dimecres, 29 d’abril del 2015

El Bayern rellisca i es queda sense Copa

FUTBOL. EL RIVAL EUROPEU DEL BARÇA

El Bayern rellisca i es queda sense Copa

L'equip de Guardiola no marca ni un penal en la tanda al Dortmund i diu adéu al triplet

EL PERIODICO
MARCOS LÓPEZ
Dimecres, 29 d'abril del 2015
Tenia la final de Copa a la mà i, de sobte, el Bayern de Guardiola es va veure en una tanda de penals que el va fer anar per terra. Superat pel Dortmund en uns desastrosos 20 minuts finals de la segona part, incapaç el campió alemany de reaccionar en la pròrroga malgrat jugar contra 10 en el tram final per l'expulsió de Kampl, i derrotat en la dramàtica tanda de penals. Derrotat el Bayern pel mateix Bayern. Ni més ni menys. Allà, a més de les llàgrimes de Robben al veure's obligat a abandonar la gespa de l'Allianz Arena, trencat una altra vegada quan només havia passat 18 minuts a la gespa, va quedar destrossat el Bayern de Guardiola.
Fos per l'esforç físic d'un equip que va amb el pilot vermell del dipòsit d'energia encès, de tants problemes físics. Van arribar els penals i l'Allianz, ple fins al capdamunt, va pensar que el Bayern, que havia guanyat les 12 últimes pròrrogues, també guanyaria aquesta. Però el somni del triplet per a Guardiola -campió de Lliga ja, semifinalista de la Champions contra el Barça i des d'ahir a la nit semifinalista perdedor de la Copa- es va trencar d'una forma tràgica. Tràgica per a un equip és que Lahm, el capità, rellisqui just abans de llançar el primer penal i la pilota vagi a parar als núvols.
DE RELLISCADA EN RELLISCADA / Més tràgic va resultar encara que Xabi Alonso, un altre dels especialistes en penals, també patinés. I, com a cruel detall del destí, de la mateixa manera que Lahm. Així mateix. Semblava que allà a baix, sota el punt de penal, hi havia un forat negre per on es colaven els dos primers jugadors del Bayern. Gundogan i Kehl, en canvi, els dos primers llançadors del Dortmund semblaven disparar des d'un altre lloc. Un parell de golassos inapel·lables per ficar la por al poble bavarès. De relliscada en relliscada anava el Bayern fins a la tragèdia final. Goëtze va llançar el tercer, repel·lit felinament per Langerak, abans que el guionista, pervers per a Guardiola, dibuixés l'últim capítol d'una duríssima nit.
NEUER, AL TRAVESSER / Va ser Neuer qui va mantenir el Bayern amb un fil d'esperança a l'aturar el xut de Hummels, el central que tot Europa volia, que ahir a la nit a Munic es va veure lent i sense forma. Fins i tot pesat, tan desubicat que costa creure que els grans del continent es barallessin un dia per ell. Com per Reus, un altre jugador que s'ha anat apagant. Però el Dortmund tenia encara un últim aliat per sortir triomfador de l'Allianz. Neuer va disparar, ¡sí Neuer!, el quart penal. Va tirar amb energia i la pilota es va estavellar amb violència al travesser. El Dortmund aconseguia així una última oportunitat per acomiadar-se de Klopp amb un títol -Arminia i Wolfsburg lluitaran avui per un altre lloc a la final- i el Bayern, en canvi, va acabar irritat, desencaixat com Guardiola, ple d'ira per dos penals que no li van xiular en el partit.
I, sobretot, perquè en va tirar quatre a la tanda (Thiago i Müller havien sigut substituïts a la segona part, mentre Robben plorava la nova desgràcia) i no en va marcar cap. Quatre llançaments, zero gols. Dos van patinar, com si l'Allianz fos un estadi d'arenes movedisses, i l'equip es va acomiadar del somni del triplet.

Guardiola suspèn una roda de premsa amb mitjans catalans

29/04/2015
Futbol

Guardiola suspèn una roda de premsa amb mitjans catalans

Pep Guardiola
Pep Guardiola - EFE

El tècnic del Bayern decideix no comparèixer a l'Open Media Day de la Champions per "la situació especial" de l'equip a causa de les lesions

Bernat Vilaró
El Singular
L'entrenador del Bayern de Munic, Pep Guardiola, ha decidit suspendre la roda de premsa que havia de fer aquest dimecres al migdia en l'Open Media Day de la Champions, a causa de "la situació especial" que pateix el club alemany per les lesions. En la compareixença hi havia força mitjans de comunicació catalans. En el lloc de Guardiola seran els jugadors els qui atendran els mitjans en aquesta roda de premsa especial de la Champions.

D'altra banda, cal recordar que Guardiola ja va fer ahir una roda de premsa pel partit de les semifinals de la Copa Alemanya contra el Borussia, i divendres en fa una altra, prèvia al partit de la Bundesliga, a més de la que farà el dissabte, després del mateix matx. Entre les lesions i la saturació de rodes de premsa, el tènic de Santpedor ha decidit no assistir a la d'aquest dimecres.

Sense Robben ni Lewandowski

En el partit d'aquest dimarts contra el Borussia Dortmund, on el Bayern va caure eliminat a les semifinals de la Copa d'Alemanya, Arjen Robben va patir un trencament muscular a la cuixa esquerra i es perdrà el que queda de temporada.

A aquesta baixa segura pel duel contra el Barça se li suma la de Robert Lewandowski, que en el mateix partit es va trencar la mandíbula superior i la cavitat nasal, a més de patir una commoció cerebral. El davanter tampoc podrà disputar ni l'anada ni la tornada contra els blaugrana.

dimarts, 28 d’abril del 2015

Guardiola: “Tenemos una final contra el Dortmund”

Pep Guardiola en rueda de prensa

Pep Guardiola en rueda de prensa

Guardiola: “Tenemos una final contra el Dortmund”

  • El técnico del Bayern no descarta que juegue Robben aunque asegura que “ha estado cinco semanas lesionado”.




El entrenador del Bayern Múnich, Pep Guardiola, no quiso descartar hoy que Arjen Robben, tras cinco semanas de baja, salga este martes como titular en la semifinal de la Copa de Alemania ante el Borussia Dortmund. “Arjen no es un jugador que salga del banquillo, si está en forma jugará mañana desde el comienzo”, dijo Guardiola para responder a una pregunta acerca de si podía esperarse que jugase algunos minutos contra el Dortmund.
Robben regresó ayer a los entrenamientos con el grupo y se cuenta con él a más tardar en las semifinales de la Liga de Campeones contra el Barcelona. “Arjen necesita poco tiempo para recuperar su condición y es muy fuerte aquí”, dijo Guardiola llevándose el dedo índice a la frente. Guardiola admitió que en los últimos dos meses, cuando el Bayern llegó a tener convocatorias con sólo 13 jugadores debido a las lesiones, la ausencia de Robben fue una de las que más pesó. “Arjen nos ha hecho falta, nos faltaba para resolver situaciones uno a uno en ataque”, dijo Guardiola.
Otro regreso ha sido el de Bastian Schweisteiger, que reapareció con un gol ante el Hertha Berlín. El regreso de Schweinsteiger y el de Thiago hace que Guardiola tenga más posibilidades para armar el centro del campo y que probablemente se enfrente mañana al problema de tener que hacer un descarte. “Bienvenido sea el problema, llevaba dos meses sin tenerlo porque tenía apenas jugadores para completar la alineación”, explicó. Con respecto al partido de mañana, Guardiola dijo que será otra vez difícil e intenso como todos los enfrentamientos que ha tenido el Bayern contra el Dortmund de Jürgen Klopp. “Hemos jugado seis o siete veces contra el Dortmund, hemos perdido y hemos ganado pero siempre han sido partidos de gran intensidad”, recordó.
El Dortmund, para Guardiola, pese a los problemas que tuvo en esta temporada en la Bundesliga, sigue siendo uno de los mejores equipos de Alemania. El último enfrentamiento, que se saldó con una victoria por 1-0 para el Bayern, fue calificado por Guardiola como un paso clave para lograr el título de la Bundesliga de esta temporada, que quedó escriturado el fin de semana. “Era un momento difícil, estábamos llenos de lesionados y si perdíamos el Wolfsburgo hubiera podido recortar la distancia a cuatro puntos y hubiéramos tenido una situación muy peligrosa”, dijo Guardiola. “Tal vez fue uno de nuestros peores partidos, ganamos porque Thomas (Müller) y Lewy (Robert Lewandowski) tuvieron un momento perfecto”, dijo.
Guardiola defiende la actitud de Garitano en Almería
Pep Guardiola ha mostrado su punto de vista respecto a la decisión del técnico del Almería de abandonar la sala de prensa después del revuelo que se generó tras el partido del Eibar en Almería a raíz de que Garitano respondiera en euskera unas preguntas que le hicieron en esta lengua: “Veo bien la actitud de Garitano. Cada uno reacciona como le parece. Tarde o temprano conseguiremos que todo el mundo entienda que en el mundo se puede hablar en las mil lenguas que hay, y el catalán es una lengua más. No porque sea cooficial. Se habla porque es una lengua y, sino se entiende, se hace la traducción. No hay ningún problema. Por otro lado, me parece que todo el mundo lo ha entendido perfectamente”.

dilluns, 27 d’abril del 2015

Pep Guardiola carga contra la prensa española y el entorno del Barça

Pep Guardiola carga contra la prensa española y el entorno del Barça

21/04/2015 - 8:49

Guardiola-Rp-Champions-2015-efe.jpg - 225x250
Guardiola, durante su intervención. Imagen: EFE

Pep Guardiola aprovechó la rueda de prensa previa al duelo entre el Bayern de Múnich y el Oporto para lanzar un dardo a la prensa español y, de paso, al Barça y su entorno. Preguntado por las últimas polémicas generadas en el conjunto bávaro (dimisión de su médico, bronca a uno de los galenos en público, derrota en Múnich...), el de Santpedor insistió en afirmar que cumplirá su contrato y en señalar el ambiente que tenía en la ciudad condal como peor al que vive en Alemania.
"Voy a cumplir el contrato. Y no es el momento. Comparado con donde vengo, aquí la vida es mucho más cómoda que allí. El Barça es un club grande y cuando se pierde es normal que la gente dé su opinión y no esté contento con el entrenador y el juego. No es novedad esto", empieza a afirmar.
"¿Así que el lío de los últimos días es mucho menor a cualquiera que hayas tenido en Barcelona?", le repregunta el periodista.
"Sí, mucho mejor. Aquí la gente disfruta mucho del fútbol y de otras cosas. No es la parte central de sus vidas", apostilló el técnico.

En profundidad
 
 

diumenge, 26 d’abril del 2015

El Bayern, campió de la Bundesliga

FUTBOL INTERNACIONAL

El Bayern, campió de la Bundesliga

L'equip de Guardiola s'assegura el seu 25è títol a falta de quatre jornades després de la derrota del Wolfsburg

És el setè trofeu que conquista el conjunt muniquès des de l'arribada de l'extècnic blaugrana, l'estiu del 2013

Missatge de felicitació que el Bayern ha penjat a la seva web.

FC BAYERN MÜNCHEN
Missatge de felicitació que el Bayern ha penjat a la seva web.
EL PERIODICO
Diumenge, 26 d'abril del 2015 - 20.36 h
A falta de quatre jornades perquè s'acabi la Bundesliga, el Bayern Munic s'ha proclamat aquest diumenge matemàticament campió després que el Wolfsburg perdés en la seva visita al Borussia Monchengladbach (1-0), l'exquip del blaugrana Marc-André ter Stegen. El conjunt que entrena Pep Guardiola, que dissabte es va imposar al Hertha Berlín (1-0), té ara 76 punts i avantatja en 15 el seu immediat perseguidor, una diferència ja insalvable.
El gol del triomf del Borussia Monchengladbach ha arribat al minut 91, gràcies a Max Kruse. Però fins i tot un empat ja li donava el títol al Bayern, que ha conquistat així la seva 25a Lliga, la tercera consecutiva i la segona de l''era Guardiola', que es va fer càrrec de la direcció tècnica del conjunt bavarès l'estiu del 2013 i que compta en la seva plantilla amb Pepe Reina, Juan Bernat, Xabi Alonso, Thiago Alcántara i Javi Martínez.
Des que l'exentrenador del Barça va agafar les regnes, aquest és el setè títol que aconsegueix el Bayern. De moment, ha conquistat dues Lligues, una Copa, una Supercopa d'Europa, un Mundial de Clubs i dues Supercopes d'Alemanya. A més, aquesta temporada està present en les semifinals de la Champions, on es mesurarà amb el Barcelona (6 i 12 de maig), i en les de la Copa d'Alemanya, on tindrà com a rival el Borussia Dortmund.

Notícies relacionades

dissabte, 25 d’abril del 2015

Guardiola enciende las alarmas: "Estamos al límite, nos faltan jugadores"

SABEU QUE EL DIARI SPORT A ELIMINAT LA TRADUCCIÓ AL CATALÀ, PELS VOLS DE SANT JORDI, PATRIOTISME I BARCELONISME PUR...!!!

"Tenemos muchos problemas", advierte el técnico del Bayern

Guardiola enciende las alarmas: "Estamos al límite, nos faltan jugadores"

Pep Guardiola no da por ganada la Bundesliga tras la victoria de este sábado ante el Hertha y, a pocos días de medirse al Barça en la Champions, afirma que su equipo tiene "muchos problemas" debido a las bajas

Guardiola ve muy justo de fuerzas al Bayern
Guardiola ve muy justo de fuerzas al Bayern AFP
SPORT.ES
25-4-2015 | 21:47 H.
El técnico del Bayern advirtió que "teóricamente somos campeones, pero no matemáticamente. Aún tenemos grandes problemas, nos faltan jugadores para hacer rotaciones, el martes jugamos ante el Dortmund, y luego con el Barça. Nuestros jugadores están cansados, son muchos partidos acumulados. Hoy mismo éramos unos 13 ó 14 jugadores", afirmó este sábado Guardiola, según informa la web del diario 'Ara'.
El ex entrenador barcelonista 'radiografió' la situación del Bayern a apenas diez días de visitar el Camp Nou. Así, recordó que Pizarro disputó su primer cuarto de hora "después de dos meses lesionado"; que Javi Martínez "viene de ocho meses lesionado"; que Rafinha "está tocado" y Bernat "no podía jugar", ni tampoco Xabi Alonso; o que Schweinsteiger "tuvo 90 minutos tras completar sólo tres entrenamientos".
"Tenemos muchos problemas. Rode ha jugado de lateral zurdo, Benatia puede volver y Robben también, pero han estado un mes fuera. Hoy estamos contentos porque somos casi campeones, pero la situación es límite", argumentó Pep.
Guardiola, de todas formas, se muestra esperanzado de cara al cruce europeo: "Ahora jugaremos contra el Barça, el mejor equipo del mundo, y lo intentaremos".

El Bayern ya es virtual campeón

SABEU QUE EL DIARI SPORT A ELIMINAT LA TRADUCCIÓ AL CATALÀ, PELS VOLS DE SANT JORDI, PATRIOTISME I BARCELONISME PUR...!!!

Bayern Múnich, 1 - Hertha Berlín, 0

El Bayern ya es virtual campeón

El conjunto de Pep Guardiola, próximo rival del Barça en Champions, derrotó al Hertha Berlín con un gol de Bastian Schweinsteiger el día de su reaparición

Schweinsteiger celebrando con Weiser su gol ante el Hertha Berlín
Schweinsteiger celebrando con Weiser su gol ante el Hertha Berlín EFE.
EFE
SPORT
25-4-2015 | 20:41 H.
El Bayern Múnich derrotó al Hertha Berlín con un gol de Bastian Schweinsteiger el día de su reaparición tras una baja de varias semanas y quedó a un punto de asegurarse matemáticamente el título de la Bundesliga. Los de Pep Guardiola podrían ser campeones este domingo sin jugar si el Wolfsburgo pierde o empata contra el Borussia Mönchengladbach.
El Bayern presentó cinco cambios con respecto al equipo que había arrasado el martes del Oporto. Juan Bernat, Xabi Alonso y Thiago Alcántara empezaron el partido en el banquillo, Rafinha faltó por un problema de abductores y Holger Badstuber por una lesión muscular que le hará perderse el resto de la temporada. En lugar de los ausentes estuvieron en el campo Mitch Weiser, como lateral izquierdo, Sebastin Rode, en la otra banda, Boafim Dante, como defensa central, y en el centro del campo Gianluca Gaudino y Bastian Schweinsteiger.
ROTACIONES PENSANDO EN DORTMUND Y BARÇA
Las razones de los cambios, al margen de las dos bajas por lesión, eran claras. El Bayern había llegado al partido con los duelos contra el Oporto todavía en los huesos y con las semifinales de la Copa de Alemania -ante el Borussia Dortmund- y de la Liga de Campeones -contra el FC Barcelona- ya en la cabeza. El Bayern no le puso al partido la misma intensidad que al duelo de vuelta contra el Oporto -tampoco era de esperar que lo hiciera-, pero se apoderó de la pelota desde el principio, frente a un Hertha replegado que defendía bien su área y buscaba de cuando en cuando salidas al contragolpe. Una de ellas fue peligrosa, en el minuto 9, cuando Valentin Stocker no alcanzó a rematar un buen centro de Nico Schulz. El Bayern jugaba en la mitad contraria, con control, con precisión en los pases hasta el borde del área, pero sin mayor contundencia. Las llegadas que hubo en el primer tiempo -un cabezazo de Thomas Müller claramente por encima del larguero, un remate de Gaudino a las manos del portero y otro raso y débil de Müller-, no representaron verdadero peligro para el Hertha.
EL BAYERN MANTUVO EL DOMINIO
En la segunda parte, en cambio, aunque el dominio del Bayern seguía siendo claro, el Hertha tuvo la que hasta ese momento fue la mejor ocasión del partido. En un contragolpe, en el minuto 55, Schulz se quedó solo ante Manuel Neuer, que desvió el balón a saque de esquina con una gran parada. En el último cuarto de hora, el Bayern empezó a tener ocasiones y al final terminó marcando el gol de la victoria. Thiago había entrado en el minuto 67 y eso le había dado al juego del equipo de Pep Guardiola un poco más de creatividad.
APARECIÓ SCHWEINSTEIGER
Primero, en el minuto 77 un cabezazo de Robert Lewandowski fue desviado a saque de esquina por el meta Sascha Burke. Luego, el 79 Schweinsteiger, otra vez de cabeza, estrelló un balón contra un poste. Finalmente, el gol llegó en el 80, tras una gran jugada de Mitchel Weiser, que, tras deshacerse de media defensa del Hertha con un túnel incluido, ganó la línea de fondo y lanzó un centro para que Schweinsteiger definiera con la pierna derecha desde cerca del punto penal.

divendres, 24 d’abril del 2015

Champions-League-Halbfinale – die Auslosung | Wer muss gegen die Bayern ran?

Champions-League-Halbfinale – die AuslosungWer muss gegen die Bayern ran?

Vergrößern Bayern München, Champions League Auslosung
Juve, Real, Barca und Bayern – wer spielt im Champions-League-Halbfinale gegen wen?
Foto: dpa
BILD
Wer muss im Halbfinale der Champions League gegen die Bayern ran?
In Nyon (Schweiz) wird heute die Runde der letzten Vier ausgelost. Mögliche Bayern-Gegner: Guardiolas Ex-Klub FC Barcelona, Real Madrid mit den deutschen Nationalspielern Toni Kroos und Sami Khedira und der italienische Meister Juventus Turin.
Der deutsche Rekordmeister hat sich mit der 6:1-Gala im Viertelfinal-Rückspiel gegen den FC Porto viel Respekt verschafft.

Mehr zur Champions League

Bayern vs. Porto 6:1 TORGASMUS! Da platzt sogar Pep die Hose!

Bei der 6:1-Gala der Bayern fliegen dem FC Porto die Tore nur so um die Ohren. Und FCB-Trainer Guardiola platzt die Hose.
Vor der Champions-League-Auslosung wird auch das Halbfinale der Europa League ausgelost. Wolfsburg schied im Viertelfinale als letzter deutscher Verein gegen den SSC Neapel aus. Mario Gomez schaffte mit dem AC Florenz den Einzug ins Halbfinale.
Die anderen Halbfinalisten: Titelverteidiger FC Sevilla und Ukraine-Klub Dnjepr Dnjepropetrowsk.

Verfolgen Sie die Auslosung des Halbfinales der Champions League hier im Live-Ticker!

Live

KEINE NEUEN MELDUNGEN Seite neu laden.
  1. Europa League

    Der FC Sevilla trifft im 2. Halbfinale auf den Klub von Mario Gomez: AC Florenz. Der Titelverteidiger aus Spanien hat Heimrecht.
  2. Uefa überrascht

    Zuerst werden die Halbfinale der Europa League ausgelost: Neapel empfängt Ukraine-Klub Dnjepr Dnjepropetrowsk.
  3. Deutsche Losfee

    Der ehemalige deutsche Nationalspieler Karl-Heinz Riedle (49/Foto) wird heute in Nyon mit Uefa-Generalsekretär Gianni Infantino das Champions-League-Halbfinale auslosen. Riedle gewann 1997 mit Borussia Dortmund gegen Juventus Turin (3:1) die Champions League. Riedle erzielte im Finale einen Doppelpack zum zwischenzeitlichen 2:0.
    Vergroessern
    Foto:
  4. Heimrecht im Finale

    In einer zusätzlichen Auslosung wird festgelegt, ob der Gewinner des Halbfinals 1 oder der Gewinner des Halbfinals 2 im Finale Heimrecht hat. Das Finale steigt am 6. Juni im Berliner Olympiastadion.
  5. Franz Beckenbauer bei Sky

    Vergrößern
    Foto:AP/dpa
    Auf den FC Barcelona möchte ich im Halbfinale noch nicht treffen. Diese Mannschaft kannst Du vielleicht in einem Spiel schlagen, aber in zwei Partien wird es schwer.
    Franz Beckenbauer bei Sky
  6. Heimrecht im Halbfinale

    Die Mannschaft, welche zuerst gezogen wird, bestreitet das Hinspiel zu Hause. Die Halbfinalpartien werden am 5./6. und am 12./13. Mai ausgetragen.
  7. So läuft die Auslosung

    Die Halbfinal-Paarungen werden in einer offenen Auslosung bestimmt, wobei keine Mannschaften gesetzt sind und auch Mannschaften aus dem gleichen Nationalverband aufeinandertreffen können.
  8. Uefa-Präsident Platini übergibt Pokale an Berlins Bürgermeister

    Uefa-Präsident Michel Platini bringt die beiden Champions-League-Pokale nach Berlin. Am Montag übergibt der Chef der Europäischen Fußball-Union im Roten Rathaus die Trophäen an Berlins Regierenden Bürgermeister Michael Müller (SPD).
  9. Bayern-Gala gegen Porto

    Der FC Bayern rauscht mit einem 6:1 im Viertelfinal-Rückspiel gegen den FC Porto ins Halbfinale der Champions League. Genießen Sie noch einmal die Highlights der Bayern-Gala im Video.
    Bayern München schlägt Porto im Rückspiel des Champion-League-Viertelfinales mit 6:1 und zieht ins Halbfinale ein.
  1. 6:1-Sieg gegen Porto Galaktische Bayern im CL-Halbfinale

    Quelle: Sky
  2. Ex-Bayern-Star Paul Breitner bei Sky

    Vergrößern
    Foto:dpa
    Den anderen Mannschaften geht die Düse. Sie haben gegen den FC Porto gesehen, zu was der FC Bayern in der Lage ist, obwohl wir so viele Verletzte haben.
    Ex-Bayern-Star Paul Breitner bei Sky

dijous, 23 d’abril del 2015

El Bayern vol renovar ja Guardiola

FUTBOL

El Bayern vol renovar ja Guardiola

El president del club bavarès, Karl-Heinz Rummenigge, ho explica a una entrevista publicada pel diari 'Bild', on també diu que no li preocupa l'interès d'altres clubs pel tècnic català

El president del Bayern Munic, Karl-Heinz Rummenigge, vol començar a negociar la renovació de Pep Guardiola aquest any, tot i que el contracte de l'entrenador no conclou fins al final de la pròxima temporada. En una entrevista difosa aquest dijous pel diari popular alemany Bild, Rummenigge explica que en el segon semestre arrencaran les converses "amb l'objectiu de perllongar el contracte de Pep Guardiola", ha explicat Rummenigge.
"Crec que tenim molt bones bases per tenir-lo com a entrenador aquí després de 2016", ha assenyalat el president en referència al final de l'actual contracte del tècnic català, previst per al 30 de juny. Sobre l'interès per Guardiola d'altres equips europeus, com ara el Manchester United, Rummenigge es mostra confiat de poder retenir l'entrenador: "No em preocupa. Això només demostra la qualitat del nostre entrenador", ha afirmat.
Rummenigge defensa així mateix a Guardiola després de les últimes crítiques entorn al seu paper al club bavarès i recalca que "Pep respecta totalment la cultura del Bayern de Munic". No hi ha ningú al club "que hagi de tractar amb Pep i no estigui entusiasmat amb ell", afegeix, després de negar que Guardiola tingui "massa poder" a l'equip bavarès.

dissabte, 18 d’abril del 2015

Pep schont drei Stars

Pep schont drei Stars

Das Spiel gegen Hoffenheim ab 15.30 Uhr hier im Live-Ticker

Vergrößern Pep schont drei Stars
Bayern-Trainer Pep Guardiola (r.) schont gegen Hoffenheim Alonso, Boateng und Thiago
Foto: Reuters, Witters, AP/dpa
BILD
Hoffenheim vor der Brust, Porto im Kopf...
Die Bayern müssen heute gegen Hoffenheim (15.30 Uhr, hier im Live-Ticker) ran, denken aber offensichtlich nur an das Viertelfinal-Rückspiel in der Champions League. Trainer Pep Guardiola (44) schont drei Stars fürs Porto-Spiel am Dienstag.
Vergrößern Unter der Woche gegen Porto noch im Einsatz, heute wird er geschont: Bayern-Star Thiago
Unter der Woche gegen Porto noch im Einsatz, heute wird er geschont: Bayern-Star Thiago
Foto: AFP
Guardiola muss in Sinsheim auf acht verletzte Spieler verzichten. Dazu setzt er noch drei Stars auf die Bank – Boateng, Thiago und Alonso bekommen eine Pause. Ganz klar: Die Drei sollen ausgeruht ins so wichtige Champions-League-Spiel gehen.

Hintergrund

162
Pep fehlen acht Stars gegen Hoffenheim

Das Bayern-Lazarett Pep fehlen 8 Stars gegen Hoffenheim

Die dramatische Verletzten-Misere bei den Bayern. Gegen Hoffenheim muss Trainer Pep Guardiola (44) auf acht Stars verzichten.
Der Bayern-Trainer lässt dafür die Jungen ran: Rode, Weiser und Gaudino spielen von Beginn.

FC Bayern München         @FCBayern
Aufstellung FCB / Line up: Neuer (K) - Dante, Lewandowski, Rafinha, Gaudino, Bernat, Götze, Rode, Müller, Badstuber, Weiser | ^M.Hörwick


 
Eine erste Elf, die gegen Porto mit Sicherheit ganz anders aussehen wird. Die Bayern müssen gegen die Portugiesen die 1:3-Pleite aus dem Hinspiel aufholen. Da muss die Bundesliga bei zehn Punkten Vorsprung auf den Zweiten Wolfsburg eine untergeordnete Rolle spielen.
1px
Ihre Reaktion zu diesem Thema

Bundesliga bei Bild
Foto: Andreas Pohl, dpa
Jetzt Mitglied in der BILD.de-Community werden, um diesen Artikel diskutieren zu können.
 
 
TABELLE Bundesliga
Pl.VereinSp.SUNTorePkt.
01
Bayern München29234275:1373
02
VfL Wolfsburg28186462:3060
03
Bayer Leverkusen29159556:3154
04
Bor. Mönchengladbach29159544:2254
05
FC Schalke 0428118937:3141
06
FC Augsburg281231334:3639
07
1899 Hoffenheim291071243:4637
08
Borussia Dortmund291061338:3736
09
Eintracht Frankfurt29991151:5736
10
Werder Bremen28981143:5735
11
1. FSV Mainz 0529713940:4034
12
1. FC Köln298101129:3534
13
Hertha BSC29971334:4534
14
SC Freiburg296111228:3929
15
Hannover 9629781432:4929
16
SC Paderborn 0729691425:5627
17
VfB Stuttgart28681431:5126
18
Hamburger SV28671516:4325
  • Champions League
  • Champions League Quali.
  • Europa League Quali.
  • Relegation
  • Abstieg
  • Europa League

divendres, 17 d’abril del 2015

Pep Guardiola, entraîneur de Manchester City en 2016?

Pep Guardiola, entraîneur de Manchester City en 2016?

Le | Mis à jour le | 13 Commentaires

Le club anglais serait la prochaine destination de l'Espagnol, d'après Paul Scholes.

L'EQUIPE
Pep Guardiola s'est engagé avec le Bayern Munich en 2013. (Sebastian Widmann/WITTERS/PRESSE SPORTS).
Pep Guardiola s'est engagé avec le Bayern Munich en 2013. (Sebastian Widmann/WITTERS/PRESSE SPORTS).
D’après l’ancien joueur de Manchester United Paul Scholes, Pep Guardiola, actuel entraîneur du Bayern Munich,  pourrait s’engager avec Manchester City en 2016. «D’après mes informations, Pep Guardiola deviendra le coach de Manchester City à la fin de son contrat avec le Bayern», affirme-t-il dans The Independent.

Scholes, collaborateur régulier du journal, ne tarit pas d’éloges à l’égard de Jürgen Klopp, qui a décidé de quitter son poste d’entraîneur de Dortmund. L’Anglais estime que le coach pourrait également réussir en Premier League. Mais selon lui, Pep Guardiola serait la priorité de City. Arrivé à Munich en 2013, l’ancien technicien du FC Barcelone a remporté un championnat et une coupe d’Allemagne. Au niveau mondial, il s’est imposé en Supercoupe d’Europe et dans la Coupe du monde des clubs.

dijous, 16 d’abril del 2015

El Porto desconnecta el Bayern a Do Dragao (3-1)

La Lliga de Campions / L'altra eliminatòria

El Porto desconnecta el Bayern a Do Dragao (3-1)

El campió alemany cau amb dos gols de Quaresma i un de Martínez

EL PERIODICO
CARLOS F. MARCOTE / MADRID
Dijous, 16 d'abril del 2015
Nit gran a Do Dragao per al Porto, que es va cruspir un Bayern desconegut. Desestabilitzat per la inesperada debilitat d'una defensa de mantega, el campió alemany va ser incapaç d'imposar la seva presumpta superioritat i va caure per primera vegada en la seva història davant un rival portuguès a Europa. Quaresma, amb dos gols, i Jackson Martínez van ser els botxins, mentre que Thiago va evitar que la vetllada acabés en desastre.
Als deu minuts Guardiola ja es preguntava quina mena de fenomen mantenia paralitzat el seu equip, perquè no acabava d'entendre com gent tan experimentada com Xabi Alonso i Dante podien haver-se descompost així amb la pressió rival. L'exmadridista es va girar en zona de màxim risc amb la pilota, l'hi va robar Martínez i Neuer va fer penal al colombià. Quaresma (m. 3) va convertir la pena màxima. Al cap de poc, l'extrem va aprofitar un atac d'inseguretat del central brasiler per robar-li la pilota, plantar-se davant el porter i batre'l amb seguretat (m. 10).
SENSE CONTROL / Un escenari imprevist per al Bayern que, sense Robben ni Ribéry i amb Thiago i Götze desconnectats, no trobava la profunditat que necessitava per enganxar-se al partit mentre el Porto tornava a amenaçar amb un altre robatori d'Herrera. Un desajust defensiu va permetre a Thiago escurçar distàncies a passada de Boateng (m. 28), i el campió alemany va semblar deixar-se anar per agafar per fi el control.
No va ser així i Neuer va estar a punt de ser sorprès en un centre d'Alex que va acabar amb la pilota al travesser. Poc abans del descans va ser Casemiro qui va tenir a l'abast el tercer davant els nous dubtes de Neuer, que sí que va estar atent, després del descans, per evitar veure's superat per un llançament des del seu camp del jugador cedit pel Madrid. També va salvar un pròxim xutde Boateng cap a la seva porteria, però no va ser capaç d'aturar Jackson, autor del tercer després d'una pífia lamentable del central berlinès (m. 65). Quedava temps, però el quadro germànic no va saber desxifrar la manera d'assaltar el fortí portuguès.

dijous, 9 d’abril del 2015

Pep Guardiola shows off his basketball skills in Bayern Munich win

Guardiola pot amb tot

Guardiola pot amb tot

El Bayern estigui en camí de repetir el triplet de la temporada 2012-13, tot i l'allau de baixes

Els problemes se li acumulen a Guardiola
Els problemes se li acumulen a Guardiola
SPORT.ES
2015.04.09 | 16:34 H.
Sense extrems, a causa de les lesions de Robben i Ribéry, Pep Guardiola va haver de modificar el passat dimecres el dibuix tàctic del Bayern per fer front a la eliminatòria de quarts de final a casa del Bayer Leverkusen . Va jugar amb tres centrals en defensa i dos carrilers però ni així va aconseguir que el seu equip desequilibrés el marcador al llarg del temps reglamentari ni en la consegüent pròrroga. El Bayern va aconseguir la classificació gràcies al seu encert des dels 11 metres amb un llançament definitiu protagonitzat per Thiago Alcántara.
Però quan en el minut 34 Guardiola va substituir Benatia per Rode per passar a un dibuix més clàssic amb una defensa de quatre, alguns van interpretar que, intervencionista com és, el tècnic català efectuava el canvi per qüestions tàctiques. No va ser aquesta la raó del canvi. Benatia acabava de patir una lesió muscular a la cuixa i passava a augmentar la nòmina de lesionats a la plantilla del Bayern.
El central marroquí pateix una lesió muscular que li impedirà jugar aquest cap de setmana el partit de la Bundesliga que enfrontarà el Bayern amb l'Eintracht de Frankfurt i és dubte per al partit d'anada dels quarts de final de la Champions League contra el Porto de la propera setmana.
La d'Benatia és l'última d'una llarga llista de baixes que té en suspens els aficionats del Bayern que temen que l'equip no pugui culminar una temporada en què aspira al triplet europeu, al costat del FC Barcelona, ​​Juventus i PSG . Un cop recuperat Thiago Alcántara de la lesió de lligaments del genoll que el va tenir un any apartat dels terrenys de joc, les baixes que maneja ara Guardiola són Ribéry (amb una contusió al genoll), Robben (amb un esquinç en els músculs abdominals), Lloa (amb un trencament del lligament intern del genoll), Schweinsteiger (amb molèsties al turmell), Javi Martínez (inèdit tota la temporada) i Benatia, que ha estat l'últim a caure a conseqüència d'una lesió muscular a la cuixa.

Guardiola demostra els seus dots en el bàsquet

Alemanya

Guardiola demostra els seus dots en el bàsquet

Una de les imatges curioses del Bayer Leverkusen-Bayern Munic de Copa va tenir com a protagonista a Pep Guardiola

Guardiola, durant el Bayer Leverkusen-Bayern
Guardiola, durant el Bayer Leverkusen-Bayern
SPORT.es
2015.04.09 | 13:25 H.
El tècnic català Pep Guardiola va aprofitar un instant en què el joc estava interromput per agafar la pilota i posar-se a botar com si d'una pilota de bàsquet es tractés. Per si fos poc, va decidir llançar l'esfèric cap al col·legiat del partit com si fos un triple.
Curiós gest de Guardiola en un partit en què el Bayern de Munic va aconseguir, no sense esforç, ficar-se en les semifinals de la DFB Pokal , la Copa d'Alemanya, en derrotar al Bayer Leverkusen a la tanda de penals. Els primers 120 minuts van acabar en empat a zero.

dimarts, 7 d’abril del 2015

Guardiola, el llibre i la campanya de moda

CAFÈ BAVIERA

Guardiola, el llibre i la campanya de moda



El dia de Sant Jordi del 2010 Guardiola va fer una roda de premsa més tensa que de costum. La premsa li buscava les pessigolles perquè el Barça havia perdut 3 a 1 al camp de l’Inter en les semifinals de la Champions. L’únic moment distès va ser quan li van preguntar quin llibre li havien regalat per Sant Jordi. La resposta, que de tan sincera semblava preparada, va ser Elogi del pessimisme. Li va costar que els periodistes el creguessin. Joseph Jerphagnon, un filòsof francès, havia escrit un volum sobre aquella teoria -mai prou trinxada- de Jorge Manrique que “ cualquier tiempo pasado fue mejor ”. Un any després del Barça dels sis títols i immersos ja en les comparacions malaltisses de l’entorn culer, aquell llibre semblava una broma just la vigília que el Barça havia de rebre el Xerez, l’últim classificat. Quedaven quatre jornades i no podíem fer figa. La premsa de Madrid, l’endemà d’aquella roda de premsa, ho va aprofitar per dir que en Pep havia canviat de discurs. Es queixava dels horaris (massa dies a les 10 de la nit), es lamentava del calendari (mai tenia quatre dies entre partits), plorava pel tracte dels comitès (a Arbeloa li treien targetes que a Alves li mantenien) i aixecava sospites sobre l’arbitratge de Benquerença a Milà (“Ja sabia que podia passar una cosa així”) després d’haver mantingut que ell no parlava mai dels àrbitres. Era la temporada que, des d’un despatx de Madrid, s’havien inventat la campanya del cagómetro, i els altaveus, oportunament endollats, havien anat escampant la idea per fer sortir el Barça de polleguera. Malgrat la campanya de l’escagarrinament, el Madrid de Pellegrini mai va poder atrapar el Barça, que va guanyar la segona Lliga consecutiva.
A la temporada següent, i per obra i gràcia del mateix pensador al mateix despatx, es van treure el villarato de la màniga. Com que el cagómetro no els havia servit per a res, ja amb Mourinho a la banqueta, el corró mediàtic afí a Florentino va intentar pressionar els àrbitres dient, dia rere dia, que ajudaven el Barça. La Lliga també va ser nostra. Enguany, amb un Madrid que ha llençat una Lliga que fa dos mesos tenia al sarró, han tornat a engegar una campanya. La moda 2014-15 és en positiu, això sí que és d’agrair. Passa per dir i repetir, a totes hores, que ells guanyaran els 10 partits que els queden a la Lliga. Ara ja 9. I així intentar que a Piqué i companyia els tremolin les cames i facin llufa en el moment menys pensat. Avui, per exemple, ens visita l’Almeria, un altre andalús amb un peu a Segona. Aquella tarda contra el Xerez, per cert, vam guanyar per 3 a 1 amb un gol per a cada davanter: Jeffren, Henry i Ibrahimovic. Messi es va quedar a la banqueta.

divendres, 3 d’abril del 2015

Guardiola equipara el Dortmund-Bayern a “un Clásico” Barça-Madrid

BUNDESLIGA

Guardiola equipara el Dortmund-Bayern a “un Clásico” Barça-Madrid

  • Lastrado por las bajas, Pep admitió hallarse en su momento “más complicado”. Thiago podría reaparecer este sábado y Neuer aseguró que “se avecinan semanas de traca”.

Pep Guardiola y Thiago Alcántara, en una imagen de archivo correspondiente a un duelo entre Bayern y Arsenal.. EFE/Sven Hoppe
Pep Guardiola y Thiago Alcántara, en una imagen de archivo correspondiente a un duelo entre Bayern y Arsenal.. EFE/Sven Hoppe (geb jai SS cb - EFE)
Cargo
Múnich




“El Dortmund-Bayern” de este sábado “será como un Clásico” entre Barça y Madrid, dijo Pep Guardiola en rueda de prensa ofrecida este viernes en Múnich, aludiendo a la importancia del duelo, correspondiente a la 27ª jornada de la Bundesliga.
“En abril cada partido será como una final”
“Para nosotros este mes cada partido será como una final”, destacó el técnico de Santpedor, lastrado por una auténtica plaga de bajas, siendo la última de ellas la de Alaba, que regresó ‘roto’ de jugar con Austria. Entre los crack ausentes destacan también Robben y Ribéry.
El Dortmund lleva siete partidos sin perder
“Aunque esta vez muchas cosas serán diferentes “, refiriéndose a que el Borussia no luchará esta vez por el título sino por sacabar de salir su bache deportivo, “no deja de ser un encuentro en campo del Dortmund, un choque que nunca hemos menospreciado”, puntualizó Guardiola, sabedor de que el conjunto de Jürgen Klopp lleva siete partidos sin perder en Liga, mientras el propio Bayern encajó un doloroso 0-2 ante el Borussia Mönchengladbach antes del ‘parón FIFA’.
Atentos a Thiago Alcántara y a Philipp Lahm
Preguntado si ahora mismo atraviesa por su momento más complicado y duro como entrenador del equipo muniqués, Pe p no titubeó: “Sí, desde luego”.
Cabe subrayar que Thiago Alcántara podría reaparecer en Dortmund y Philipp Lahm, ser titular por primera vez en 5 meses. Ambos cracks están de regreso de sus respectivos períodos de recuperación.
Götze habla de “partido del año” en la Bundesliga
“No estamos tocados anímicamente”, asegura por su parte Mario Götze, “pero nos esperan encuentros muy importantes, como el del sábado, el partido del año en la Bundesliga. ¡Nos ilusiona! “.
Neuer: “Se avecinan unas semanas de traca”
Y según Manuel Neuer, “se avecinan unas semanas de traca” .
El Borussia Dortmund-Bayern arrancará a las 18.30 horas, con seguimiento puntual por parte de la web de MD.
El Bayern es líder con 64 puntos y el equipo de Klopp, 10º, con 33.


dijous, 2 d’abril del 2015

Xabi Alonso: "Guardiola no imposa la seva filosofia, ens convenç"

"Va ser una de les raons per les que vaig anar al Bayern"

Xabi Alonso: "Guardiola no imposa la seva filosofia, ens convenç"

Xabi Alonso se sent encantat de treballar a les ordres de Pep Guardiola al Bayern de Munic

Xabi Alonso se sent bé treballant amb Guardiola
Xabi Alonso se sent bé treballant amb Guardiola AFP
SPORT.ES
2015.04.02 | 20:21 H.
L'ex migcampista del Reial Madrid explica, en una entrevista a la revista de la FIFA, que "un dels bons motius" pels quals va decidir deixar el club blanc i iniciar un nou camí "diferent" a Alemanya va ser la presència de Guardiola a la banqueta.
"Vaig tenir molts i molt bons motius per fitxar pel Bayern. Pep Guardiola va ser un d'ells, per descomptat", afirma Alonso, que destaca que l'exentrenador del Barça "no imposa la seva filosofia", sinó que "ens convenç amb ella" .
El basc va assegurar comprendre per què Guardiola, "amb aquesta intensitat que té, ha aconseguit tantes coses en una cursa que encara no és especialment llarga. Em motiva molt poder aprendre més encara sobre futbol al seu costat, i és també un desafiament enorme", s'indica.
Alonso defineix Guardiola com "una persona molt minuciosa en els seus plantejaments i en el seu treball, un gran estrateg i un entrenador molt metòdic. Domina tots els aspectes del joc. No imposa la seva filosofia als jugadors, sinó que ens convenç amb ella. Si un entrenador és capaç d'aconseguir això, sap que els seus jugadors lluitaran encara amb més ganes ".
El tolosarra elogia també actual entrenador madridista Carlo Ancelotti: "Ancelotti, igual que Aragonés i Del Bosque, porta als seus equips a triomfar amb un magnífic tracte humà. Guardiola, com ja he dit abans, és increïble. Amb ell vam dominar com a mínim 3 sistemes de joc ", ha dit, i alhora ha destacat que Mourinho" és molt astut tàcticament i un gran motivador ".