dijous, 9 d’abril del 2015

Guardiola pot amb tot

Guardiola pot amb tot

El Bayern estigui en camí de repetir el triplet de la temporada 2012-13, tot i l'allau de baixes

Els problemes se li acumulen a Guardiola
Els problemes se li acumulen a Guardiola
SPORT.ES
2015.04.09 | 16:34 H.
Sense extrems, a causa de les lesions de Robben i Ribéry, Pep Guardiola va haver de modificar el passat dimecres el dibuix tàctic del Bayern per fer front a la eliminatòria de quarts de final a casa del Bayer Leverkusen . Va jugar amb tres centrals en defensa i dos carrilers però ni així va aconseguir que el seu equip desequilibrés el marcador al llarg del temps reglamentari ni en la consegüent pròrroga. El Bayern va aconseguir la classificació gràcies al seu encert des dels 11 metres amb un llançament definitiu protagonitzat per Thiago Alcántara.
Però quan en el minut 34 Guardiola va substituir Benatia per Rode per passar a un dibuix més clàssic amb una defensa de quatre, alguns van interpretar que, intervencionista com és, el tècnic català efectuava el canvi per qüestions tàctiques. No va ser aquesta la raó del canvi. Benatia acabava de patir una lesió muscular a la cuixa i passava a augmentar la nòmina de lesionats a la plantilla del Bayern.
El central marroquí pateix una lesió muscular que li impedirà jugar aquest cap de setmana el partit de la Bundesliga que enfrontarà el Bayern amb l'Eintracht de Frankfurt i és dubte per al partit d'anada dels quarts de final de la Champions League contra el Porto de la propera setmana.
La d'Benatia és l'última d'una llarga llista de baixes que té en suspens els aficionats del Bayern que temen que l'equip no pugui culminar una temporada en què aspira al triplet europeu, al costat del FC Barcelona, ​​Juventus i PSG . Un cop recuperat Thiago Alcántara de la lesió de lligaments del genoll que el va tenir un any apartat dels terrenys de joc, les baixes que maneja ara Guardiola són Ribéry (amb una contusió al genoll), Robben (amb un esquinç en els músculs abdominals), Lloa (amb un trencament del lligament intern del genoll), Schweinsteiger (amb molèsties al turmell), Javi Martínez (inèdit tota la temporada) i Benatia, que ha estat l'últim a caure a conseqüència d'una lesió muscular a la cuixa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada