divendres, 4 de desembre del 2015

Guardiola, sorprès per un aficionat

Guardiola, sorprès per un aficionat

El tècnic del Bayern va mostrar la seva sorpresa quan un seguidor li va explicar com creia que s'hauria d'haver marcat De Bruyne

Un noi li mostra a Pep Guardiola com haurien d'haver frenat De Bruyne.
EL PERIÓDICO / BARCELONA
Divendres, 4 de desembre del 2015 - 16:46 CET
El tècnic del Bayern, Pep Guardiola, es va veure sorprès per un aficionat durant una reunió de seguidors del conjunt alemany. El jove li va explicar en menys de 30 segons com haurien hagut de marcar De Bruyne els jugadors de Guardiola en el partit de la temporada passada que va acabar amb derrota del Bayern davant el Wolfsburg per 4-1.
Aquell partit va estar protagonitzat per l'actual jugador del Manchester City, que va anotar dos gols i va donar una altra assistència a Dost, fins a deixar en evidència la defensa alemanya. La derrota va ser la pitjor del conjunt de Guardiola a la Bundesliga lluny de l'Allianz Arena.
Per evitar que es repeteixi el que va passar, el jove va utilitzar una pissarra per explicar en menys de 30 segons quines creu que podrien haver sigut les claus per frenar De Bruyne. Després de l'explicació, Guardiola va mostrar la seva sorpresa i va acabar felicitant el jove per la seva anàlisi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada