dissabte, 14 de març del 2015

El Bayern goleja el Werder Bremen en el debut de Pepe Reina

Werder bremen, 0 - Bayern Munic, 4

El Bayern de Munic segueix intractable a la Bundesliga i va golejar el Werder Bremen en el debut del porter espanyol Pepe Reina amb l'equip bavarès

El Bayern de Pep Guardiola segueix intractable a la Bundesliga
El Bayern de Pep Guardiola segueix intractable a la Bundesliga AFP
EFE- SPORT
2015.03.14 | 17:59 H.

El Bayern va golejar aquest dissabte a domicili el Werder Bremen (0-4), en un partit en què Pep Guardiola va optar per donar-li un descans a Manuel Neuer, el que va fer possible el debut a la Bundesliga l'espanyol Pepe Reina a la porteria bavaresa .

El debut de Pepe Reina no va ser l'única variació introduïda per Guardiola a l'alineació del Bayern. Franck Ribery i Arjen Robben estaven, per lesió fora de la convocatòria, i Xabi Alonso estava sancionat.
A més, Guardiola va optar per donar-li un descans a Holger Badstuber i minuts a Mehdi Benatia, absent diverses setmanes per lesió.
El Bremen va començar amb certa agressivitat però, a poc a poc, el Bayern va anar prenent el control del partit i Pepe Reina va poder tenir un debut relativament tranquil.
A la primera part, l'únic treball que va tenir va ser tallar un parell de pilotes aèries, una sortida de l'àrea en un contraatac del Bremen i alguna jugada en què va servir de suport als seus defenses per treure la pilota de la meitat bavaresa.
A la segona part, va haver de desviar una pilota a córner, al minut 63, i va haver una fase en què va tenir una mica més de treball, encara que sense arribar a situacions realment d'inquietud.
La primera ocasió clara del Bayern va arribar en el minut 14 amb un cop de cap de Robert Lewandowski, a centre de Rafinha des de la dreta, davant el qual el porter del Bremen, Rafael Wolf, va reaccionar amb una bona parada.
Al 23, Thomas Müller va obrir el marcador amb una rematada de esquerra al segon pal des d'uns 20 metres.
La jugada s'havia iniciat amb un contraatac en què al final Wolf li havia guanyat el mà a mà a Müller però la pilota va tornar a ell perquè es lluís amb una definició supèrbia.
El segon gol va arribar al minut 45, quan David Alaba va marcar de falta directa amb un xut per sobre del mur humà. La manca l'havia generat Mario Götz que va ser enderrocat quan, després de regatejar a dos contraris, es proposava ingressar a l'àrea.
Els dos equips de marxar al descans amb el partit pràcticament sentenciat tot i que el Bremen no es va donar per vençut i va incrementar els esforços ofensius a la segona part, marcant fins i tot un gol que va ser anul·lat per mà d'Prödl.
La disposició ofensiva del Bremen a la segona part li va obrir espais al Bayern que els va aprofitar per marcar dos gols de contraatac, tots dos per mitjà de Robert Lewandowski.
El primer es va produir al minut 76, quan Jerome Boateng li va ficar una passada llarga a Thomas Müller que li va guanyar l'esquena a la defensa de l'Bremen.
Quan Wolf sortia per tallar l'angle, Müller el va superar per alt i Lewandowski només va haver de rematar de cap a porta buida.
El segon va arribar ja en l'últim minut i Müller i Lewandowski es van donar el luxe de fer dues parets seguides a l'àrea abans que el polonès definís, una altra vegada a porta buida.
Amb la victòria, el Bayern augmenta provisionalment a 14 punts el seu avantatge sobre el Wolfsburg, que ha de jugar demà el seu partit de la jornada a casa contra el Friburg.
El Schalke, per la seva banda, va aconseguir un empat agònic davant el Hertha per 2-2, gràcies a un gol en l'últim minut del defensa Joel Matip.
El Hertha es va anar en avantatge per mitjà de Hanis Ben Hatira al minut 21 i després Sané, la "sensació" al partit del Bernabéu contra el Reial Madrid, va aconseguir l'empat parcial en el 40. Haraguchi va fer el segon per l'Hertha a el 81 i Matip va marcar el de l'empat definitiu, al minut 90.
Divendres, el Bayer Leverkusen, que dimarts es juga contra l'Atlètic de Madrid el pas als quarts de final de la Lliga de Campions, va derrotar per 4-0 al cuer Stuttgart.
El Borussia Dortmund, que dimecres rebrà a la Juventus de Torí en la tornada dels vuitens de final de la Lliga de Campions, va enllaçar el seu segon 0-0 seguit, en aquesta ocasió davant el Colònia.
Aquest resultat el deixa encara lluny dels llocs europeus que tanquen el Schalke, cinquè, i el Augsburg, sisè, que va caure a casa davant el Mainz (0-2), que va obtenir un triomf vital en la lluita per la supervivència.
Els que sí que es van acostar a la zona europea van ser el Hoffenheim i l'Eintracht, que van derrotar l'Hamburg (3-0) i al Paderborn (4-0), respectivament. El paraguaià Nelson Haedo Valdez va tancar la golejada del quadre de Frankfurt.