dijous, 7 de gener del 2016

Guardiola: "Vull entrenar a la Premier League"

Guardiola: "Vull entrenar a la Premier League"

El tècnic català assegura que se'n va del Bayern Munic a final de temporada perquè necessita nous reptes

Guardiola: "Vull entrenar a la Premier League"
Peter Kneffel

CARLES PLANAS BOU / BERLÍN
Dimarts, 5 de gener del 2016 - 17:37 CET
 
Feia temps que se l'esperava. En una sala de premsa a vessar Pep Guardiola ha justificat la seva marxa de la banqueta del Bayern Munic a final de temporada. "La raó per la qual no renovo és senzilla, vull entrenar a la Premier League", ha sentenciat. La passió del tècnic català pel futbol britànic és coneguda des de fa temps per la seva aposta pel joc ofensiu, de toc i control de la pilota. "Anar a Anglaterra és un risc, però per això m'agrada i crec que estic en l'edat adequada", ha afegit el tècnic de 44 anys.
Malgrat explicar els motius pels quals abandonarà Alemanya aquest estiu, l'entrenador de Santpedor no ha aclarit una altra de les incògnites que l'envolten, el club on aterrarà. "Encara no he decidit en quin club entrenaré", ha remarcat. El nom del tècnic català sona amb força a la ciutat de Manchester, on el City i el United se'l disputen. Malgrat que aquests dos clubs figuren entre els principals candidats, altres equips històrics com l'Arsenal o el Chelsea també estan estudiant la seva incorporació.
"Hi ha ofertes, però encara no he firmat cap contracte. Quan tingui un nou club ja ho comunicaré", ha apuntat. La inquietud per conèixer el destí de Guardiola és tanta que fins i tot el tècnic del Manchester City, Manuel Pellegrini, va haver de sortir a desmentir recentment les especulacions que la decisió del preparador català està afectant la seva plantilla.
L'actual entrenador del club bavarès, que va anunciar el seu adéu el 20 de desembre, també ha insistit en la seva necessitat de buscar noves motivacions personals i professionals. "M'agradaria quedar-me 60 anys aquí però encara sóc jove i necessito un nou repte. La meva carrera encara està lluny d'acabar"
Pep Guardiola
ENTRENADOR DEL BAYERN

"Hi ha ofertes, però encara no he firmat cap contracte. Vull conèixer nou estadis, noves ciutats i nous restaurants"

. En els seus tres anys al capdavant del Bayern s'ha deixat veure constantment celebrant tradicions alemanyes i bavareses. Ara, buscarà un altre al·licient cultural al Regne Unit. "Vull conèixer nous estadis, noves ciutats i nous restaurants", ha assegurat.

Pendent de la Champions

Guardiola també ha volgut donar les gràcies al Bayern Munic amb un gest humil. "Tan {sol} sóc una petita part de la gran història d'aquest club". En la seva última roda de premsa del 2015 el club també va revelar que el seu substitut seria Carlo Ancelotti. “L'equip va estar en una excel·lent forma sota les ordres de Jupp Heynckes i {ho} farà sota Carlo”, ha assegurat.
El Bayern va aconseguir guanyar la {Champions} League amb Heynckes a la {banqueta} bavaresa, un mèrit que Pep encara no s'ha pogut anotar. Malgrat que, segons ha assegurat, molts no consideraran la seva etapa completa sense una Lliga de Campions {sota} el braç, Guardiola ha apuntat que per a ell té molt més mèrit haver perdut només un partit dels 51 que el seu equip ha disputat aquesta temporada.
Amb un inici de temporada fulgurant, Guardiola intentarà acomiadar-se del Bayern conquistant el màxim trofeu continental. "L'atmosfera en l'equip és genial i faré tot {el que} pugui perquè segueixi així. {Donaré} el millor de mi fins al final", ha sentenciat.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada