dilluns, 10 d’octubre del 2016

Guardiola se suma a la campanya de Proactiva Open Arms

Guardiola se suma a la campanya de Proactiva Open Arms

El tècnic del Manchester City fa una crida a anar als cines a veure la pel·lícula 'Astral'


Guardiola se suma a la campanya de Proactiva
Guardiola se suma a la campanya de Proactiva

    Opinió

    Jordi Évole
    Jordi Évole
    Periodista

    Un vaixell de rics per a pobres

    EL PERIÓDICO / BARCELONA
    Dilluns, 10 d'octubre del 2016 - 14:26 CEST
    L'entrenador del Manchester City Pep Guardiola s'ha sumat a la campanya de l'oenagé Proactiva Open Arms, que des de fa una any fa tasques de salvament al Mediterrani, primer a les costes gregues i des de fa uns mesos també a les costes italianes. En un vídeo, l'exentrenador del FC Barcelona afirma que el que passa al Mediterrani és una "tragèdia humanitària" davant la qual no es pot seguir "mirant cap a una altra banda".
    Per això, a la cinta el tècnic fa una crida a anar als cines aquesta setmana a veure 'Astral', el documental gravat per Jordi Évole i l'equip de 'Salvados' a bord del vaixell de Proactiva aquest estiu o a veure el programa del mateix nom diumenge que ve a La Sexta. "Tots podem fer visible el que no és invisible", afirma Guardiola.
    La pel·lícula 'Astral' s'estrenarà a partir d'aquest dimecres en sales de cine de tot Espanya. La recaptació anirà íntegra per a l'oenagé. El documental plasma les vivències de la tripulació de Proactiva Open Arms en el rescat de refugiats i immigrants al Mediterrani central. Un equip de 'Salvados' va estar embarcat amb membres de l'oenagé durant gairebé dues setmanes i d'aquí va néixer la pel·lícula.

    Cap comentari:

    Publica un comentari a l'entrada