dimarts, 18 de novembre del 2014

El Bayern confirma que Lahm serà baixa tres mesos

EL club bavarès va confirmar els pitjors presagis

El Bayern confirma que Lahm serà baixa tres mesos

Cop dur per Lahm. El capità del Bayern va patir un trencament a la zona superior del turmell durant l'entrenament d'aquest dimarts i haurà de passar pel quiròfan

Lahm, una baixa molt sensible per a Pep
Lahm, una baixa molt sensible per a Pepdanielrathjen
EFE
SPORT 
2014.11.18 | 14:49 H.
El Bayern de Munic va indicar passat el migdia a través del seu compte a la xarxa social Twitter que l'excapità de la selecció alemanya Philipp Lahm es va lesionar sense la mediació d'un contrincant. Poc després d'una primera alerta, el club bavarès va confirmar que el jugador va patir un trencament a la zona superior del turmell que li farà ser baixa durant tres mesos. A més, Lahm haurà de passar pel quiròfan.
El popular diari 'Bild' ha informat que el jugador va romandre més de dos minuts tombat cap per avall sobre el terreny de joc i va haver de ser evacuat en un petit vehicle perquè li atenguessin dues fisioterapeutes al vestidor.
Menys de mitja hora després, Lahm, de 31 anys, va abandonar les instal·lacions del Bayern i, amb crosses, va acudir a la consulta del metge de l'equip, Müller-Wohlfahrt.
La lesió de Lahm se suma a una llarga llista de baixes a la banqueta del tècnic Pep Guardiola, a qui falten primers espases com Javi Martínez, David Alaba, Thiago, Holger Badstuber, Claudio Pizarro, Tom Starke i Pepe Reina.
Bastian Schweinsteiger, un dels referents del conjunt bavarès, acaba de reintegrar-se en l'equip després d'una llarga lesió.
From Around The Web

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada