dimecres, 8 de juliol del 2015

Alves: "Guardiola es va oferir per dirigir el Brasil, però no el van deixar"

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 19, DIMECRES 8 DE JULIOL DEL 2015- MANQUEN 81 DIES
FUTBOL

Alves: "Guardiola es va oferir per dirigir el Brasil, però no el van deixar"

El defensa del Barça ha explicat que el de Santpedor va voler ser seleccionador brasiler

El lateral dret del Barça Daniel Alves ha afirmat aquest dimarts que Pep Guardiola, actualment al Bayern Munic alemany, es va oferir per dirigir la selecció brasilera abans del Mundial de 2014 i pretenia treballar gratuïtament si no aconseguia guanyar el títol internacional.
"Vam tenir l'oportunitat de tenir-lo sense haver de fer una inversió econòmica, si el problema són els diners. La seva intenció era només cobrar si hagués aconseguit el resultat esperat pel poble brasiler. Deixes passar una oportunitat d'aquestes?", ha dit Alves en una entrevista a la televisió ESPN Brasil.
Segons el defensa, Guardiola no va parlar de les seves intencions obertament per respecte als entrenadors brasilers i perquè és "molt discret". Segons la versió del jugador, el tècnic es va oferir indirectament, utilitzant "les persones que té al voltant per crear l'oportunitat" de ser contractat.

......................................

Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada