diumenge, 22 d’octubre del 2017

Guardiola: "És un dia trist per a Catalunya, Europa i el món"

CATALUNYA

Guardiola: "És un dia trist per a Catalunya, Europa i el món"

El mànager del Manchester City es mostra decebut amb la decisió del govern espanyol d'intervenir les institucions catalanes
per Redacció 21/10/2017 
elMón                                               
Pep Guardiola, mànager català del Manchester City.
Pep Guardiola, mànager català del Manchester City. | EFE
Pep Guardiola ha tornat a referir-se, en una roda de premsa posterior a un partit del seu equip a la Premier League, a la situació complicada que viu la seva terra, Catalunya. A més de 1.800 quilòmetres de distància, el mànager del Manchester City s'ha mostrat visiblement decebut i trist per l'aplicació de l'article 155 de la Constitució espanyola per part del govern de l'Estat. "És un dia molt trist per Catalunya, per Europa i pel món", ha manifestat.
"La veu del poble és més forta que qualsevol llei", ha dit Guardiola, tot just després de la victòria del conjunt citizen davant el Burnley (3-0) i la distància de cinc punts assolida davant el Manchester United de José Mourinho, que ha caigut a l'estadi del Huddersfield Town (2-1).

Per a l'extècnic del Barça, "avui és un dia molt trist per la democràcia. Volíem votar, escoltar el poble i que ens escoltessin". I ha fet un prec: "Només demano que no hi hagi violència". 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada