dimarts, 23 de juny del 2015

Guardiola: "El 27-S tornarà a sortir tota Catalunya al carrer"

A 100 DIES DEL 27S.
DIA 4, DIMARTS 23 DE JUNY DEL 2015- MANQUEN 96 DIES

23/06/2015
Plebiscitàries

Guardiola: "El 27-S tornarà a sortir tota Catalunya al carrer"

Josep Guardiola, a Manresa
Josep Guardiola, a Manresa

L'entrenador del Bayern es posiciona: "No puc negar que l'afecte que tinc per a Laporta és molt gran"

Bernat Vilaró / Redacció
El Singular
L'entrenador del Bayern de Munic, Josep Guardiola, ha afirmat amb rotunditat que les eleccions plebiscitàrires seran una mobilització històrica: "El 27-S tornarà a sortir Catalunya sencera al carre per expressar el que vol". L'exjugador i extècnic del Barça ha recordat que "ja van sortir dos milions de persones al carrer" per reclamar poder votar, i ha tornat a posicionar-se a favor del dret a decidir del poble català.

D'altra banda, l'entrenador del Bayern ha expressat el seu suport al candidat a la presidència del Barça Joan Laporta, expresident del club, i qui va confiar en Guardiola per dirigir el primer equip blaugrana. "No puc negar que l'afecte que tinc per al Jan [Laporta] és molt gran. Jo no era ningú, tenia 36 o 37 anys, i ell va apostar per mi. Procuro ser una persona agraïda amb la gent que m'ha ajudat, i el Jan és un d'ells, com ho va ser l'Alexanko, que em va fitxar pel filial".

El tècnic nascut a Santpedor ha fet aquestes declaracions als mitjans des de Manresa, on ha participat en la conferència Passió, lideratge i equip al teatre Kursaal, organitzada per la fundació AMPANS i CatalunyaCaixa amb motiu del 50è aniversari de l'entitat, on hi va treballar el seu pare. Guardiola hi ha exposat els aspectes clau que creu que cal tenir per a ser un bon líder d'equip.
................................  
Ho podeu trobar tot recopilat al BLOC - A 100 DIES DEL 27S - Un diari cap a la llibertat. www.a100diesdel27s.blogspot.com
 
 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada