diumenge, 1 de novembre del 2015

Visita llampec de Guardiola per recolzar Cruyff

REUNIÓ D'AMICS

Visita llampec de Guardiola per recolzar Cruyff

El tècnic del Bayern i el seu mestre van dinar junts dissabte al restaurant del club de golf del Montanyà

Visita llampec de Guardiola per recolzar Cruyff
SPORT
Pep Guardiola i Johan Cruyff posen amb dos aficionats al restaurant del club de golf del Montanyà, dissabte.
EL PERIÓDICO / BARCELONA
Diumenge, 1 de novembre del 2015 - 18.36 h
De sobres és coneguda l'amistat que uneix Johan Cruyff i Pep Guardiola. Segons publica el diari 'Sport', desprrés d'empatar el divendres davant l'Eintracht de Frankfurt, el tècnic del Bayern dissabte va donar dia lliure als seus jugadors i va agafar un avió rumb a Barcelona per visitar el seu mestre, que està passant per un moment difícil al confirmar-li els metges que té càncer de pulmó.
Cruyff i Guardiola es van reunir al restaurant del club de golf del Montanyà (Osona). Allà van compartir estovalles i conversa durant unes hores davant la mirada de la resta dels comensals. Alguns aficionats no van dubtar a sol·licitar als seus ídols una foto, a la qual cosa tots dos van accedir cordialment, com demostra la imatge que acompanya a aquesta notícia.
Es tracta d'una foto de gran rellevància, ja que és la primera de Cruyff des que va confirmar la seva malaltia, el passat 22 d'octubre. I perquè Guardiola no va dubtar a deixar-ho tot per fer costat al seu amic abans de posar-se a preparar el partit de la Champions d'aquest dimecres contra l'Arsenal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada