divendres, 20 de febrer del 2015

Guardiola segueix sense trobar el 'feeling' perdut

PER ARA, 'lewa' APOSTA PER "MANTENIR LA CALMA" ...

Guardiola segueix sense trobar el 'feeling' perdut

Ni Eto'o, ni Ibrahimovic, ni Mandzukic ... i sembla que ni tan sols Lewandowski. El polonès va ser suplent davant el Xakhtar i a Alemanya es pregunten què passa

Guardiola té un problema amb els seus davanters centre
Guardiola té un problema amb els seus davanters centre
Toni Juanmartí
SPORT 
2015.02.20 | 16:08 H.
El de Guardiola amb els seus davanters centre comença a ser una maledicció. Una maledicció eterna. El tècnic del Bayern va sorprendre a tothom deixant a Lewandowski a la banqueta davant el Xakhtar ia Alemanya ja s'ha encès la llum d'alerta. Des que Pep va perdre el 'feeling' amb Samuel Eto'o el 2009, sembla que no ha tornat a trobar un ariet que li convenci al cent per cent.
Lewandowski, que ha jugat gairebé tots els partits de titular, porta 'només' vuit gols a la Bundesliga, dos a la Lliga de Campions i un a la copa. De fet, tant Robben (16), com Götze i Müller (13) sumen més dianes que el polonès, el rendiment "va molt més enllà dels gols" segons Pep Guardiola. Un argument també utilitzat en el seu dia amb Zlatan Ibrahimovic.
No obstant això, davant el Xakhtar, en el partit més important del curs fins a la data, Pep va deixar 'Lewa' fora de l'onze per col·locar Müller com a fals nou. La decisió ha estat molt comentada -i també criticada- a Alemanya, on diversos mitjans de comunicació comencen a parlar ja del 'cas Lewandowski'. De moment, l'ex del Dortmund va apostar a través del diari 'Bild' per "mantenir la calma".
Encara és massa aviat per pensar que Guardiola ha perdut confiança en Lewandowski, però altres com Ibrahimovic o Mandzukic també rebien elogis del tècnic quan eren suplents de forma esporàdica i van acabar 'divorciats' amb totes les forces amb el de Santpedor. Una cosa molt semblant al que li havia passat abans al camerunès Samuel Eto'o, tot i que, si és el cas, la manca de 'feeling' sempre va ser més personal que futbolística.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada