dimarts, 7 de juliol del 2015

Guardiola i Müller discuteixen a crits en un entrenament

FUTBOL INTERNACIONAL

Guardiola i Müller discuteixen a crits en un entrenament

El diari alemany 'Bild' publica detalls i fotografies de l'incident entre l'entrenador i el davanter del Bayern

Pep Guardiola, en un entrenament del Bayern a Munic.
AFP / CHRISTOF STACHE
Pep Guardiola, en un entrenament del Bayern a Munic.
EL PERIODICO
AGÈNCIES / MUNIC
Dimarts, 7 de juliol del 2015 - 11.51 h
Pretemporada calenta al Bayern Munic. El davanter Thomas Müller i el tècnic de l'equip alemany, Pep Guardiola, van tenir aquest dilluns una acalorada discussió durant l'entrenament, segons publica aquest dimarts el diari 'Bild' amb el títol "Müller fa rugir Guardiola". A més de detalls de la disputa entre el jugador i el tècnic, el diari també ofereix una sèrie de fotos.
Segons 'Bild', la discussió es va produir durant un exercici d'ofensiva amb espais reduïts en què Müller, Arjen Robben i Sinai Kurt havien d'aconseguir que la pilota circulés ràpidament per obrir més espais. A Guardiola li va semblar que la pilota no corria amb prou velocitat i també es va mostrar descontent amb els desplaçaments al camp.
El tècnic de Santpedor va interrompre l'entrenament, es va acostar a Müller cridant, va agafar la pilota i va rematar amb ira contra la porteria. "Llavors puc anar-me a dutxar", li va cridar el davanter. Minuts després, el jugador sembla que canviar de to i mira d'arreglar el problema. "Està bé, míster, m'he equivocat", li diu a Guardiola, que decideix continuar la sessió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada