dilluns, 14 de desembre del 2015

L'Arsenal, el rival del Barça als vuitens de la Champions League

barça

L'Arsenal, el rival del Barça als vuitens de la Champions League

El Reial Madrid s'enfrontarà amb la Roma mentre Bayern de Munic i Juventus protagonitzaran una de les eliminatòries més espectaculars

-Nd | 14/12/2015 a les 12:15h
Els 16 equips que jugaran els vuitens de la Champions | UEFA
El Barça s'enfrontarà a l'Arsenal als vuitens de final de la Champions League, després del sorteig realitzat aquest migdia a la localitat suïssa de Nyon. Els blaugranes, que partien com a caps de sèrie, també s'haguessin pogut enfrontar al PSG, PSV Eindhoven, Benfica, Dinamo de Kiev, Juventus i Gant.

L'anada dels vuitens de final es jugarà el dimarts 23 de febrer a Londres. La tornada, quasi un mes després, es disputarà al Camp Nou el dimecres 16 de març.

La resta d'eliminatòries enfrontaran el Gant amb el Wolfsburg; la Roma amb el Reial Madrid; el PSG amb el Chelsea; la Juventus amb el Bayern de Munic –en un dels enfrontaments més atractius-; el PSV amb l'Atlètic de Madrid; el Benfica amb el Zenit de Sant Petersburg i el Dinamo de Kiev i el Manchester City.

L'actual campió de la competició

Cal recordar que l'equip de Luis Enrique és l'actual campió de la competició després de vèncer la Juventus a la final de Berlín (3-1). Aquesta temporada aspira a convertir-se en el primer equip que guanyar dues Champions de manera consecutiva en el que seria el sisè títol dels blaugranes després dels de 1992, 2006, 2009, 2011 i 2014. El 2006 el rival a la final va ser precisament l'Arsenal de Londres.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada