dimecres, 18 de novembre del 2015

ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(46).LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT. ATEMPTAT JIHADISTA A PARIS. “ELS NENS DE LA CUP”, I CRONICÓ INDEPENDENTISTA.

Articles del Víctor


03.11-16.11.15
ANEM CAP A LA INDEPENDÈNCIA...(46).LA INDEPENDÈNCIA HA GUANYAT. ATEMPTAT JIHADISTA A PARIS. “ELS NENS DE LA CUP”, I CRONICÓ INDEPENDENTISTA.
TotssomParís !!
El retruc de l'onada d'atemptats de París d'aquest divendres passat 13 de novembre , el 13N ( amb uns 120 morts i més de 200 ferits...), han commocionat Europa i el món, per moltes raons, pels morts, per l'estratègia, pel que representa la capital i pel seu moment mediátic i immediat a causa de la xarxa. Un cadena d'atemptats a diferents punts de París que l'organització jihadista Estat Islàmic ha reivindicat a través de comunicats i gravacions tant en àrab com en francès i que com deia Francesc Marc Alvaro : “ És una ciutat presa, com en estat de setge ...”.
 Per això que qualsevol forma de terrorisme vingui d'on vingui, i sobretot d'aquesta magnitud fa trontollar el principal actiu que té l' ésser humà, la SEGURETAT, el PATIMENT, (conscient o inconscient), i sobretot la POR, - tot això ja ho ampliarem més-. Em sabut que un dels gihadistes que varen fer l'atemptat de París resulta que va néixer el 15 de setembre del 1989 a Bèlgica ( uns 26 anys), i que l'explosió de l'avió rus amb, recordem, més de 200 morts va ser un atemptat. És per això que nosaltres , també diem que: TotssomParís !! 
Els nens de la CUP”.

Reconec que això fa molts dies que ho tenia al pap, però com el Tardà de Polònia, personatge que parodia al Joan Tardà d'ERC, Algú ho havia de dir...!!! -i ja se que molts, moltíssims ho han dit abans amb altres paraules- per què no puc més, i m'ha donat la idea els títols d'alguns articles com: Independentistes contra la Independència , La CUP i la bena, El diabòlic escó 63 o La CUP, reivindica la falç i el martell, entre molts d'altres. En definitiva vull dir que conec el món, la seva manera de ser i molta gent de la CUP, que amb molts soc força amic ,- i que un altre dia amb més temps comentarem- i sempre els he anomenat així per qüestió d'edat : Els nens de la CUP, i també els deia que: Encara esperaven fer l'assalt al Palau d'Hivern de Sant Petersburg, que gairebé fa 100 anys, i ara que estem molt més prop de la independència, els hi diria que no ho vulguin trencar tot, malgrat que puguin les seves enquestes, hi facin com deia un amic de l'antiga Batasuna: “La independència que la porti qui vulgui, quan la tinguem ja en parlarem...” i sobretot en aquests moments que no facin més “Els nens...”. 
El Cronicó independentista. (3) Del 01 al 02 de novembre del 2015.
El diumenge 01 de novembre del 2015, aquest diumenge ICV admet dificultats per fer una llista de coalició d’esquerres pel 20D i el secretari general d’Iniciativa, Josep Vendrell, diu que “no és un tema fàcil”.
...................
La imatge de l'asteroide 2015 TB145, captada per la NASA, més conegut aquests dies pel seu sobrenom, Gran Carabassa, doncs va fer l'aparició per sorpresa durant el Halloween, però resulta que te forma de calavera, va passar a la màxima proximitat de la Terra a les cinc de la tarda i un minut, horari de Greenwich, després va començar a allunyar-se sense cap pertorbació, a part de la sobreexcitació de la comunitat científica.
................... 

Aquest dissabte passat 31 d'octubre hi ha hagut una visita llampec de Pep Guardiola per recolzar Johan Cruyff. Ambdós es van reunir al restaurant del club de golf del Montanyà (Osona), on compartiren taula i conversa durant unes hores. Alguns aficionats van demanar als seus ídols una foto, a la que accediren cordialment, és la primera foto de Cruyff des del passat 22 d'octubre quan li confirmaren la seva malaltia. És de sobres coneguda l'amistat que uneix Johan Cruyff i Pep Guardiola per això després del partit del divendres el tècnic del Bayern va agafar un avió a Barcelona per visitar el seu mestre futbolístic, que passa un moment difícil al qual confirmaren que té càncer de pulmó. Guardiola no va dubtar venir a fer costat al seu amic abans de posar-se a preparar el partit de la Champions.
...................

El dilluns 02 de novembre del 2015, el ministre d'Afers Exteriors José Manuel García-Margallo, en unes declaracions al programa 'Espejo Público', d'Antena 3, es va referir al procés sobiranista, i que creu que a Catalunya ara hi ha: “una revolta en tota regla”, i que una Catalunya independent “quedaria fora del món” - coses semblants que havia dit abans-, i que “el tema de Catalunya té moltíssim a veure amb la política internacional". Margallo, ho va fer en la presentació del llibre que acaba de publicar “Todos los cielos conducen a España
...................
 
La presidenta del Parlament, Carme Forcadell, ha convocat junta de portaveus per dimarts a les 10.15 hores tot i que el PPC no està constituït com a grup, amb l’objectiu de la reunió és atendre les sol·licituds de reconsideració presentades per PSC, C’s i amb el suport dels diputats populars en relació a l’acord d’admissió a tràmit de la proposta de resolució d’inici del procés pactada per Junts pel Sí i la CUP. Forcadell té previst adreçar-se aquest mateix dilluns per escrit als diputats dels PPC per demanar-los que designin alguns representant per assistir a la reunió de la junta. La pretensió de JxSí i la CUP és votar la declaració el dia 9N per fer-la coincidir amb el passat.
...................
El PP amenaça de recórrer al TC la convocatòria de la junta de portaveus Enric Millo demana a Carme Forcadell que es faci enrere i l'acusa de fer un ús “partidista, sectari i antidemocràtic de la mesa” Denuncia que és la presidenta "la que estaria vulnerant els drets dels diputats" facilitant la tramitació de la declaració independentista.
...................
Els precedents donen la raó a la presidenta del Parlament, Carme Forcadell, en la seva decisió de convocar demà la junta de portaveus encara que el PP no hi ha constituït del seu grup parlamentari i no ha elegit els càrrecs interns. La reunió de la junta ´és necessària per qué després la mesa del Parlament convoqui el plenari per aprovar la resolució independentista. Segons fonts parlamentàries, la situació que viurà demà la junta de portaveus ja s'ha viscut en dues ocasions anteriors.
Continuarà el Cronicó
Un macro atemptat a París. Encara juguen els de Junts pel Sí i la CUP, anem fent un Cronicó i així hom n'anirà parlant, tot anant cap a la independència...
Víctor Lluelles i Cardona

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada