dijous, 16 d’abril del 2015

El Porto desconnecta el Bayern a Do Dragao (3-1)

La Lliga de Campions / L'altra eliminatòria

El Porto desconnecta el Bayern a Do Dragao (3-1)

El campió alemany cau amb dos gols de Quaresma i un de Martínez

EL PERIODICO
CARLOS F. MARCOTE / MADRID
Dijous, 16 d'abril del 2015
Nit gran a Do Dragao per al Porto, que es va cruspir un Bayern desconegut. Desestabilitzat per la inesperada debilitat d'una defensa de mantega, el campió alemany va ser incapaç d'imposar la seva presumpta superioritat i va caure per primera vegada en la seva història davant un rival portuguès a Europa. Quaresma, amb dos gols, i Jackson Martínez van ser els botxins, mentre que Thiago va evitar que la vetllada acabés en desastre.
Als deu minuts Guardiola ja es preguntava quina mena de fenomen mantenia paralitzat el seu equip, perquè no acabava d'entendre com gent tan experimentada com Xabi Alonso i Dante podien haver-se descompost així amb la pressió rival. L'exmadridista es va girar en zona de màxim risc amb la pilota, l'hi va robar Martínez i Neuer va fer penal al colombià. Quaresma (m. 3) va convertir la pena màxima. Al cap de poc, l'extrem va aprofitar un atac d'inseguretat del central brasiler per robar-li la pilota, plantar-se davant el porter i batre'l amb seguretat (m. 10).
SENSE CONTROL / Un escenari imprevist per al Bayern que, sense Robben ni Ribéry i amb Thiago i Götze desconnectats, no trobava la profunditat que necessitava per enganxar-se al partit mentre el Porto tornava a amenaçar amb un altre robatori d'Herrera. Un desajust defensiu va permetre a Thiago escurçar distàncies a passada de Boateng (m. 28), i el campió alemany va semblar deixar-se anar per agafar per fi el control.
No va ser així i Neuer va estar a punt de ser sorprès en un centre d'Alex que va acabar amb la pilota al travesser. Poc abans del descans va ser Casemiro qui va tenir a l'abast el tercer davant els nous dubtes de Neuer, que sí que va estar atent, després del descans, per evitar veure's superat per un llançament des del seu camp del jugador cedit pel Madrid. També va salvar un pròxim xutde Boateng cap a la seva porteria, però no va ser capaç d'aturar Jackson, autor del tercer després d'una pífia lamentable del central berlinès (m. 65). Quedava temps, però el quadro germànic no va saber desxifrar la manera d'assaltar el fortí portuguès.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada