diumenge, 26 d’abril del 2015

El Bayern, campió de la Bundesliga

FUTBOL INTERNACIONAL

El Bayern, campió de la Bundesliga

L'equip de Guardiola s'assegura el seu 25è títol a falta de quatre jornades després de la derrota del Wolfsburg

És el setè trofeu que conquista el conjunt muniquès des de l'arribada de l'extècnic blaugrana, l'estiu del 2013

Missatge de felicitació que el Bayern ha penjat a la seva web.

FC BAYERN MÜNCHEN
Missatge de felicitació que el Bayern ha penjat a la seva web.
EL PERIODICO
Diumenge, 26 d'abril del 2015 - 20.36 h
A falta de quatre jornades perquè s'acabi la Bundesliga, el Bayern Munic s'ha proclamat aquest diumenge matemàticament campió després que el Wolfsburg perdés en la seva visita al Borussia Monchengladbach (1-0), l'exquip del blaugrana Marc-André ter Stegen. El conjunt que entrena Pep Guardiola, que dissabte es va imposar al Hertha Berlín (1-0), té ara 76 punts i avantatja en 15 el seu immediat perseguidor, una diferència ja insalvable.
El gol del triomf del Borussia Monchengladbach ha arribat al minut 91, gràcies a Max Kruse. Però fins i tot un empat ja li donava el títol al Bayern, que ha conquistat així la seva 25a Lliga, la tercera consecutiva i la segona de l''era Guardiola', que es va fer càrrec de la direcció tècnica del conjunt bavarès l'estiu del 2013 i que compta en la seva plantilla amb Pepe Reina, Juan Bernat, Xabi Alonso, Thiago Alcántara i Javi Martínez.
Des que l'exentrenador del Barça va agafar les regnes, aquest és el setè títol que aconsegueix el Bayern. De moment, ha conquistat dues Lligues, una Copa, una Supercopa d'Europa, un Mundial de Clubs i dues Supercopes d'Alemanya. A més, aquesta temporada està present en les semifinals de la Champions, on es mesurarà amb el Barcelona (6 i 12 de maig), i en les de la Copa d'Alemanya, on tindrà com a rival el Borussia Dortmund.

Notícies relacionades

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada