dilluns, 31 d’octubre del 2016

Guardiola: "Per a nosaltres és una final; per al Barça, no"

Guardiola: "Per a nosaltres és una final; per al Barça, no"

"Segueixo pensant que l'única manera de guanyar-los és atacant. Només vull que els meus equips juguin com m'agrada a mi", diu el tècnic del City



Guardiola: "Per a nosaltres és una final; per al Barça, no"
REUTERS / JASON CAIRNDUFF

Dilluns, 31 d'octubre del 2016 - 15:49 CET
EL PERIODICO                                           
No és un partit qualsevol per a Pep Guardiola i així ho va sentir quan es va asseure a la sala de premsa. Somrient, tranquil, però segur que amb aquell pessigolleig a l'estómac que l'acompanya a les grans cites des dels seus temps de jugador. El Barça ja torna a ser aquí quan encara persisteixen els records del 4-0 al Camp Nou. Del 'hat trick' de Messi. I d'un partit en què el van condemnar els errors que aquest dimarts espera no repetir.
“Per a nosaltres és una final, per a ells no”, ha confessat el tècnic, que per sobre de tot té un desig. I no és l'ànim de revenja. “Veure els tres punts a la classificació”, ha comentat, conscient del molt que s'hi juguen. Penalitzats per l'empat a Glasgow, la classificació està en l'aire, a diferència del Barça, a qui un empat li donaria el pas a quarts.


"Vull que siguem valientes. Hem de protegir-nos i definir millor" (Guardiola)
No ha donat pistes del pla que té al cap, però és fàcil imaginar-se que no canviarà gaire del que va presentar a l'anada. “Vull que siguem valents. Segueixo pensant que l'única manera de guanyar el Barça és atacant. És el que m'agrada fer i com m'agrada que juguin els meus equips, aquesta és la meva força”, ha proclamat en un missatge que no ha deixat mai de repetir. Així que el City mantindrà la pressió a dalt, però cuidant la seva esquena. “Hem de protegir-nos i definir millor”, ha dit.
"Mai pienso que no puc guanyar un partit, però hem de fer un perfecte per guanyar" (Guardiola)
És una de les lliçons que li va deixar el 4-0, un resultat del qual “hem d'aprendre”. I això és el que l'ocupa. Gairebé des del mateix moment que va acabar el partit, convençut que la seva pitjor condemna van ser els propis errors. “Mai penso que no puc guanyar un partit, però hem de fer un perfecte per guanyar”, ha assenyalat, amb especial atenció a les pèrdues de pilota perquè aquí Messi, Suarez i Neymar “són imparables”.

Mostra la imatge al Twitter
Mostra la imatge al Twitter
Safe trip home, City fans! Thanks for the amazing support today as always! 👏🏻
Amb la baixa obligada de Bravo, sancionat per l'expulsió al Camp Nou, Caballero ocuparà el seu lloc. “Willy m'ha ajudat molt des de l'inici. Va ser molt important en els primers passos que vam fer. Li tinc molta estima personal i com a porter. Si l'encerta estarem contents i si falla hi serem per donar-li la mà”. El 0-4 del City al camp del West Bronwich, amb dos gols del Kun Agüero i dos de Gundogan, és el camí que marca Guardiola als seus jugadors per derrotar el Barcelona. S'estan jugant la vida a Europa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada