo di Stéfano ".
"Es sentiria entusiasmat amb el fitxatge del nostre nou jugador Toni Kroos. Estem davant d'un grandíssim futbolista, com acaba de demostrar al Mundial sent un dels millors del campionat. Seva excel · lent rendiment i altíssim nivell no han estat una sorpresa per a nosaltres sinó l' confirmació que havíem triat a l'home adequat ", ha afegit.

dijous, 10 de juliol del 2014

UNA JUGADA GAIREBÉ IDÈNTICA MACHERANO VA SALVAR AL BARÇA EL 2011.

UNA JUGADA GAIREBÉ IDÈNTICA MACHERANO VA SALVAR AL BARÇA EL 2011.

Mascherano va salvar a Argentina com el Barça el 2011

Pocs ho recorden, la veritat és que el FC Barcelona li deu molt a Javier Mascherano. La quarta Champions aconseguida el 2011 mai hagués arribat sense una miraculosa acció seva

Dos jugadas casi idénticas en momentos cruciales 
Dues jugades gairebé idèntiques en moments crucials
Javier García de Alcaraz | 2014.10.07 | 16:20 h.
SPORT 
Defensa al Barça i migcampista de contenció en l'Argentina de Sabella, Javier Mascherano és sempre una peça fonamental en els èxits dels equips amb els que juga. La seva acció d'aquest dimecres, desviant en última instància un xut de Arjen Robben que anava directe a gol va ser providencial perquè l'Argentina estigui celebrant el seu retorn a una final d'un Mundial 24 anys després.
Habitualment el futbol no té memòria amb els defenses i no solen recordar intercepcions salvadores, pràcticament miraculoses com la de el 'jefecito' davant Holanda.
Fa tres anys i quatre mesos, el FC Barcelona de Pep Guardiola, havia de remuntar un 2-1 advers contra l'Arsenal en els vuitens de final de la Champions al Camp Nou. Dos gols de Messi i un altre de Xavi van donar la volta a l'eliminatòria però un gol en pròpia de Busquets donava ales als 'gunners'. Corria el minut 86 i una pèrdua de pilota al centre del camp va originar una ràpida contra l'Arsenal que va deixar a Bendtner només davant Valdés. Just en aquest instant va aparèixer la bota salvadora d'un Mascherano colossal.
El Barça va celebrar aquell pas a quarts de final on un feble Xakhtar Donetsk no va ser rival i va permetre de jugar les semifinals contra el Reial Madrid. Els blaugrana van superar els blancs i en la final de Wembley, van derrotar el Manchester de Rooney aconseguint la quarta i última Champions League del FC Barcelona fins al moment.